SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Rodinný dům! 🙂
Jak by podle vašich nejmenších vypadal ten nejlepší domek? Nechte je postavit z kostek LEGO DUPLO ten nejlepší. Fotku nám nahrajte do fóra. Připojit můžete i komentář s tím, co je podle vašich malých architektů na domě to nejlepší. Pět nejkreativnějších odpovědí odměníme stavebnicí LEGO DUPLO Rodinný dům. Pro všechny soutěžící máme také připravená srdíčka. 🙂

Naši kluci (Samík - 4 roky a Honzík - 2 roky) vytvořili domeček podle svého. Musí být plný vychytávek - výtah na laně, můstek pro rozhled na dvoreček, vysokou věž, aby bylo vidět na zvířátka v ohradě. Pak nesměla chybět králíkárna, aby liška nesežrala králíka, který byl do té doby v ohradě. A vše doplnilo mnoho stromů - ale ne jen tak nějakých - musely to být javory, které podzim zbarvil všemi barvami🍂
@bara_lego Vkládám synovu ranní tvorbu. Z domečkových kostech je postavený prý "jablíčkový domeček" - jsou v něm totiž naházené zelené kostky - jablíčka golden delicious. Ta zelená deska nahoře je střecha knihovny a celá ta zelená základní deska je koberec knihovny. Maminka (já) sedím právě v občerstvovací části knihovny s kafíčkem a mrkví 😂. Vzadu mám stoleček s židlí a rozečtenou knihou. A ta část s modrou skluzavkou je automat na vracení knih. Ty se sbírají do plastové misky, a když se naplní, přijede zřízenec s náklaďákem a odveze je zpátky do knihovny. 😅
Jezdíme dvakrát do roka na měsíc do Německa do Kostnice. Je tam obrovská knihovna o velikosti 25 hektarů (má v některých částech až 6 pater) a všechny knihy jsou ve volném výběru. To byl pro syna očividně silný zážitek...
Správný domek, to je jasné, hodně pater musí mít,
dole prosím posezení, pergolou chci zastřešit!
A nahoře jsou dvě terásky, kde máma s číčou lebedí,
vedle schodů pak zahrádka, na ní zvířátka ráda posedí!
A nejvíc príma, to vám povím,
jsou ty schody, tam si hovím,
Čekám vždy, než táta z práce přijede,
pak si hrajem, třeba s duplem,
nic jiného teď u nás tolik nevede! 🙂😍👍
My fotečku nepošleme, my Lego Duplo nemáme 😢 Třeba donese Ježíšek a zůčastníme se příště 🙂
U nás je kromě lega klasického (u syna 7let) LEGO DUPLO oblíbenou stavebnicí. Když si chce nejmenší syn (2roky) hrát, vždy na mě zavolá:
,,Mamííí, já ci stavět lego dupo.''😊
Pro mě to je znamení, že si k němu mám sednout a postavit domeček.
Každý náš domeček je multifunkční. Najdeme zde totiž skluzavku, postýlky, kuchyňský kout, pekárnu, verandu a nebo i venkovní posezení.
S legem duplem se totiž fantazii meze nekladou a každý tak může vytvořit originální stavbu🏡🏙
Správný domeček musí mít na návštěvě babičku 🙂 taky terasu s posezením, kolem domu zahrádku se zvířátky, houpačku pro kluky dvojčata, vedle houpačky prolízačku letadlo, branku zdobenou kytičkama a popelnici, která má víko rovněž zdobené kytičkama. A samozřejmě ještě stáj pro poníky. Ten králík v krmelci ale prý krmení není 😀

Lego Duplo je prostě láska ❤. U nás se staví každý den a pokaždé se najde místo pro všechny panáčky a zvířátka. Je to jedna z mála večerních her, u které se s tatínkem nehádají a vesele (potichu) si spolu hrají 😝 kostiček ovšem není nikdy dost