VELKÁ SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Lesopark
Chodíte s dětmi rádi do přírody? To je moc dobře, protože s námi můžete soutěžit o krásné stavebnice LEGO DUPLO Lesopark 🙂 Nakreslete obrázek s oblíbeným zvířátkem vašeho dítěte. Fotografii jedné malůvky vložíte sem do fóra a deset nejoriginálnější obrázků odměníme stavebnicí plnou roztomilých zvířátek.
Díky stavebnici LEGO DUPLO si děti mohou hrát se zvířátky, která můžete potkat i v našem lese. I když medvěda bych teda potkat nechtěla 😉 Stavění se stavebnicí LEGO DUPLO Lesopark dává spoustu příležitostí k tomu povídat si o životě divokých zvířat, třeba o tom, co jim chutná a co mají rádi. Také se děti mohou dozvědět o tom, jak je důležité pečovat nejen o zvířátka, ale i o přírodu kolem nás.

Naší dcerku malování hrozně baví, zatím tedy hlavně vybarvuje (zvířátka především, má je moc ráda), ale loni v prosinci, kdy jí byly necelé dva roky odešla spinkat do pokojíčku s její oblíbenou magnetickou tabulkou - a ráno jsem tem objevila namalované tohle... Manžel za ní v noci nebyl, takže to opravdu malovala sama, i když se mi tomu ani nechce věřit. Vidíte tam taky ptáčka s melounem nebo je to jenom moje bujná fantazie? 😉
Obrázky našeho tříleťáka jsou spíše abstraktním uměním, kdy se musíme pro jistotu ptát co která čára znamená, než pochválíme výtvor. Za to vymalovávání dinosaurů zvládá na výbornou a nádhernou samostatnou prací překvapil všechny okolo. Hold dinosauři jsou jeho teď nejoblíbenější zvířátka, škoda jen že dinosauří duplo sada se už nevyrábí.
My jsme dělaly minulý týden ježka, v loni jsme ho našly u babičky a dědy na zahrádce u chatičky.Letos tam bohužel nebyl. Veru má necelé 4 roky, ale od té doby co chodí do školky je krásně vidět jak se lepší ve svých výtvorech. Bohužel ježek není vyloženě malba,(od září chce malovat jen sněhuláky 😀)... tak aspoň pro oko a pro druhé motýl, je krásně barevný tak snad alespoň rozsvítí ty pochmurné podzimní dny 🙂
Krásný večer, mám dceru Sáru, která od malička velmi ráda maluje a denně maluje ve školce místo hraní a stejně tak odpoledne doma, snažím se ty nejpovedenější obrázky uschovávat v jejím šanonu na památku. Určitě si to jednou ráda prohlédne třeba se svými dětmi.
Protože jsem ji o soutěži řekla, namalovala odpoledne obrázky, která jsem naskenovala a jak jsem ji slíbila-posílám.
Pavlína+Sára
Míši oblíbené zvířátko je pejsek i když ten náš vypadá spíš trochu jako čert (to asi dělá ten blížící se Mikuláš). Vlastně jsem moc ráda za tuhle soutěž, motivovala mě k tomu abych zkusila vytvořit první dílko se svojí dcerkou. Tedy já nakreslila předlohu a pak mi Míša pomáhala trhat papírky a také nanášela lepidlo, no a já nalepovala. Zde je tedy výsledek našeho společného úsilí
Díky moc za hezkou soutěž 🙂 Starší už Duplu pomalu odrůstá, už mu kupujeme Lego, ale i s Duplem si zatím hraje rád. Mladší má z Dupla nejradši právě zvířátka, máme ve stáji několik koní a na statku kozy, ovce, prasátka... I tygr by se našel 🙂
A taky hodně kreslíme a tvoříme. Máme dva kluky, takže autíčka vedou, ale zvířátka taky zvládáme.
1. Šnek, had (a jabloň) z modelíny
2. Divoký západ z modelíny
3. Sníh a foukací fixy
4. Nalepování filcových částí na předlohu
5. Zvířátka z modelíny a špaget
6. Zvířátková razítka
7. Vybarvování vodovkami a obtiskávání jablka a hrušky
8. Vystřihování a nalepování
9. Šnečci z modelíny a kaštanů
10. Vystřihování a lepení zvířátek
Dobrý večer, přidávám fotky nejoblíbenějších zvířátek, které vznikly společným úsilím dvou brášků - mých synů. Jak je patrno (aspoň podle popisu 😉, jedná se o pandu červenou. Na velké fotce je vysněný dárek - zoologická zahrada. Mladší syn si z nějakého důvodu oblíbil slepičky a u každého jejich obrázku nadšeně ukazuje, jak dělají ("kch kch kch"). Je úžasné, jak si kluci spolu vyhrají a mladší se učí od staršího. A když náš batolák vidí, jak starší bráška dělá každý den úkoly, musí mít také neustále na stole připravené pastelky s omalovánkami, které důležitě "vyplňuje". Kluci si spolu perfektně vyhrají s Duplem, které dokáže vyrovnat docela velký věkový rozdíl, který mezi nimi je. A protože mladší se jmenuje Daneček, stavebnici s daněčky by určitě nutně potřebovali 🙂.
Dobre ranko,
bambulky miluju lesopark, miluju zvieratka - najradsej srnky, daniele, muflony, ktore obcas zajdeme krmit. Lesopark mame vcelku blizko cestou zo skolky, teda sa tam stavujeme rady.
Bambulky miluju Vase sutaze, sutaze s ich legom Duplom. Aj ked sme minule nic nevyhrali, hned ako som zahlasila ze su znova sutaze, ci sutazime tak im zasvietili ocka a bezali pre krabicu s legom, ze tentokrat postavime nieco este lepsie. Potom zistili, ze sa ma kreslit a kreslit zvieratkovo a tak sme mali fajny vecer vcera.
Hodilo sa to uplne, este pred mesiacom sme si nazbierali gastany, ktore sa u nas najprv farbili na lienky, aby sa z nich stali kamarati, ktori chodia do skolky a su po vreckach a v rukavickach a maju vlastne domceky a posielky, domcek z papiera, ktory sme si lepili - dostali sme ho v obchode pridavam tiez, kedze zapada do lesoparkoveho kontextu je dozdobeny vlastnymi obrazkami a spinka v nom gastan 😵 😵
A taktiez pridavam od kazdej mojej bambulecky jeden obrazok.
práce našeho 3letého syna, ví, že se bojím pavouků a byl na mě nazlobený, že nedostal další bonbon, tak se mi takto pomstil, začal na chodbě křičet, maminka pavuk, pavuk, tak já vyzbrojená novinama a lopatkou a v ochranném obleku ( sluneční brýle a rukavice) šla se strachem jak bude asi tentokrát velký, pač bydlíme na vesnici, tak tu jsou občas pavouci fakt velcí, no a vykouklo na mě toto, viz foto 🙂 Jinak má opravdu nejradši malou havěť, co pozlobí maminku, nosí domů z venku v kapsách žížaly a brouky 😝
Jelikoz me Lego Duplo neuveritelne nadchlo, tak si rada zasoutezim. Dcerce je nyni 21 mesicu a pastelky ji zatim nic moc nerikaji. Vcera, kdyz jsme si povidaly, ze pujdeme kreslit, mala hned hledala pastelky. Kdyz jsem ji je vsechny vyndala a chtela jsem nakreslit jeji oblibene zvire, zacala mi pastelky brat a skladat zpet do krabicky, takze takhle vcera dopadlo nase malovani. Proto jsem se rozhodla zaslat obrazek, kolaze, kterou jsme si vytvorily, kdyz byl male rok. Je tam obtisknuta i tlapicka naseho pejska, ktery je pro dcerku tim nejoblibenejsim zviratkem. Tak snad jsme zadani soutezniho ukolu splnily 😉
Honzík moc kreslít neumí. Zatím ho to nenadchlo. Bude dělat cokoli, lepit, stříhat, mačkat, modelovat, sbírat, ale na pastelky, fixy ani jiné barvičky zatím není. Nedávno mě ale překvapil. Miluje večerníček Kosí bratři. Stále si musíme číst knížku dokola a dokola. No a můj chlapeček, který kreslí jen čmáranice a nebo sluníčko najednou nakreslil svého oblíbence Josefa a k němu dokonce travičku a balónek. Bylo to pro mě velké překvapení a pro mě to bude určitě ten nejkrásnější obrázek ptáčka. Když jdeme po venku, tak zkoumá každého kosa, jestli to není Josef nebo Václav...

Také vkladam nás obrázek. Věřte nebo ne, ale je to kote 😀 kreslila mi dvouletá dcera s tatinkem jako přání k narozeninám 🙂