icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první vláček! 🙂

bara_lego
Moderátor
17. říj 2017

Všichni nastoupit do LEGO DUPLO vláčku! Vydejte se s námi na výlet do světa fantazie a her 🙂 Malí cestovatelé si užijí výpravu do světa železnice. Pestrobarevný parní vlak se zvukovými efekty, vagónem pro pasažéry, nádražím s pokladnou, čerpacím stojanem a návěstidlem je základ pro dobrodružné odpoledne.

Právě o pět stavebnic LEGO DUPLO Můj první vláček si teď můžete zasoutěžit. Napište nám sem do fóra, co zajímavého jste na cestách zažili a získejte srdíčka. Pět vybraných odpovědí odměníme i krásným balíčkem 🙂

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Můj první vláček! 🙂
charmed
20. říj 2017

Vsude je porad co objevovat, staci jen vystrcit nos ze dveri 😉 Nejlepe nam vsak je v prirode. A nejlepsi zazitek? Tech je - od honeni motylu po louce, pres vysuseni docela velke kaluze vlastnim oblecenim po zakopnuti az po staveni snehulaka z blata bez nahradniho obleceni 😂 a spousta dalsich zazitku...protoze to prave dobrodruzstvi ceka hned za dvermi 😉

simkru
20. říj 2017

naposledy když jsme jeli vlakem na výlet a stáli ve stanici, viděli jsme slony jak kousek od nás pijí z řeky. Pak jsme zjistili, že přijel cirkus. V první chvíli ale člověk nevěděl co si má myslet 😀

bmiri
20. říj 2017

Co zajímavého jsme na cestě zažili?
stalo se to když jsme se už domů blížili.
Vraceli jsme se autem od babičky,
a když jsme vjeli do uličky...
tak auto se nám pokazilo,
trošku nás to vyděsilo.
Museli jsme odtahovku zavolat,
malý nemohl odolat.
Od té doby pravidelně,
máme odtahovku i u nás v herně.

partyzanka91
20. říj 2017

Jsem neřídící matka bez auta, takže vlakem jezdíme nejen na výlety, ale také za nákupy, k babičce či k lékaři. MInimálně dvakrát týdně se někam vlakem vypravujeme. Dětem se jízda vláčkem líbí, Péťa (17 m) rád pozoruje co se děje za oknem a nadčeně komentuje co vidí. Míša (3,5 let) zase miluje když jedou vláčkem i jiné děti a také si oblíbila vlakové WC - už ho umí obsluhovat i sama. Byli jsme se podívat také v Království železnic na Smíchově. Kdykoli jdeme venku kolem kolejí Péťa sputí cink cink (myslí tím takový ten cinkající semafor co se spustí když projíždí vlak) nebo hůůů, a někdy čekáme jestli vláček projede a děti mu pak mávají. Doma jsou vláčky hodně velkým tématem - děti si s nimi rádi hrají. Máme vláčky dřevěné i umělohmotné ale vláček Lego duplo nám ještě chybí.

cermij
20. říj 2017

Nase posledni cesta byla na hory minuly vikend a vydali jsme se na Jeziskovu stezku a zrovna nam vyslo Babi leto, takze paradni vylet 😍 idealni zakonceni s poslednimi teplymi dny. Dokonce jsme meli sve poprve se starsi v aquaparku. Vikend povedeny a nas nejmensi? Vlacky miluje...musime se na ne chodit na nadrazi koukat

pitrsova
20. říj 2017

Největším zážitkem na cestách našich dcer bylo,když se nám přes cestu místo dvou srnek přehnalo stádo dvanácti zvířat 😍 Já to také viděla prvně 👏

wwendyy
20. říj 2017

Na cestach vlakem si myslim,ze nejkrasnejsi je prekvapeny vyraz nasich deti.Ta fascinace necim,co jeste nezazili.Kdyz maji radost z vyhledu z okna,neprestavaji byt ocarovani jizdou a maji spoustu otazek co a jak funguke.A kdyz se vlakem navic dostanou do jineho prostredi,jsou jeste vice uchvaceni.Kor kdyz jedou takovou pohadkovou cestou vlakem treba do Zoo na zviratka.❤

maximka33
20. říj 2017

Naši kluci jsou velcí cestovatelé po rodičích: často jezdíme autem, ale občas i vlakem. Milují žlutý vlak s dětským kupé. tam se koukají na pohádky nebo staví rozličné výrobky. Když je tam více dětí, hned se seznámí a hrají si spolu. Sranda je, že když je vyzvu, ať začnou uklízet, starší syn začne kibicovat mladší děti 🙂 ještě tady, a tam pod tím sedadlem je kostička 🙂 Jinak starší 8letý syn je velký pomocník, pomáhal mi s kufrem, když jsem já šla s golfkama s mladším bráchou. Vlak skutečný i na hraní je pro ně "hračka" č. 1, u toho se vydrží nehádat se 🙂

linee
20. říj 2017

Nase holka vlacky miluje.Kazde rano a vecer vyprovazime tatu na vlak.Je to mala stanice,uzji znaji vsichni vypravci a strojvedouci.Na kazdeho mava a oni ji zatroubi a nebo zamavaji zpatky.Na Vanoce jsme ji koupili vypravci sadu.Pokud to jde,jezdime aspon par stanic a ona nadsene kouka z okna a rika "šiši-huhu".Myslim,ze je ted ve veku,kdy ji na vyletech zaujme hodne veci,ale vlacky vedou.

grifa30
20. říj 2017

Ahoj..mě tatínek vyvezl v mých pěti měsících do Albánie. Viděl jsem toho strasně moc..hory v Montenegru, moře v Albanii, trhy v Makedonii, spinkal jsem ve stanu..tatínek mě vsude nosil a bylo nam krasne. Slibil mi, ze pojedeme zase nekam a to vlakem..pry nekam daleko na vychod..ja se v tom jeste nevyznam, ale kdyz budu mit s sebou maminku a tatinka, kopu seandy, tak klidne do vesmiru s nima poletim ;)

leniluki
20. říj 2017

Vláčky má syn moc rád, i když Duplo vláček ještě nemáme. Spolu jsme cestovali hodně, vlakem jsme se vypravili třeba na nedaleký výšlap na kopec, kde na internetu psali, že je vhodný pro kočárky, nicméně po dvou hodinách stoupání, těsně před cílem, jsme zjistili, že to ten poslední úsek kočárek opravdu nezvládne, sešli jsme zase hezky dolů a dali si limonádu pod kopcem 🙂 ale výlet to byl i tak moc hezký 🙂

svatbataz
20. říj 2017

Napadá mě nedávná příhoda s odplenkováním a jízdou vlakem. Asi 14 dní po tom,co se zdálo odplenkováním úspěšné a syn si zvládal říkat předem, jsme se rozhodli jet k babí a dědovi vlakem. Na nádraží jsem se syna opakovaně ptala, chceš čůrat? "Ně". Nastoupili jsme, opět se ptám, chceš čůrat "něěě". Tak jsme se usadili, 2minuty do odjezdu a ten makej sycak na mě s úsměvem "čůůů-at?" ... Popadla jsem ho, vyběhla z vlaku, cestou málem smetla průvodčího s utíkala s tím naším šulínem přes nádraží ke stromu, do toho hlášení,tě vlak je připraven k odjezdu, já na malého "čůrej cureeeeej" on "onem oneem čuameee" ... Průvodčí z nás měl legraci a celou grotesku sledoval, naštěstí to odmaval až po našem nastoupení. Že prý má doma taky takovýho, a že jsme ho pobavili :D

luciska79
20. říj 2017

Zrovna minulý víkend jsme byli na tzv. "Lesní železnici". Opravdu zážitek, hlavně ta jízda 😀 Já to nazvala "Kostitřas", poněvadž po vystoupení z vláčku jsem neměla na místě snad ani jednu kůstku 😨 Za to malému se to hrozně líbilo, hlavně, když to mohl absolvovat se svým velkým bráškou 😍

luciska79
20. říj 2017

Lesní železnice Rajnochovice.

sherane
20. říj 2017

Náš Kryštůfek miluje vláčky snad od malička, jako jeho tatínek 🙂), já se vždy ráda připojím. Každá cesta je zajímavá, většina našich cest je cíl 🙂 Teď na poslední dovolené jsme se vydali úzkorzchokou do Kaprouna, kde vyhodili Járu Cimrmana z vlaku a je zde jeho bista (ze zadu), pro nás velmi humorný zážitek 🙂

lenoust
20. říj 2017

První cestu vlakem jsem se synem absolvovala v jeho necelých 2 měsících, krásně ji celou prospinkal, ve měste jsme pak ještě "prubli" tramvaj. Před měsícem jsme jeli na rodinnou dovolenou na safari a nejlepší zážitek byl právě z cesty "vláčkem" mezi zvířaty. Všechna ta zvířata, ale hlavně ten rachot, třesení apod, se mu ohromně líbilo. Až ho to nakonec uspalo 🙂

daisy07
20. říj 2017

Náš mrňous se má teprve narodit,ale určitě budeme podnikat výlety vláčkem,aby chudák nedopadl jako maminka,která poprvé cestovala vlakem až na školní výlet🙂

marde
20. říj 2017

Tak jako téměř každé dítě, náš tříletý syn vláčky a vlaky miluje. Ty opravdické i ty na hraní. Před nějakou dobou ale zažil netradiční zážitek při cestování autem, i když to tak slavně ze začátku vůbec nevypadalo. Po setmění jsme se všichni vraceli z návštěvy u známých. Nenadále nás předjelo blikající policejní auto a přimělo nás zastavit. Ukázalo se, že nám nesvítí zadní světlo. Policisté provedli klasickou kontrolu, vše v pořádku, následně pak ještě v registrech prověřovali doklady a my museli chvíli čekat. Syn po prvotním nadšení z blikajících majáčků začal být v autosedačce z únavy dost nevrlý, tak jsme ho vysvobodili ven z auta, postávali venku a čekali, co bude dál. Jednomu policistovi se nás zřejmě coby rodiny s malým dítětem zželelo, protože na syna zavolal něco v tom smyslu, jestli chce vidět, jak vypadá policejní auto zevnitř. Náš malý samozřejmě neváhal, na chvíli usedl na místo spolujezdce a nadšeně prozkoumával všechny tajemné knoflíky a páčky blikajícího policejního vozu. Nesvítící zadní světlo nás nakonec stálo (jenom) stovku, ale syn díky tomu získal krásný klukovský zážitek, o kterém dlouho všem okolo vyprávěl 🙂

mabi
20. říj 2017

Bezva byvaly cesty vlakem na detske tabory...presne takove jak v s tebou.me bavi svet...tesivala jsem se na pisnicky pri kytare,drnkani vlaku ...to jsou nejpeknejsi vzpominky z detsvi

jamborka
20. říj 2017

Vlakem jezdíme opravdu málokdy ... vlastně jen do zámecké minizoo, která je od našeho města vzdálena 4 zastávky. Děti vlaky milují a proto musíme být na nádraží minimálně půl hodiny před odjezdem 🙂 Žádná opravdu veselá příhoda se nám ve vlaku ještě nestala, stačí to, že syn důležitě musí sedět sám, nejlépe tak o 3 sedačky od nás 😀 Doma máme jen dřevěnou stavebnici kolejí a často si ji syn postaví, kolem stromečky, domečky a plno lidí 🙂 Takže myslím, že by využil i LEGO Duplo Můj první vláček 😉

lalalanka
20. říj 2017

Vlakem jezdíme málo,čekám až bude dcerka trochu větší,ta největší dobrodružství nás teprve čekají🙂

kelly2012
20. říj 2017

S vlacky je pevne spajt zivot obou nasich synku,jelikoz primo pod nasi zahradkou projizdeji den co den osobni vlacky na trase Strakonice-Volary. Nemusim snad ani podotykat,ze temer kazdy spoj si musi cela rodina povinne odmavat, co je ale nejvetsi sranda, ze obe deti dokonce mavaji na vlak i ve spanku 😁 Vlacky milujeme a Lego duplo taktez 😉

alushkaa
20. říj 2017

Kdyz jsem byla bezdetna,casto jsem cestovala takze jsem treba byla na nejvetsi budove sveta,videla nejvetsi akvarko,luxusni zlate poulicni lampy v Dubaji,ted co mam syna je pro me nejzajimavejsi jeho detsky usmev,kdyz na sebe haze listi,tancuje doma u televize..tohle jsou ty nezapomenutelne chvilky a nic se jim nevyrovna

dudulka22
20. říj 2017

Moje děti milují vláčky oba. A proc? Jelikož tatínek děti celý život děla u dráhy. Tak i my často cestujeme vlakem. A posledni cesta vlakem byla takova netradiční...... vláček byl stejne vysoký jak naše děti. ☺

dudulka22
20. říj 2017
houfinka
21. říj 2017

My rádi cestujeme po svých, na kole, na lyžích. Pro přiblížení na větší vzdálenosti využíváme nejčastěji autíčko, ale co opravdu zbožňujeme je jízda vlakem.
Teď bohužel máme od všeho útrum. Ležíme s horečkama, mladšího jsme vyexpedovali k babičce, aby to také nechytil. U nás teď cestují hlavně zvířátka, viz foto 😀

atinkaa
21. říj 2017

Dobry den holky, Baro.
U nas je to velmi casto tak, ze i samotna cesta je ciel.
Uz vopred je velke tesenie, priprava, balenie nejakych tych mojkadiel, ktore si uziju cestu s nami.
Ci je cesta autom, vlakom, busom alebo kludne i lodou, vzdy je to obvykle jedno velke dobrodruzstvo.

Pripajam par poslednych zazitkov - cesta na prvu svadbu v zivote, prva cesta lodkou mensou a pravdaze nesmie chybat zabavny park - tu konk. velke usmevy pred prvym vstupom do Family Parku v Rakusku. I ked verit nam to nemusite, je to predsa len take foto v style, sedim na kameni a je mi dobre 😀

Pekny vikend vsetkym!

jonasska
21. říj 2017

Pro nás asi největší zážitek "z cest" bylo letošní letní safari na dovolené. Projížděli jsme mezi zvířaty v otevřeném autobuse a malá si mohla pohladit žirafu🙂 horší už bylo, když mi jedna vlezlá opice z tašky ukradla malé svačinu. To bylo potom breku, že nemá svoje "ham, ňam"... 🙂

michalusenka
21. říj 2017

no dcera a cestovani - jak to jen rict?! doposud des a hruza! do 3/4 roku spala vetsinou pri jizde autem, pak se to zlomilo, kdyz jsme loni jeli zpet od more - jak kdyby si rekla, ze se ji tam moc libilo a nechce z tama dom.......takze presne rok rev rev rev nepomahalo nic - jelikoz uz spavala jen pres poledne a ne vzdy jsme cestovali v ten cas. a ja presto si troufla, ze s ni pojedeme k mori letos, radeji vsak pres noc 😀 diky bohu se to spravilo od te doby (za to muze i tablet) takze uz jsme si i troufli 60 km do Brna 😀 vlakem jsme jeli jen dvakrat, ale myslim, ze ne naposledy, protoze je ma rada stejne jako jeji bratranek ;) aspon chodime kukat na vlakove nadrazi posilam jednu z letosniho cestovani k mori a druhou jak se svym bratrankem delaji blbiny na nadrazi kde cekame na spoj zpet

pavlikovarenata
21. říj 2017

Nejzajímavější asi byla cesta z Prahy vlakem, kdy jsme měli v Ostravě vystoupit, ale nefungovaly dveře, takže jsme já, můj dědeček (synů pradědeček), dvouletý syn Matěj a mimino Šimon ve vajíčku utíkali chodbičkou ke druhým dveřím, málem jsme ten vlak zbourali, křičeli ať nejedou...no a oni stejně jeli 😀 Takže jsme jeli dál do Havířova 😀 Takže manžel nastartoval auto a jel z Ostravy do Havířova, pak s námi zpátky do Ostravy s dědečkem a až nakonec s námi domů do Sedlišť 😉 Takže se nám to cestování krásně protáhlo 😀

Strana