Páteční soutěž s Hipp příkrmy - Jaký je oblíbený příkrm vašeho prcka?
Krásné páteční ráno maminky, těhulky a budoucí maminky,
určitě to zná každá z vás nebo brzy pozná 😀 Jaké příkrmy budu kupovat, budu mu vařit nebo obojí?
Já to neřešila, já zkoušela mnoho značek na trhu a nejlépe z toho dopadl Hipp. Krásně voní, dobře chutná a ráno pomáhá 😀 Ne, dělám si legraci. S Hippem mám ty nejlepší zkušenosti, Danielce budou za chvilku tři roky a stále i nápoje od Hippu u nás nesmí chybět. Navíc jejich srdíčkové vaničky s těstovinami malé moc chutnaly.
Dnes si zasoutěžíme o 5 balíčků Hipp, navíc každý v hodnotě 500 Kč!
Jaké příkrmy váš prcek má nejraději nebo víte, že mu určitě budete dávat?
Příspěvky vkládejte sem do dnešní půlnoci t.j. do 29.1. a já v neděli vyberu pět z vás.
Krásný den
Klára

Naše Nikolka začínala na Hippu od 4. měsíce. A zůstali jsme u nich téměř doteď 🙂. Samozřejmě ve většině případů jí vařím domácí stravu, ale máme malou skladovou zásobu, když jedeme na cesty třeba 🙂. Nejvíc jí chutná hovězí a telecí se zeleninou, potom srdíčka (boloňské špagety) a co u nás teď hodně frčí jsou ovocné kapsičky a to všechny druhy 🙂. Chutnají nám i vanilkové kaše na Dobrou noc. 🙂
nejlepší příkrmy jsou od maminky (tedy ode mne) ...obou dětem chutnalo a chutná nejvíce to co doma uvařím, i když syn v 5ti letech má občas i jiný názor - asi začínající puberta nebo co :D -, zato dcera v roce raději sáhne po domácím než kupovaném..u ní je důvod prostý z domácích zdrojů je toho vím sklenička (byť 200g) je málo..skleničky jsem využila ze začátku pro první lžičky..akorát že zrovna hipp u nás (tedy syna) moc neprošel(vůbec nic ani zelenina,ani maso-zel. příkrm, ani kaše,..nic) ..u dcery jsem tedy šáhla po osvědčených značkách hami a hamánek ..pak se mi do ruky souhrou náhod dostali příkrmy od hippu a světe div se oni nám chutnají asi nejvíc, ale je fakt, že najednou v tom nevidím rozdíl ani já ....na cestu jsou hotové příkrmy jasná volba, pokud jsem doma vařím...a občas sáhnu po dětské odměně třeba kapsičkách nebo tyčinkách
U nás nesmí chybět piticka a boloňské špagety, to je prostě mnamka 😉
Když jsme začínali s příkrmy tak jsem zkoušela více značek a nejvíce chutnaly právě ty od hipp. Teď už spíše více vařím ale naše malá vždy si s radostí tu skleničku a dá a pochutná si nejvíce tedy na těstovinách s mořskou rybou (hipp) to musí mít alespoň jedenkrát týdně 🙂
Začali jsme s míčkem a pro velkou spokojenost hodláme pokračovat i s prikrmy stejném značky. Zatím jsme vyzkoušeli kaši na dobrou noc s bananem a pak s keksy a jsou výborném. Jestli je mladý nebude chtít, s nim je sama. 😄
U nás také z kupovaných příkrmů jede pouze zn.Hipp,Ochutnali jsme všechno možný,malý nejvíce má rád zeleninovou polévku s telecím masem a kuřecí polévku s pš.krupicí 🙂
Začala jsem Lukymu první příkrmy vařit ze zeleninky od nás ze zahrádky a baštil jak o závod,tedy samozřejmě kolik může na první ochutnávky sníst 😅 pak z ničeho nic začal stávkovat tak jsem byla zoufalá co s ním a tak jsem koupila skleničku a to po přečtení veškerých recenzí a složení od Hipp a to bylo hned na první dobrou,zbaštil celou skleničku a ještě měl pomalu málo,takže od té doby jedeme všechno od Hipp,střídánim i s mojim vařením,bo asi po týdnu skleničkování vzal už na milost i mé vaření 🙂 Takže miluje všechny zeleninové i masozeleninové příkrmy,zbožňuje ovocné přesnídávky s krupičkou,šťávy,tak ty u nás tečou proudem a nepije žádnej čaj,jediný bio ovocný od Hippu,takže děkuji Hipp,díky němu krásně papáme i bumbáme 😵
Moje dcera má 19 měsíců a nejraději má to, co jí uvařím. Vařím jí ale pouze z kuřecího, vepřového a krůtího masa, proto jí tak 2x týdně dávám příkrm ze skleničky, aby měla změnu a v jídelníčku i jiné druhy masa např. telecí, hovězí, králičí a rybu. Nejvíce se nám osvědčily příkrmy Hipp a Hami.
Náš malý miluje špagety Hipp a ovocné kapsičky 🙂
První příkrm mrkvičku jsme měli od Hipp, ale chutnají nám i od Hami a Hamánek, snažím se kupovat příchuť, kterou doma běžně malé nevařím, takže je to např. sklenička s tuňákem, treskou, jehněčím masem, lososem, hovězím apod. jinak se snažím vařit, ale někdy prostě není čas, tak sáhneme po skleničce nebo hlavně když někam jedeme 🙂
Dobrý den, naše Maruška s jídlem dost zlobí.Skleničku/misku Hipp sní ale většinou (jako jedno z mála jídel) dobrovolně.Má ráda těstoviny ,omáčky a ryby.Mic ráda má skleničku s těstovinami, lososem, brokolicí a smetanou.
Své 14-ti měsíční dcerce se od zavedení příkrmů snažím vždy vařit z čerstvých surovin. Miluje ryby a veškerou zeleninu na milion způsobů 🙂 Začaly jsme teď ale jezdit na plavání a tak nesmím zapomenout do tašky přibalit dobrotu od Hippu (ta jí chutná nejvíc). Ohřejeme po plavání, Eliška to zblajzne a při cestě domů hned v autě usne 😀
Nejraději má moje dcerka telecí s rýží a mrkvičkou. Minule jsem ji dala lososa s bramborem a ten jí také moc chutnal. Teď jsem ji koupila novinku ovoce s cerealiema a to byla taky bašta. Střídám jak vaření doma, tak skleničky, protože jsme celkem často někde venku. 😉
Mojí dcerce je 16 měsíců, když jsem začala přikrmovat tak jsem začala skleničkama, protože jsem nějak nevěděla jak na to a nebo jsem na to byla možná líná. Po pár měsících jsem objevila "kouzlo" vaření a kupodivu Amálka zbodla vše co jsem uvařila. Teď už jí víceméně, to co my (samozřejmě v lehčí úpravě,) ale stane se, že není čas nebo nálada něco ukuchtit, takže máme vždy v zásobě nějaké příkrmy. A to zejména těstovinky na jakýkoliv způsob, protože ty malá miluje - boloňské nebo obyčejné s kuřecím masem, ale i jiné 🙂 🙂🙂 Amálka je velký jedlík tím pádem je občas oříšek vymýšlet jídelníček aby se jí jídla často neopakovala 🙂
My s jídlem bojujeme... Já zoufale vyvařuju a on řve a flustá... opravdu... na másle, na olivovém oleji na páře, dušené... nic... domácí zásadně bojkotuje kromě kuřecí polívky s masem, nudlemi a zeleniny - to sní... náš pes má hody 😀.. ale když lupne víčko, nebo ukážu prs - peláší jak o život a papá... U nás vede HIPP a Hami - nejradši má těstoviny s boloňskou omáčkou...
Co se týče příkrmů, tak zatím jsme ještě neochutnali žádnou značku, začneme cca za měsíc. Ale stále jsem přesvědčena, že budu vařit domácí příkrm samozřejmě nejlépe v BIO kvalitě. Každopádně určitě budou dny, kdy sáhneme i pro kupované příkrmy. Co se týče umělého mléka, tak po několika špatných zkušenostech jsme nakonec skončili u Hippu a ten je teda super 🙂 Tak uvidíme jak na tom budou příkrmy 🙂
u nas byl take nejlepsi HIPP a paradoxne ta potvurka mela i radeji rakouske HIPP... ted uz obcas dame jen ty misticky, protoze je uz velka a nebo ovocne, ty basti jeste casto vecer jako druhou veceri
ahojky když jsme začínali s příkrmem tak jsem poprvé vařila mrkvičku ale holky se šklebili a vůbec to nechtěli. Po několika pokusech jsem koupila skleničku od Hippu a od Hamé a holky se mohli zbláznit jak papkali až se jim dělali boule za ušima 🙂 . Nyní to střídáme vaříme a kupujeme skleničky a ted už i masozeleninové. Nej nám chutná králík se špenátem a bramborou. Skleničky jsou super na cesty když jedem pryč a nebo jdeme na návštěvu. I v budoucnosti je budeme kupovat a dávat a zkoušet všechny které nám budou nej chutnat. Ovocné nám chutnají všechny a nyní zkoušíme ještě štavičky od Hippu ve skleničkách a ty mají hodně velký úspěch 🙂
Se starším synem bylo zavádění příkrmů jednoduché...snědl všechno co jsem mu nabídla a má to tak dodnes. Sice si prošel různými obdobími kdy odmítal některá jídla...zelí, hrachovou kaši, rajskou...ale protože se vždy jednalo jen o jedno jídlo byla jsem ochotná to tolerovat. Ve školce si chodí přidávat a přitom je hubený, doma sní co uvařím.
S mladším synem je to složitější....příkrmy jsem zavedla před měsícem. Na začátku byl úspěch když snědl jednu lžičku...teď už sní i tři 🙂. Všechno chystám doma...za tím účelem jsem celé léto chystala zeleninu ze zahrádky do mrazáku, případně zavařovala. Jediné co bere jakžtakž na milost je dýně a brokolice. Kupované skleničky jsem ještě nezkoušela, ale pokud se nerozjí domácího asi budu zkoušet i tuto možnost. V každém případě bych pak volila Hipp...líbí se mi jejich kontrola kvality, bio potraviny i sortiment.
Prikrmy nás čekají zhruba za měsíc. Zatím mám nakoupené skleničky od Hami a Hippu a chystam se na vaření a zamrazovaní zeleniny a masa. Prikrmy budeme střídat - jednou domácí, jindy kupovaný. Prostě zlatá střední cesta. 😉
My jsme zacali s prikrmy nedavno,zatim jen zeleninka..☺ nakoupili jsme v akci prave sklenicky hipp a zatim malemu smakuje skoro vsechno,krome cukety s bramborem 😀.. postupne budeme zkouset domaci,ale kdyz nebude cas,hipp to jisti ☺
Dobrý večer, my zatím kupujeme skleničky a nejvíce nám šmakuje Hipp 😉 Zrovna dnes náš chlapeček obědval BIO Karotku s bramborami, do které jsem zamíchala uvařený žloutek a k odpolední svačině měl poprvé Ovocnou kaši s celozrnnými obilovinami a jak hezky papal 🙂
Jinak mu moc chutná První dýně, Zelenina ze zahrádky se sladkými bramborami a Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem. A já moc chválím Bio maso - škoda, že není více druhů.
Bohužel zatím ´bojujeme´s pitným režimem - nechce vodu, ani čaj, největší úspěch má Hrušková šťáva, tak mooc díky za ni 😉
Zdravím, tak mi jsme s příkrmy začali teprve nedávno. Většinou připravuji příkrmy doma a snažím se používat čerstvou zeleninu (někdy použiji i mraženou), připravuji i domácí přesnídávku z jablek. Do jídelníčku jsme už zařadili i maso. Koupila jsem i několik příkrmů ve skleničce. Zatím jsme zkoušeli značku Babylove a Hipp (Bio první dýni, Mrkev s rýži a telecím masem). Zatím naší holčičce všechno chutnalo. 😉
Dobrý den, u nás to jsou příkrmy od Alnatury a od Hippu. Malému chutná hlavně s rybičkou. A 4 letá Natálka má moc ráda ovocné a musli tyčinky od Hippu, a oba milují čaje. Se značkou Hipp jsem byla vždy maximálně spokojená.
Syn miloval příkrmy s těstovinami, kaše na dobrou noc, ty občas kupujeme ještě teď, i když už chce jíst jako dospělý. Kaší od Hippu nikdy nepohrdnul, oblíbené byli i polévky. Teď kupujeme ovocné tyčinky a čaje. A jediné mléko,které pije, je také od Hippu.
Když se moje malá kočička narodila, pila jenom mlíčko od maminky. A to až do 6.měsíce, pak jsem začala dávat mrkvičku, postupně i brambor, cuketu,brokolici.. .Do 8.měsíce jsem jen kupovala skleničky, chtěla jsem první zeleninku ověřenou, bez dusičnanů, bez soli- a tohle vše splňovaly právě příkrmy Hipp. I když cena byla větší, než od jiných výrobců, nevadilo nám to, chtěli jsme pro naší holčičku kvalitní jídlo, tak jako když byla v bříšku-jedla jsem zdravě, žádné éčka v potravě, vše pokud možno domácí. Nejsme žádní boháči, ale kvalitní jídlo je u nás na prvním místě, za jídlo utratíme nejvíce peněz (hlavně tatínek) 😀 Dnes už je naší holčičce 13 měs., skleničky už nekupuju ve velkém, jen na cesty, k babičce, když nestíhám tak se hodí. Vždycky je fajn mít pár skleniček doma. Malá je jedlík, spapá všechno co jí uvařím. Výhra v soutěži by mě potěšila, ale i malou, je raději když maminka tráví čas s ní, než u sporáku🙂 A ještě musím dodat, že malá zbožňuje kaše na dobrou noc, také jak jinak než od Hippu 🙂, mockrát už jsem přidělávala, nestačilo😀 Nejraději má jablečnou s ovesnými vločkami, k snídani zase banánovou s banánem🙂
Eliášek je zlaté dítě, co se jídla týče (pevně doufám, že jsem to teď nezakřikla) - baští odmalinka krásně vše. Začal na mateřském mlíčku, těsně před půlrokem života začal ochutnávat "opravdické jídlo". Eli vybíravý není, kdežto maminka ano - než koupím skleničku, poctivě pročítám složení - nakonec jsem pro první ochutnávání vybrala skleničky od Hippu a byla jsem velice spokojená, zeleninka chutnala opravdu fajnově. Nyní je Eli už velký a chce jíst většinou to co my - ideálně z našeho talíře🙂 Ve většině případů už tedy dávám domácí jídlo - skleničky teď volím pouze s rybou, protože to je maso, které nikdo nejíme, a tudíž ho za prvné neumím ani připravovat, a za druhé mi rybina hrozně smrdí. Ale jelikož vím, že baštit ryby je důležité, chci, aby je můj synek měl aspoň takto🙂
Pro představu Eliáškova apetítu přidávám fotku ze srazu MK v Lednici - Elimu bylo tehdy 8 měsíců a už tenkrát ho nejvíce zajímalo, co dobrého baští maminka s tatínkem🙂

Syn na příkrmy nebyl, jedl jen ty ovocné. Dcerka měla potíže se rozpapat a podařilo se to až s příkrmy, začala jsem s těmi od Hippu. A musím říci, že miluje králíka s fenyklem a bramborem. A musím uznat i já, že je to dobré. Jen škoda, že se nedá koupit i v Německu. Co ale nesní je příkrm od Alette, nevím, ten jí nechutná a po první lžičce mi ho "vrací".