icon

Čím vás Vaše děti nejvíce zaskočily neboli jaký největší nepořádek Vám udělaly a z čeho? 😃DD

mates_neato
5. dub 2017

Znáte to, jen se otočíte a už to lítá 🙂 Dětská fantazie a zkoumání nezná mezí... Podělte se s námi, jaké vylomeniny provedly Vaše ratolesti?

Najděte fotky nebo video a sdílejte pro pobavení 😝 😈 👽 😇 😘 🙏 ❤

Čím vás Vaše děti nejvíce zaskočily neboli jaký největší nepořádek Vám udělaly a z čeho? 😃DD
kajalka
•
5. dub 2017

Prosím Vás, opravte si hrubky 😔

mates_neato
autor
•
5. dub 2017

@kajalka děkuji, mám to už v pořádku? 🙂 krušnější a rychlejší ráno

caverina
•
5. dub 2017

@kajalka to jako fakt????😂

smallinka
•
5. dub 2017

Hezké ráno, no ehm....nevím jestli je slušné o tom psát, ale největší nepořádek byl z toho, když jedno dvojčátko udělalo velkou potřebu do pleny, ta plena se rozepla.....všechno bylo na koberci. Obě holky se v tom rochnily jako prasátka 😀😝

kami1984
•
5. dub 2017

@smallinka mám tu samou zkušenost🙂))
Pak čerstvě vytřeno, vysáto... syn objevil strouhánku a jak to bylo dál netřeba psát.
Největší binec, kompletně vyházené hračky, oblečení, když měl jeden necelý rok a druhý skoro 4.. dostala jsme migrénu a jednoduše usnula. Probudila jsem se ve sluji 🙂)) Ale zase byli hodní🙂)))
Já s kamarádkou a sousedem, když nám bylo cca 10, jsme natřeli sousedovic auto bahnem, to bylo taky tóčo🙂))

yelowangel
•
5. dub 2017

Ten náš malej bordelář se kromě hraček ještě na štěstí k ničemu jinýmu nedostal. Kromě víček. Jednou nám pytlík s nima spadnul a malej je našel 😀 Jinak standart je voda v psí misce ale ta není vidět jenom je všechno mokrý..a nejvíc dítě...

mates_neato
autor
•
5. dub 2017

@smallinka já jsem před několika lety na vlastní oči zažil, jak malá od kamaráda si do pleny hrábla a začala malovat po stěně a i papkat 🙂))

mates_neato
autor
•
5. dub 2017

@kami1984 bahno na auto je super nápad 😂 to mi připomíná, náš táta za totáče sbíral časopisy a pak si to i vázal po letech. Časopisy pro chovatele, jak tam jsou králici a jiné drobné zvířata... a my se ségrou jeden víkend jsme je všechny vzali kupu obrázků jsme z nich vystříhali a nalepili jsme si je po celé stěně v pokoji, to bylo tóčo 🙂

smallinka
•
5. dub 2017

@kami1984 ano to jsou takové ty minuty ticha 😀 s tou skříní to znám, holky jsou na to dvě tak to mají rychlejí 🙂 no teď už tam mám zámky z Ikei...protože mi to jednou vyházely 3x za 1 den ☹

smallinka
•
5. dub 2017

@mates_neato no tak taky dobrý ....😀

mates_neato
autor
•
5. dub 2017

koukněte na video 😀

kolegův syn Jakub asi 1,5 roku 🙂

terezapetrova
•
5. dub 2017

@mates_neato aneb dejme radši dítěti před hraním najist 😄

mississka11
•
5. dub 2017

Začala bych tímhle...

mississka11
•
5. dub 2017

...k tomuhle 😅

mates_neato
autor
•
5. dub 2017

@mississka11 perfektní 🙂

gnozka
•
5. dub 2017

Nase dcerka 13 mes . Vánoční úklid 🙂 a asi před měsícem chodila s otevřenou krabici kus kusu po obýváku a celou ji rozsypala všude okolo 🙂))

gnozka
•
5. dub 2017

@smallinka slusny 😂

guinea
•
5. dub 2017

😅 😅😅😅😅😅😅😅😅

j.b.
•
5. dub 2017

Nejstarší syn ted mu je 7let na fotce 13měsíců 😃

luciiinka87
•
5. dub 2017

Klasika - dítko, chvíle klidu a rulička toaleťáku 🙂

mates_neato
autor
•
5. dub 2017

parádní :D

jeen
•
5. dub 2017

Asi před rokem si vylezla na linku a vysypala celou krabici umělého mléka - bylo to všude. A z posledního týdne - v neděli po cestě do restaurace na oběd někde objevila čerstvé psí hovínko, víc netřeba dodávat... A včera když jsem kojila mladšího, tak mi do záchodu vymotala skoro celou roli papíru a spláchla. S ní se rozhodně nenudím 🙂

mates_neato
autor
•
10. dub 2017

Chcete se dozvědět více o robotických mopech nebo vysavačích?
Zde je zajímavý článek s odkazy na videa, zdarma vypůjčení a další...
https://www.modrykonik.cz/blog/mates_neato/article/perete-snad-pradlo-rucne-ne-tak-proc-j-heok1c/

Líbí se Vám robotický vysavač Neato nebo robotický mop Everybot?
Neváhejte a využijte limitovanou nabídku!

MIMOŘÁDNÁ SLEVA

Robotický vysavač Neato
-15 % na veškerý sortiment
Slevový kód: ModryKonikUzNemusiVysavat
Platný do 31.5.2017 nebo do vyprodání zásob.
Uplatníte pouze na www.neatorobots.cz

Robotický mop Everybot
-20 % na veškerý sortiment
Slevový kód: ModryKonikUzNemusiVytirat
Platný do 31.5.2017 nebo do vyprodání zásob.
Uplatníte pouze na www.everybot.cz

smallinka
•
11. dub 2017

Hezký večer. Sice už jsem jeden příspěvek psala, ale dneska ho holky předčily, když byla máma cvičit a hlídání bylo na tátovi....nevíte čim to dostat pryc? Je to rtěnka? ☹