icon

Nakupujete potraviny po internetu?

klararohlikcz
14. pro 2015

Nakupujete potraviny po internetu? Pokud už jste vyzkoušeli, tak jak jste byli spokojení? A pokud jste ještě nevyzkoušeli, tak jaký je ten důvod? Já nakupuji potraviny již třetí rok na internetu a je začala jsem s tím, když jsem byla těhotná a musím říct, že mi tu zůstalo do dnes, kdy mám dvouletou holčičku. Nakupování v obchodě prostě není moje hobby. Přeci jen rodiče potvrdí, že než dítě obléknete, nabalíte si tašku plnou plenek, svačinek, pití a všeho podobného, tak uběhnete třeba hodinka a potom samotné nakupování je často časově i psychické náročné 😀 Takže já už prostě nemůžu jinak. Tak jak to máte vy?

Nakupujete potraviny po internetu?
Strana
z3
klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@helcaslama to mě mrzí, že randíte s konkurencí 😀 ale myslím si, že co není, tak může velmi brzy být 😀

petra_pf
14. pro 2015

@klararohlikcz Bylo to tesco, Rohlík ještě v Brně nebyl.

kami1984
14. pro 2015

Já objednávám čas od času takto pečivo.. vždy dojedou takovým super prdícícím autíčkem 🙂

jaya
14. pro 2015

Ja musim rohlik.cz moc pochvalit, v sobotu jsem si objednavala prvne a rozhodne ne naposledy. Pri nakupu mrkve jsem se asi nejak zasnila a misto sesti mrkvi jsem objednala 6kg. Museli u rohlika koukat :D Dneska na obed byl mrkvovy krem a chystam mrkvovy jahelnik. No a hledam na netu, do ceho tu mrkev jeste vrznu. Doma uz jsme jak kralici...

terezapetrova
14. pro 2015

@klararohlikcz ano potraviny kupuju jedine po internetu, je to pro me úspora času, energie, fyzické sily 🙂 a nervu 🙂

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@petra_pf tak to jsme rádi, že už ted jsme u vás 😉

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@jaya Tak to jsme moc rádi, že jste byla spokojená 😉 Na Rohlíku najdete i recepty, kde rovnou můžete produkty z receptu rovnou vložit do košíku. Tak posílám pro inspiraci další recepty s mrkví 😀
https://recepty.rohlik.cz/805-podzimni-zapecena...
https://recepty.rohlik.cz/877-mrkvovy-salat-se-...
https://recepty.rohlik.cz/757-mrkvova-polevka-s...
https://recepty.rohlik.cz/575-mlete-maso-ve-sla...

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@terezapetrova chápu, já to mám stejně. Může to znít jako klišé, ale já jsem ráda za nákupy po internetu místo chození do obchodu, protože místo toho jdu na procházku s malou 🙂

dendulalacek
14. pro 2015

Také občas využíváme internet. Bohužel tu funguje jen jedna firma. Je sto fajn, když člověk nestíhá. Ale je fakt, že docela koumu informace na obalech. A to je trošku horší(informace o složení a hlavně místa výroby). Já mám ale nakupování ráda, takže to využíváme jen minimálně.

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

A kdo váhá s vyzkoušením, tak nyní máme akci pro nově registrované zákazníky, že od nás dostanete 200 Kč zdarma na nákupy. 100 Kč dostanete rovnou při registraci ve formě kreditů a dalších 100 po prvním nákupu 😉

keny123
14. pro 2015

@klararohlikcz aakorat na to koukám vím že tuhle službu má tesco ale k nám to nesahá.... můžu se zeptat na pokrytí?to je uplně všude?rozhodně bych využila!

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@keny123 kde bydlíte? Mrknu se vám 🙂 jinak rozvozové mapy máme tady https://www.rohlik.cz/stranka/doprava

keny123
14. pro 2015

@klararohlikcz zkusila jsem se tedy registrovat a píše mi to že mám zkontrolovat email ale nic tam nemám :(

keny123
14. pro 2015

@klararohlikcz tak to nic to je jen Praha a Brno to jsem nevěděla.škoda.....

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@keny123 a kde bydlíte? Třeba se budeme k vám rozšiřovat? 😉

keny123
14. pro 2015

@klararohlikcz no to asi neee kousek od Prostějova...

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@keny123 hodně se budeme v příštím roce rozšiřovat, tak třeba vás překvapíme 😉

helen_ka
14. pro 2015

Objednáváme a střídám s konkurencí a jsme spokojeni 🙂

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@helen_ka super, tak to jsme moc rádi a je něco, co Vám u nás chybí?

keny123
14. pro 2015

@klararohlikcz bylo by to super tak děkuji uvidíme.mějte se

pavlinka_zetko
14. pro 2015

Rohlík musím vyzkoušet. Zatím jsem objednávala vždy jen přes tesco, ale na rohlík mám lepší reference. Prý interval doručení je jen 15 minut. Což je super. Tesco má 2 hodiny a ještě k tomu vyšvihne 30 minut zpoždění. A taky prý máte skvělé ovoce a zeleninu. No aktuálně jsem já i děti marod, tak tento týden zkusíme Rohlík. Jen se nesmím nechat zlákat letákem od tesca ve schránce, kde mě většinou něco zaujme a už klikám.

helen_ka
14. pro 2015

@klararohlikcz zatím jsem na nic nepřišla, ale kdyžtak dám vědět 🙂

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

@pavlinka_zetko rozhodně zkuste a dejte mi potom vědět, jak jste byla spokojená. Ano, nemáme dvouhodinové závozové okno, ale je to 15 minut na vybraný čas nebo už do 90 minut u vás, když se náhodou rozhodnete, že to potřebujete co nejdříve 😉

Na kvalitě si dáváme opravdu záležet a pokud přeci jen nebude s něčím spokojená, tak nám napište nebo zavolejte a vše hned vyřídíme k vaší spokojenosti. Máme na to garanci spokojenosti 🙂

kalipso
14. pro 2015

@klararohlikcz naklikala jsem si objednávku, ale než jsem ji stačila odeslat bylo pár věci vyprodaných. ☹ Nechápu, když chci objednávku doručit zítra, tak nemůžu objednat třeba rohlíky, které teď sice nejsou, ale ráno by být zase měly.

klararohlikcz
autor
14. pro 2015

Mrkněte také na náš blog, jsou tam i fotky z našeho skladu 🙂
https://blog.rohlik.cz

kackarohlikcz
14. pro 2015

@kalipso bohužel večer pečivo vyskladňujeme, pracujeme na tom, aby bylo možné objednávat zboží, které momentálně není skladem. Intenzivně na tom na tom naše IT oddělení pracuje. 😉

germaine
14. pro 2015

Zdravím, já nakupuju u konkurence minimálně jednou měsíčně - ušetřím jak čas, tak peníze...

78marcela
14. pro 2015

Ja bych velmi rada nakupovala, ale na nas kazdej ... (Uz asi pet minut premejslim, jak to napsat vystizne a slusne).
K nam zatim nedorazilo ani tesco kamenný, natoz online a o rohliku slysim uplne poprve.

kackarohlikcz
14. pro 2015

@germaine Budeme rádi, když nás vyzkoušíte a poskytnete nám zpětnou vazbu, jak se Vám nákup líbil. Pokud u nás ještě nemáte registraci, jako nová zákaznice od nás dostanete 100 Kč na první nákup a 100 Kč pro další nákup. 🙂

somalicats
14. pro 2015

S Rohlíkem jsem zatím spokojená - zatím vždy doručili vše, nákup mi vynesli do druhého patra, ovoce a zelenina čerstvé, dodání rychlé. Tak doufám, že se nepokazíte 🙂

Strana
z3