icon

Dny s LEGO DUPLO jsou opět tu! Co vás čeká? 🙂

bara_lego
Moderátor
16. říj 2017

Dobré ráno! 🙂 Doufám, že vám děti dopřály dneska dostatek spánku a jste připravené na již čtvrtý ročník dnů s LEGO DUPLO na Modrém koníkovi. Připravili jsme si pro vás opět spoustu zajímavých informací a tipů, možnost probrat v rámci pátečního chatu svoje dotazy s odbornicí na rozvoj dětí Paulou Fassati a soutěže o několik krásných stavebnic. Já se moc těším i na společné sdílení vašich nápadů a samozřejmě na fotky výtvorů vašich dětí. Protože se stavebnicí LEGO DUPLO se toho dá podniknout mnohem víc, něž postavit „věž až do vesmíru“. I když ta se někdy vašemu malému superhrdinovi taky může hodit....

Dny s LEGO DUPLO jsou opět tu! Co vás čeká? 🙂
Strana
z3
pomoztekacence
16. říj 2017

Tak jsme postavili slonika trošku podobného z jiných kostek i když z kostek Dupla by byl hezci.Tento týden jsme obe nemocné,tak jsme se obě alespoň víc zabavili.😊☺💗

bara_lego
autorModerátor
16. říj 2017

@yymajkx, tak ať se vám líbí!

bara_lego
autorModerátor
16. říj 2017

@verkaver to je super, že to baví i toho nejstaršího. I když si staví po svém... 😂

bara_lego
autorModerátor
16. říj 2017

@pomoztekacence to byla rychlost! Je super. A ať jste brzy zdraví! V tomhle počasí to musí být pro děti pěkná nuda....

pomoztekacence
16. říj 2017

@bara_lego děkujeme,je to nuda,obě bychom chtěli ven,ale bohuzel nemůžeme,snad bude potom taky ještě pěkně.Zatím koukame na pohádku,kreslime a hrajeme si s legem.Snad se brzy uzdravime.

jarcca
16. říj 2017

U nás s Duplem teprve začínáme, ale už se se moc těším až budeme mít pořádnou zásobu kostiček i na větší stavby! 🙂

minonnka
16. říj 2017

Super, to bude bezva tyden 🙂
U nas Duplo frci jiz cca 4 roky a neni dne abych neslysela rachoceni kosticek 🙂

kalkulantka
16. říj 2017

U nas je vlacek nejoblibenejsi hracka a to mame dve holcicky. Jen me mrzi, ze jsme jako prvni nekoupili tu nejvetsi sadu... mame mensi + koleje navic, ale nemuzeme stavet mosty :( nedají se samosatne tyto dily nekde objednat? Dekuji za informaci 🙂 a prikladam stavbu, na ktere jsme pracovaly zrovna dneska 😉

minizirafa
16. říj 2017

lego duplo je opravdu naše nej TOP hračka, která je hraná téměř denně ;) máme príma set kostek velká farma- je tam traktor, plot, zvířátka, velká vrata atd. pro našeho malého zemědělce jak dělané :D opravdu u toho vydrží a je moc spokojený ;) a rodiče taky, na Vánoce plánujeme rozšířit sbírku, líbila by se mi ta velká pouť, tak uvidíme jak se k tomu Ježíšek postaví ;)

bimmka
16. říj 2017

Jé moje nejoblíbenější dny🙂 neím kdo legu propadl víc jestli já s manželem nebo děti🙂

igiana
16. říj 2017

😍 jeeej moc se na Vas tešíme! Deti rano rozlepi oči a uz se hrnou ke krabici s Duplem.

@bara_lego

mabi
16. říj 2017

My uz mame pod stromek lego jasne;)prisel letak pompo a dcera s nadsenim vse ohvezdickovala;)))

akcccina
16. říj 2017

V naší rodině milujeme lego všichni.
Syn nejvíce mašinu, která má vagonky s cestujícími a dcerak zvířátka. Nejvíce krokodýla a hrocha. A všichni rádi stavíme takový multifunkční domeček, kam se vejdou postýlky, skluzavka panáčci i zvířátka.

yymajkx
16. říj 2017

@bara_lego to určitě bude. Jsem ucitelka ve skolce a vim, ze Duplo děti bavi. Meli jsme super sady, které se v hrackarne ani nevidi.

arasidka81
16. říj 2017

U nás jede lego ve velkém 🙂 starší mají lego city a nejmenší dostane od Ježíška duplo. 🙂

ladyhacek
16. říj 2017

Lego miljeme. Syn si zatím nejraději staví věž a pak jí vozí v autě 🙂. a nebo má letadlo a na křídla dá kytičky a lítá s ním. A když lítá letadlem tak zásadně plně obsazeným > vepředu, vzadu a na obou křídlech musí být panáček 😀.
Doma už máme koupené další pod strmeček a doufáme, že mu udělá obří radost jako to z loňska. Za další krabice bychom byli jedině rádi. Čím více kostiček tím více zábavy 🙂

kacazagi
17. říj 2017

Super, duplo je u nas doma Top 😉

ewulka88
17. říj 2017

Vítejte Baro, na týden s Vámi se moc těšíme, protože Lego Duplo patří mezi naše nejoblíbenější hračky 🙂

klaarusa
17. říj 2017

Dnes jsem zrovna udělala objednávku na Lego duplo rodinný domecek. U nás frčí Lego každý den, a kostiček není nikdy dost. ❤ a vyhraje si s ním celá rodinka.

pistalinda35
17. říj 2017

už se moc těším

atinkaa
17. říj 2017

ako uz tu holky pisali, najoblubenejsi tyzden na MK zacal....babulky sa vcera vecer velmi potesili, od vcera riesime len to co postavime ked sa vyhlasia sutaze 😀

Krasny den Baro Vam i vsetkym zde.😍

dapona
17. říj 2017

U nás se duplo kostkami vylepšují i jiné hračky (třeba dřevěné koleje vedou dlouhým tunelem z dupla, drží tím pěkně mosty a tak 😀) a autíčka, co mají (popeláře, bagr...), tak s těmi si taky hrají normálně, jako s jinými - teď často nabírají bagrem a na náklaďáku pak převáží kaštany..fotky bohužel nemám, nestíhám to nenápadně a oni pak schválně začnou jančit, když ví, že je jdu fotit ☹ Ale my s duplem máme hezké chvilky, to jo 🙂 Já si nejčastěji stavím jen tu věž aaaažžžž do nebe, to je prostě takový relax... 😀

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@pomoztekacence snad si pak ještě užijete trochu sluníčka!

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@1maries
@simdan
@kkaatte
@brasilka
@annapans
@kh jsem ráda, že jste se na Dny s LEGO DUPLO těšili! Budu vám všem držet v našich soutěžích palce. 😀

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@verunkaw, @luckamb, @makynaeliska, @cermij, @lenkaatom, @luca16, @michaltrinev,
@lenysek1988, @lenkadankova, vždycky nás moc potěší, když nám píšete, jak moc vaše děti LEGO DUPLO milují. A jejich fantazie je opravdu nezměrná! 😍

evulineek
17. říj 2017

Hezký den mě by zajímalo zda existuje nějaké lego duplo s vesmírnou tématikou? děkuji

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@barbolo tak to je slušná sbírka! Snad se pak o kostičky nebudou prát... 😂

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@pomoztekacence to mám radost! Třeba letos i nějaké vyhrajete. A můžete ho potom strejdovi půjčovat... 😂

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@lucie_nj tak můžete zatím nějakou vlakovou sadu koupit k vánocům tatínkovi... 😂

bara_lego
autorModerátor
17. říj 2017

@petralak hodně štěstí s výběrem. A ať se pak líbí!

Strana
z3