VYHRAJTE 400 Kč – Jaké produkty u nás nakupujete nejčastěji?
Milé maminky,
každý z nás má jiné chutě – to je jasné i nám na Tesco Potraviny on-line. Proto jsme pro vás vytvořili nástroj, který zaznamenává vaše oblíbené produkty do jednotného seznamu, navíc vám ještě více ulehčí práci s nákupy. Potěšilo by nás, kdybyste se s námi podělily o to, jaké položky se nejčastěji objevují právě na vašem seznamu oblíbených produktů – ať už na tom virtuálním nebo tradičním na papíře.
Zapojte se do naší diskuze a prozraďte ostatním maminkách, co u nás máte nejraději. Nejzajímavější příspěvek dnes odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby. Vyhodnotíme příspěvky zaslané do dnešních 17:00.

Ja značku FaF konkretne vecicky pro miminka 🙂
jelikož máme dvojčata,tak mám z Tesca ráda plíny a těch není nikdy dost 😉 ,ale taky nakupujem oblečení a hračky 🙂
Dobrý den, já u Vás nakupuji nejčastěji těžké položky nebo již vyzkoušené položky. Vaše služba mě mnohdy ušetřila spoustu času, a záložka oblíbené položky velmi urychlila nákup.
Poslední nákup byl však pro mě rozčarováním - že řidiči poslední dobou už nebyli tak milí jak na začátku, to by mi tak nevadilo, ale co mě vadí, že již standardně mám cca 4 položky nahrazené jinými, a v posledním nákupu před pár dny mi položka v hodnotě 43,90 nebyla dodána vůbec. Když zaplatím za doručení + mi není dodáno zboží - tak už se mi to moc nevyplatí .....
Bohužel sama s 2 dětmi doma, nemám za dveřmi čas vše hned kontrolovat (on by asi ani pan řidič nebyl nadšený kdybych vše hned kontrolovala) a když to napíšu na FB stránkách Tesca do zpráv, že mě něco nebylo dodáno, tak mě odkážou jinam, já to řešila mailovou komunikací, ta trvala v 1 případě 4 dny než mi bylo zodpovězeno, v druhém případě 1 den .... ☹ ☹ ☹ A dál jsem to vzdala
@mina_ Děkuji za váš podnět. Stránky se snažíme neustále zlepšovat, váš podnět jsem již předala příslušným kolegům na průběžné zpracování. Mějte se prima!
já ráda v tescu nakupuji pro malého oblečení F&F, a te´d jsem si oblíbila ve zdejší zdravé výživě kupovat celozrnné Brusienky od Nature Line, ale i další produkty od této zančky..
Nakupují ruzné věci : plenky pro malého : pampers, vaši značku, vlhčením ubrousky tesco, dzusiky ve skle, dudlíky NUK. Radi Máme houstičky Vaše, donuty. Z čerstvého úseku kupujeme vepřové maso. Občas nakupují v cizokrajném koutku, kde je široký výběr.
@tajemna30 Dobrý den, velice mě mrzí, že máte s naší službou špatnou zkušenost. Pokud výrobek z Vašeho nákupního seznamu není dostupný v obchodě, snaží se pro vás zaměstnanci najít vhodný alternativní výrobek, který ale samozřejmě nemusíte přijmout a nic vám za něj nebude účtováno. Co se týká chybějící položky ve vašem nákupu, mohla bych vás poprosit o číslo objednávky a informaci, která položka v nákupu chyběla? Situaci samozřejmě prozkoumáme a daly bychom vám co nejdříve vědět. A pokud by se vám někdy v budoucnu stalo, že byste měla pocit, že se řidič chová nevhodně, kontaktujte prosím naši bezplatnou zákaznickou linku 800 222 555 a my tuto situaci prověříme. Děkuji moc a přeji krásný den!
V Tescu nakupuju skoro vše, ale hlavně sovičkove pleny , s těmi jsem moc spokojená 🙂
@andrea_itesco dobrý den, moc děkuji za odpověd .... ne ne vůbec nejde o to že by se řidič choval nevhodně, to si určitě nechci na nikoho stěžovat 😉 Šlo prostě o přístup, dřív to bylo v klidu si to zkontrolujte, usměv apod., ted "šup šup", ale tohle bych vůbec nevytýkala, všichni jsme jen lidé ..... Ano to máte pravdu, když věci "náhradní" nechci vzít, nemusím, a vždy mi je řidiči ochotně odečetli, to nemůžu říct půl slova. Jen bohužel těch věcí je prostě nahrazených čím dál více, nebo mám smůlu že zrovna vyberu něco, co není - i toto pochopím, může se stát. Ale prostě jak chybí položka, a není to zrovna 5,- Kč, ale skoro 50,- Kč ... tak je to blbé no, a když to nezkontroluji hned, což s 2 malými dětmi, sama doma, opravdu nemám prostor položku po položce dle seznamu odškrtávat, a příjdu na to později, tak co s tím? Těžko prokážu, že tam ta položka nebyla .....
Teď jako těhotná mám mnohem mlsnější jazýček , takže vždy si odvážím spousty dobrot v různých podobách 🙂 Vévodí ovoce a zelenina , mléčné výrobky , a nikdy se nezapomenu zastavit u ryb a pro dobrou šunku. Také džusy a minerální vody , nějaké pamlsky pro pejska. Děti chodí často s námi , syn se vždy "zasekne" u hraček , hlavně lega , dcera v drogerii u kosmetiky 🙂 Já teď často okupuji i miminkovské oddělení. Do Tesca jezdíme tak 3x měsíčně , pro kompletní velký nákup.
hlavně oblečení, vždy skvělá cena a perfektně sedne, F&F je prostě super 😀
Pro dceru obleceni 🙂
Kupuji těžké a trvanlivé věci, tedy hlavně kvůli nim udělám objednávku, kterou ještě do deadlinu několikrát doplním.
Ja teda beru pravidelně porad to same. Miluji Tesco chleba, je dlouho měkký a dobře chutná. Tesco krekry. Ma rad malej.
@tajemna30 Chápu, že není vždy čas si zboží hned zkontrolovat, zvláště se dvěma malými dětmi. I tak bych vám ale ráda pomohla situaci s chybějícím zboží vyřešit a ještě jednou bych vás poprosila o číslo objednávky, ve které výrobek chyběl. Věřím, že to společně dotáhneme do zdárného konce 🙂
Chichi.. tak jo... u nás je největší položka "tesco kuřecí prsní řízek chlazený" Vždy čekám na akci a pak si objednám dobrých 20 kousků, které šupnu do mrazáku a tak je naše rodina zabezpečena masem, než přijde další akce na kuřecí prsní řízky 😀 Vychází mi to akorát, protože povolený limit na jeden nákup máte 24 kusů 😅
Vařím každý den obědy a večeře, takže to je pěkná spotřeba 😀
Tak ja se priznam, ze u Vas nejradeji nakupujeme plinky, to kdyz prijde akce, tak je nemame kam strkat 😃😃😃 ..
A hlaavne, kdyz se jde do Tesca pro neco, tak je toho najednou potreba mnohem vic 😃 .. Hlavne obleceni z F&F pro dcerusku ☺ ..
Službu itesco jsem si v poslední době hodně oblíbila, ušetří mi čas a nemusím s sebou tahat do obchodů i děti.
a oblíbené položky jsou skvělá věc, první nákup trval déle, ale teď si vyťukávám hlavně v oblíbených položkách a klasický nákup je raz dva hotový 🙂
a co nejčastěji kupuju - hlavně jogurty, kluci mají své oblíbené a sní klidně i 2 denně, a pak ty klasické těžké věci jako mouka, mlíko, cukr, a také ovoce a zeleninu, no a také maso.
Vyzkoušeli jsme u vás hovězí maso z českého chovu na steaky a už nikdy jiné, je moc dobré a za skvělou cenu 🙂
Nejraději u vás nakupuji vlastně v podstatě všechno, od potravin, přes dětské potřeby, až po drogeri. Nákupy u vás jsem si zkrátka oblíbila a už si bez možnosti online objednání a dovozu rodinné nakupování nedokážu představit 🙂
Hezký večer,
děkuji všem, co jste se s námi zúčastnily dnešní diskuze a svěřily se nám, co nejčastěji nakupujete. Dnes od nás e-kupón na nákup na Tesco Potraviny on-line v hodnotě 400 Kč získává @vrabcak0007 . Praktické balení ubrousků Tesco Loves Baby tentokrát poputuje za @bhlavacek , @smallinka a @misicka1988 . Vítězným maminkám moc gratuluji a těším se na vás opět u zítřejších diskuzí!
Nakupujeme samé nezdravé věci - ted v těhotenství 😀 jinak máme vždy běžný nakup, pečivo, zelenina, sýry,jogurty apod 🙂
@andrea_itesco Tak to je skvělý 😉 Moc děkujeme....
@andrea_itesco to je super...moc vám děkuji 😉
U nás se na nákupních seznamech vyskují klasické potraviny - ovoce, zelenina, pečivo, těstoviny, maso, mouky, koření....
A od té doby, co máme princeznu, tak spousta novinek 🙂 Plínky, ubrousky, hračky, zavařovací skleničky na domácí přesnídávky, mlíčko, kašičky 🙂 ...
Ovoce a zelenina
U nás jednoznačně pleny! A já stále doufám, že poslední nákup je i poslední objednávkou plen 😀...bohužel zatím se odplenkování nekoná.
@andrea_itesco dobrý večer děkuji, napíšu soukromou zprávu
Na našem seznamu nesmí chybět:
Sovičkové plenky
Bílé jogurty
Křemešník/dobrý salám
Cuketa
Papriky
A nějaké dobré plněné slané pečivo

Ráda nakupuju v Tescu hračky, psací potřeby i květiny 😉