icon

Páteční soutěž s Hipp příkrmy - Jaký je oblíbený příkrm vašeho prcka?

klararohlikcz
29. led 2016

Krásné páteční ráno maminky, těhulky a budoucí maminky,
určitě to zná každá z vás nebo brzy pozná 😀 Jaké příkrmy budu kupovat, budu mu vařit nebo obojí?
Já to neřešila, já zkoušela mnoho značek na trhu a nejlépe z toho dopadl Hipp. Krásně voní, dobře chutná a ráno pomáhá 😀 Ne, dělám si legraci. S Hippem mám ty nejlepší zkušenosti, Danielce budou za chvilku tři roky a stále i nápoje od Hippu u nás nesmí chybět. Navíc jejich srdíčkové vaničky s těstovinami malé moc chutnaly.

Dnes si zasoutěžíme o 5 balíčků Hipp, navíc každý v hodnotě 500 Kč!
Jaké příkrmy váš prcek má nejraději nebo víte, že mu určitě budete dávat?
Příspěvky vkládejte sem do dnešní půlnoci t.j. do 29.1. a já v neděli vyberu pět z vás.

Krásný den

Klára

Páteční soutěž s Hipp příkrmy - Jaký je oblíbený příkrm vašeho prcka?
Strana
z4
nikar
29. led 2016

Syn na příkrmy nebyl, jedl jen ty ovocné. Dcerka měla potíže se rozpapat a podařilo se to až s příkrmy, začala jsem s těmi od Hippu. A musím říci, že miluje králíka s fenyklem a bramborem. A musím uznat i já, že je to dobré. Jen škoda, že se nedá koupit i v Německu. Co ale nesní je příkrm od Alette, nevím, ten jí nechutná a po první lžičce mi ho "vrací".

vequi
29. led 2016

Naše Nikolka začínala na Hippu od 4. měsíce. A zůstali jsme u nich téměř doteď 🙂. Samozřejmě ve většině případů jí vařím domácí stravu, ale máme malou skladovou zásobu, když jedeme na cesty třeba 🙂. Nejvíc jí chutná hovězí a telecí se zeleninou, potom srdíčka (boloňské špagety) a co u nás teď hodně frčí jsou ovocné kapsičky a to všechny druhy 🙂. Chutnají nám i vanilkové kaše na Dobrou noc. 🙂

markysek2
29. led 2016

nejlepší příkrmy jsou od maminky (tedy ode mne) ...obou dětem chutnalo a chutná nejvíce to co doma uvařím, i když syn v 5ti letech má občas i jiný názor - asi začínající puberta nebo co :D -, zato dcera v roce raději sáhne po domácím než kupovaném..u ní je důvod prostý z domácích zdrojů je toho vím sklenička (byť 200g) je málo..skleničky jsem využila ze začátku pro první lžičky..akorát že zrovna hipp u nás (tedy syna) moc neprošel(vůbec nic ani zelenina,ani maso-zel. příkrm, ani kaše,..nic) ..u dcery jsem tedy šáhla po osvědčených značkách hami a hamánek ..pak se mi do ruky souhrou náhod dostali příkrmy od hippu a světe div se oni nám chutnají asi nejvíc, ale je fakt, že najednou v tom nevidím rozdíl ani já ....na cestu jsou hotové příkrmy jasná volba, pokud jsem doma vařím...a občas sáhnu po dětské odměně třeba kapsičkách nebo tyčinkách

jannca82
29. led 2016

U nás nesmí chybět piticka a boloňské špagety, to je prostě mnamka 😉

kutr26
29. led 2016

Když jsme začínali s příkrmy tak jsem zkoušela více značek a nejvíce chutnaly právě ty od hipp. Teď už spíše více vařím ale naše malá vždy si s radostí tu skleničku a dá a pochutná si nejvíce tedy na těstovinách s mořskou rybou (hipp) to musí mít alespoň jedenkrát týdně 🙂

igabi
29. led 2016

Začali jsme s míčkem a pro velkou spokojenost hodláme pokračovat i s prikrmy stejném značky. Zatím jsme vyzkoušeli kaši na dobrou noc s bananem a pak s keksy a jsou výborném. Jestli je mladý nebude chtít, s nim je sama. 😄

martina468
29. led 2016

U nás také z kupovaných příkrmů jede pouze zn.Hipp,Ochutnali jsme všechno možný,malý nejvíce má rád zeleninovou polévku s telecím masem a kuřecí polévku s pš.krupicí 🙂

majkylove
29. led 2016

Začala jsem Lukymu první příkrmy vařit ze zeleninky od nás ze zahrádky a baštil jak o závod,tedy samozřejmě kolik může na první ochutnávky sníst 😅 pak z ničeho nic začal stávkovat tak jsem byla zoufalá co s ním a tak jsem koupila skleničku a to po přečtení veškerých recenzí a složení od Hipp a to bylo hned na první dobrou,zbaštil celou skleničku a ještě měl pomalu málo,takže od té doby jedeme všechno od Hipp,střídánim i s mojim vařením,bo asi po týdnu skleničkování vzal už na milost i mé vaření 🙂 Takže miluje všechny zeleninové i masozeleninové příkrmy,zbožňuje ovocné přesnídávky s krupičkou,šťávy,tak ty u nás tečou proudem a nepije žádnej čaj,jediný bio ovocný od Hippu,takže děkuji Hipp,díky němu krásně papáme i bumbáme 😵

xira
29. led 2016

Moje dcera má 19 měsíců a nejraději má to, co jí uvařím. Vařím jí ale pouze z kuřecího, vepřového a krůtího masa, proto jí tak 2x týdně dávám příkrm ze skleničky, aby měla změnu a v jídelníčku i jiné druhy masa např. telecí, hovězí, králičí a rybu. Nejvíce se nám osvědčily příkrmy Hipp a Hami.

twoangels
29. led 2016

Náš malý miluje špagety Hipp a ovocné kapsičky 🙂

nicky_2
29. led 2016

První příkrm mrkvičku jsme měli od Hipp, ale chutnají nám i od Hami a Hamánek, snažím se kupovat příchuť, kterou doma běžně malé nevařím, takže je to např. sklenička s tuňákem, treskou, jehněčím masem, lososem, hovězím apod. jinak se snažím vařit, ale někdy prostě není čas, tak sáhneme po skleničce nebo hlavně když někam jedeme 🙂

1velrybka
29. led 2016

Dobrý den, naše Maruška s jídlem dost zlobí.Skleničku/misku Hipp sní ale většinou (jako jedno z mála jídel) dobrovolně.Má ráda těstoviny ,omáčky a ryby.Mic ráda má skleničku s těstovinami, lososem, brokolicí a smetanou.

zachrpe
29. led 2016

Své 14-ti měsíční dcerce se od zavedení příkrmů snažím vždy vařit z čerstvých surovin. Miluje ryby a veškerou zeleninu na milion způsobů 🙂 Začaly jsme teď ale jezdit na plavání a tak nesmím zapomenout do tašky přibalit dobrotu od Hippu (ta jí chutná nejvíc). Ohřejeme po plavání, Eliška to zblajzne a při cestě domů hned v autě usne 😀

luho2012
29. led 2016

Nejraději má moje dcerka telecí s rýží a mrkvičkou. Minule jsem ji dala lososa s bramborem a ten jí také moc chutnal. Teď jsem ji koupila novinku ovoce s cerealiema a to byla taky bašta. Střídám jak vaření doma, tak skleničky, protože jsme celkem často někde venku. 😉

krikul
29. led 2016

Mojí dcerce je 16 měsíců, když jsem začala přikrmovat tak jsem začala skleničkama, protože jsem nějak nevěděla jak na to a nebo jsem na to byla možná líná. Po pár měsících jsem objevila "kouzlo" vaření a kupodivu Amálka zbodla vše co jsem uvařila. Teď už jí víceméně, to co my (samozřejmě v lehčí úpravě,) ale stane se, že není čas nebo nálada něco ukuchtit, takže máme vždy v zásobě nějaké příkrmy. A to zejména těstovinky na jakýkoliv způsob, protože ty malá miluje - boloňské nebo obyčejné s kuřecím masem, ale i jiné 🙂 🙂🙂 Amálka je velký jedlík tím pádem je občas oříšek vymýšlet jídelníček aby se jí jídla často neopakovala 🙂

hohe
29. led 2016

My s jídlem bojujeme... Já zoufale vyvařuju a on řve a flustá... opravdu... na másle, na olivovém oleji na páře, dušené... nic... domácí zásadně bojkotuje kromě kuřecí polívky s masem, nudlemi a zeleniny - to sní... náš pes má hody 😀.. ale když lupne víčko, nebo ukážu prs - peláší jak o život a papá... U nás vede HIPP a Hami - nejradši má těstoviny s boloňskou omáčkou...

pmikesova
29. led 2016

Co se týče příkrmů, tak zatím jsme ještě neochutnali žádnou značku, začneme cca za měsíc. Ale stále jsem přesvědčena, že budu vařit domácí příkrm samozřejmě nejlépe v BIO kvalitě. Každopádně určitě budou dny, kdy sáhneme i pro kupované příkrmy. Co se týče umělého mléka, tak po několika špatných zkušenostech jsme nakonec skončili u Hippu a ten je teda super 🙂 Tak uvidíme jak na tom budou příkrmy 🙂

mitote
29. led 2016

u nas byl take nejlepsi HIPP a paradoxne ta potvurka mela i radeji rakouske HIPP... ted uz obcas dame jen ty misticky, protoze je uz velka a nebo ovocne, ty basti jeste casto vecer jako druhou veceri

mimar
29. led 2016

ahojky když jsme začínali s příkrmem tak jsem poprvé vařila mrkvičku ale holky se šklebili a vůbec to nechtěli. Po několika pokusech jsem koupila skleničku od Hippu a od Hamé a holky se mohli zbláznit jak papkali až se jim dělali boule za ušima 🙂 . Nyní to střídáme vaříme a kupujeme skleničky a ted už i masozeleninové. Nej nám chutná králík se špenátem a bramborou. Skleničky jsou super na cesty když jedem pryč a nebo jdeme na návštěvu. I v budoucnosti je budeme kupovat a dávat a zkoušet všechny které nám budou nej chutnat. Ovocné nám chutnají všechny a nyní zkoušíme ještě štavičky od Hippu ve skleničkách a ty mají hodně velký úspěch 🙂

lin18
29. led 2016

Se starším synem bylo zavádění příkrmů jednoduché...snědl všechno co jsem mu nabídla a má to tak dodnes. Sice si prošel různými obdobími kdy odmítal některá jídla...zelí, hrachovou kaši, rajskou...ale protože se vždy jednalo jen o jedno jídlo byla jsem ochotná to tolerovat. Ve školce si chodí přidávat a přitom je hubený, doma sní co uvařím.
S mladším synem je to složitější....příkrmy jsem zavedla před měsícem. Na začátku byl úspěch když snědl jednu lžičku...teď už sní i tři 🙂. Všechno chystám doma...za tím účelem jsem celé léto chystala zeleninu ze zahrádky do mrazáku, případně zavařovala. Jediné co bere jakžtakž na milost je dýně a brokolice. Kupované skleničky jsem ještě nezkoušela, ale pokud se nerozjí domácího asi budu zkoušet i tuto možnost. V každém případě bych pak volila Hipp...líbí se mi jejich kontrola kvality, bio potraviny i sortiment.

janinasuch
29. led 2016

Prikrmy nás čekají zhruba za měsíc. Zatím mám nakoupené skleničky od Hami a Hippu a chystam se na vaření a zamrazovaní zeleniny a masa. Prikrmy budeme střídat - jednou domácí, jindy kupovaný. Prostě zlatá střední cesta. 😉

veja11
29. led 2016

My jsme zacali s prikrmy nedavno,zatim jen zeleninka..☺ nakoupili jsme v akci prave sklenicky hipp a zatim malemu smakuje skoro vsechno,krome cukety s bramborem 😀.. postupne budeme zkouset domaci,ale kdyz nebude cas,hipp to jisti ☺

enacek
29. led 2016

Dobrý večer, my zatím kupujeme skleničky a nejvíce nám šmakuje Hipp 😉 Zrovna dnes náš chlapeček obědval BIO Karotku s bramborami, do které jsem zamíchala uvařený žloutek a k odpolední svačině měl poprvé Ovocnou kaši s celozrnnými obilovinami a jak hezky papal 🙂
Jinak mu moc chutná První dýně, Zelenina ze zahrádky se sladkými bramborami a Bramborové pyré s kukuřicí a krůtím masem. A já moc chválím Bio maso - škoda, že není více druhů.
Bohužel zatím ´bojujeme´s pitným režimem - nechce vodu, ani čaj, největší úspěch má Hrušková šťáva, tak mooc díky za ni 😉

avori
29. led 2016

Zdravím, tak mi jsme s příkrmy začali teprve nedávno. Většinou připravuji příkrmy doma a snažím se používat čerstvou zeleninu (někdy použiji i mraženou), připravuji i domácí přesnídávku z jablek. Do jídelníčku jsme už zařadili i maso. Koupila jsem i několik příkrmů ve skleničce. Zatím jsme zkoušeli značku Babylove a Hipp (Bio první dýni, Mrkev s rýži a telecím masem). Zatím naší holčičce všechno chutnalo. 😉

tajemna30
29. led 2016

Dobrý den, u nás to jsou příkrmy od Alnatury a od Hippu. Malému chutná hlavně s rybičkou. A 4 letá Natálka má moc ráda ovocné a musli tyčinky od Hippu, a oba milují čaje. Se značkou Hipp jsem byla vždy maximálně spokojená.

dubina
29. led 2016

Syn miloval příkrmy s těstovinami, kaše na dobrou noc, ty občas kupujeme ještě teď, i když už chce jíst jako dospělý. Kaší od Hippu nikdy nepohrdnul, oblíbené byli i polévky. Teď kupujeme ovocné tyčinky a čaje. A jediné mléko,které pije, je také od Hippu.

sosama
29. led 2016

Když se moje malá kočička narodila, pila jenom mlíčko od maminky. A to až do 6.měsíce, pak jsem začala dávat mrkvičku, postupně i brambor, cuketu,brokolici.. .Do 8.měsíce jsem jen kupovala skleničky, chtěla jsem první zeleninku ověřenou, bez dusičnanů, bez soli- a tohle vše splňovaly právě příkrmy Hipp. I když cena byla větší, než od jiných výrobců, nevadilo nám to, chtěli jsme pro naší holčičku kvalitní jídlo, tak jako když byla v bříšku-jedla jsem zdravě, žádné éčka v potravě, vše pokud možno domácí. Nejsme žádní boháči, ale kvalitní jídlo je u nás na prvním místě, za jídlo utratíme nejvíce peněz (hlavně tatínek) 😀 Dnes už je naší holčičce 13 měs., skleničky už nekupuju ve velkém, jen na cesty, k babičce, když nestíhám tak se hodí. Vždycky je fajn mít pár skleniček doma. Malá je jedlík, spapá všechno co jí uvařím. Výhra v soutěži by mě potěšila, ale i malou, je raději když maminka tráví čas s ní, než u sporáku🙂 A ještě musím dodat, že malá zbožňuje kaše na dobrou noc, také jak jinak než od Hippu 🙂, mockrát už jsem přidělávala, nestačilo😀 Nejraději má jablečnou s ovesnými vločkami, k snídani zase banánovou s banánem🙂

apacheee
AMBASADORKA
29. led 2016

Eliášek je zlaté dítě, co se jídla týče (pevně doufám, že jsem to teď nezakřikla) - baští odmalinka krásně vše. Začal na mateřském mlíčku, těsně před půlrokem života začal ochutnávat "opravdické jídlo". Eli vybíravý není, kdežto maminka ano - než koupím skleničku, poctivě pročítám složení - nakonec jsem pro první ochutnávání vybrala skleničky od Hippu a byla jsem velice spokojená, zeleninka chutnala opravdu fajnově. Nyní je Eli už velký a chce jíst většinou to co my - ideálně z našeho talíře🙂 Ve většině případů už tedy dávám domácí jídlo - skleničky teď volím pouze s rybou, protože to je maso, které nikdo nejíme, a tudíž ho za prvné neumím ani připravovat, a za druhé mi rybina hrozně smrdí. Ale jelikož vím, že baštit ryby je důležité, chci, aby je můj synek měl aspoň takto🙂

Pro představu Eliáškova apetítu přidávám fotku ze srazu MK v Lednici - Elimu bylo tehdy 8 měsíců a už tenkrát ho nejvíce zajímalo, co dobrého baští maminka s tatínkem🙂

Strana
z4