Dny s LEGO DUPLO jsou opět tu! Co vás čeká? 🙂
Dobré ráno! 🙂 Doufám, že vám děti dopřály dneska dostatek spánku a jste připravené na již čtvrtý ročník dnů s LEGO DUPLO na Modrém koníkovi. Připravili jsme si pro vás opět spoustu zajímavých informací a tipů, možnost probrat v rámci pátečního chatu svoje dotazy s odbornicí na rozvoj dětí Paulou Fassati a soutěže o několik krásných stavebnic. Já se moc těším i na společné sdílení vašich nápadů a samozřejmě na fotky výtvorů vašich dětí. Protože se stavebnicí LEGO DUPLO se toho dá podniknout mnohem víc, něž postavit „věž až do vesmíru“. I když ta se někdy vašemu malému superhrdinovi taky může hodit....
@pomoztekacence to byla rychlost! Je super. A ať jste brzy zdraví! V tomhle počasí to musí být pro děti pěkná nuda....
@bara_lego děkujeme,je to nuda,obě bychom chtěli ven,ale bohuzel nemůžeme,snad bude potom taky ještě pěkně.Zatím koukame na pohádku,kreslime a hrajeme si s legem.Snad se brzy uzdravime.
U nás s Duplem teprve začínáme, ale už se se moc těším až budeme mít pořádnou zásobu kostiček i na větší stavby! 🙂
Super, to bude bezva tyden 🙂
U nas Duplo frci jiz cca 4 roky a neni dne abych neslysela rachoceni kosticek 🙂
U nas je vlacek nejoblibenejsi hracka a to mame dve holcicky. Jen me mrzi, ze jsme jako prvni nekoupili tu nejvetsi sadu... mame mensi + koleje navic, ale nemuzeme stavet mosty :( nedají se samosatne tyto dily nekde objednat? Dekuji za informaci 🙂 a prikladam stavbu, na ktere jsme pracovaly zrovna dneska 😉
lego duplo je opravdu naše nej TOP hračka, která je hraná téměř denně ;) máme príma set kostek velká farma- je tam traktor, plot, zvířátka, velká vrata atd. pro našeho malého zemědělce jak dělané :D opravdu u toho vydrží a je moc spokojený ;) a rodiče taky, na Vánoce plánujeme rozšířit sbírku, líbila by se mi ta velká pouť, tak uvidíme jak se k tomu Ježíšek postaví ;)
Jé moje nejoblíbenější dny🙂 neím kdo legu propadl víc jestli já s manželem nebo děti🙂
V naší rodině milujeme lego všichni.
Syn nejvíce mašinu, která má vagonky s cestujícími a dcerak zvířátka. Nejvíce krokodýla a hrocha. A všichni rádi stavíme takový multifunkční domeček, kam se vejdou postýlky, skluzavka panáčci i zvířátka.
U nás jede lego ve velkém 🙂 starší mají lego city a nejmenší dostane od Ježíška duplo. 🙂
Lego miljeme. Syn si zatím nejraději staví věž a pak jí vozí v autě 🙂. a nebo má letadlo a na křídla dá kytičky a lítá s ním. A když lítá letadlem tak zásadně plně obsazeným > vepředu, vzadu a na obou křídlech musí být panáček 😀.
Doma už máme koupené další pod strmeček a doufáme, že mu udělá obří radost jako to z loňska. Za další krabice bychom byli jedině rádi. Čím více kostiček tím více zábavy 🙂
Vítejte Baro, na týden s Vámi se moc těšíme, protože Lego Duplo patří mezi naše nejoblíbenější hračky 🙂
Dnes jsem zrovna udělala objednávku na Lego duplo rodinný domecek. U nás frčí Lego každý den, a kostiček není nikdy dost. ❤ a vyhraje si s ním celá rodinka.
ako uz tu holky pisali, najoblubenejsi tyzden na MK zacal....babulky sa vcera vecer velmi potesili, od vcera riesime len to co postavime ked sa vyhlasia sutaze 😀
Krasny den Baro Vam i vsetkym zde.😍
U nás se duplo kostkami vylepšují i jiné hračky (třeba dřevěné koleje vedou dlouhým tunelem z dupla, drží tím pěkně mosty a tak 😀) a autíčka, co mají (popeláře, bagr...), tak s těmi si taky hrají normálně, jako s jinými - teď často nabírají bagrem a na náklaďáku pak převáží kaštany..fotky bohužel nemám, nestíhám to nenápadně a oni pak schválně začnou jančit, když ví, že je jdu fotit ☹ Ale my s duplem máme hezké chvilky, to jo 🙂 Já si nejčastěji stavím jen tu věž aaaažžžž do nebe, to je prostě takový relax... 😀
@verunkaw, @luckamb, @makynaeliska, @cermij, @lenkaatom, @luca16, @michaltrinev,
@lenysek1988, @lenkadankova, vždycky nás moc potěší, když nám píšete, jak moc vaše děti LEGO DUPLO milují. A jejich fantazie je opravdu nezměrná! 😍
Hezký den mě by zajímalo zda existuje nějaké lego duplo s vesmírnou tématikou? děkuji
@pomoztekacence to mám radost! Třeba letos i nějaké vyhrajete. A můžete ho potom strejdovi půjčovat... 😂

Tak jsme postavili slonika trošku podobného z jiných kostek i když z kostek Dupla by byl hezci.Tento týden jsme obe nemocné,tak jsme se obě alespoň víc zabavili.😊☺💗