icon

VYHRAJTE 400 Kč – Jaké produkty u nás nakupujete nejčastěji?

andrea_itesco
24. kvě 2016

Milé maminky,

každý z nás má jiné chutě – to je jasné i nám na Tesco Potraviny on-line. Proto jsme pro vás vytvořili nástroj, který zaznamenává vaše oblíbené produkty do jednotného seznamu, navíc vám ještě více ulehčí práci s nákupy. Potěšilo by nás, kdybyste se s námi podělily o to, jaké položky se nejčastěji objevují právě na vašem seznamu oblíbených produktů – ať už na tom virtuálním nebo tradičním na papíře.

Zapojte se do naší diskuze a prozraďte ostatním maminkách, co u nás máte nejraději. Nejzajímavější příspěvek dnes odměníme e-kupónem v hodnotě 400 Kč na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line na http://nakup.itesco.cz. Na další tři z vás navíc čeká odměna v podobě praktického 4-balení vlhčených ubrousků značky Tesco Loves Baby. Vyhodnotíme příspěvky zaslané do dnešních 17:00.

VYHRAJTE 400 Kč – Jaké produkty u nás nakupujete nejčastěji?VYHRAJTE 400 Kč – Jaké produkty u nás nakupujete nejčastěji?
Strana
z3
rezetka
24. kvě 2016

Ráda nakupuju v Tescu hračky, psací potřeby i květiny 😉

bibinka2208
24. kvě 2016

Ja značku FaF konkretne vecicky pro miminka 🙂

milejka
24. kvě 2016

jelikož máme dvojčata,tak mám z Tesca ráda plíny a těch není nikdy dost 😉 ,ale taky nakupujem oblečení a hračky 🙂

tajemna30
24. kvě 2016

Dobrý den, já u Vás nakupuji nejčastěji těžké položky nebo již vyzkoušené položky. Vaše služba mě mnohdy ušetřila spoustu času, a záložka oblíbené položky velmi urychlila nákup.
Poslední nákup byl však pro mě rozčarováním - že řidiči poslední dobou už nebyli tak milí jak na začátku, to by mi tak nevadilo, ale co mě vadí, že již standardně mám cca 4 položky nahrazené jinými, a v posledním nákupu před pár dny mi položka v hodnotě 43,90 nebyla dodána vůbec. Když zaplatím za doručení + mi není dodáno zboží - tak už se mi to moc nevyplatí .....
Bohužel sama s 2 dětmi doma, nemám za dveřmi čas vše hned kontrolovat (on by asi ani pan řidič nebyl nadšený kdybych vše hned kontrolovala) a když to napíšu na FB stránkách Tesca do zpráv, že mě něco nebylo dodáno, tak mě odkážou jinam, já to řešila mailovou komunikací, ta trvala v 1 případě 4 dny než mi bylo zodpovězeno, v druhém případě 1 den .... ☹ ☹ ☹ A dál jsem to vzdala

andrea_itesco
autor
24. kvě 2016

@mina_ Děkuji za váš podnět. Stránky se snažíme neustále zlepšovat, váš podnět jsem již předala příslušným kolegům na průběžné zpracování. Mějte se prima!

joannah13
24. kvě 2016

já ráda v tescu nakupuji pro malého oblečení F&F, a te´d jsem si oblíbila ve zdejší zdravé výživě kupovat celozrnné Brusienky od Nature Line, ale i další produkty od této zančky..

tompe14
24. kvě 2016

Nakupují ruzné věci : plenky pro malého : pampers, vaši značku, vlhčením ubrousky tesco, dzusiky ve skle, dudlíky NUK. Radi Máme houstičky Vaše, donuty. Z čerstvého úseku kupujeme vepřové maso. Občas nakupují v cizokrajném koutku, kde je široký výběr.

andrea_itesco
autor
24. kvě 2016

@tajemna30 Dobrý den, velice mě mrzí, že máte s naší službou špatnou zkušenost. Pokud výrobek z Vašeho nákupního seznamu není dostupný v obchodě, snaží se pro vás zaměstnanci najít vhodný alternativní výrobek, který ale samozřejmě nemusíte přijmout a nic vám za něj nebude účtováno. Co se týká chybějící položky ve vašem nákupu, mohla bych vás poprosit o číslo objednávky a informaci, která položka v nákupu chyběla? Situaci samozřejmě prozkoumáme a daly bychom vám co nejdříve vědět. A pokud by se vám někdy v budoucnu stalo, že byste měla pocit, že se řidič chová nevhodně, kontaktujte prosím naši bezplatnou zákaznickou linku 800 222 555 a my tuto situaci prověříme. Děkuji moc a přeji krásný den!

kariii
24. kvě 2016

V Tescu nakupuju skoro vše, ale hlavně sovičkove pleny , s těmi jsem moc spokojená 🙂

tajemna30
24. kvě 2016

@andrea_itesco dobrý den, moc děkuji za odpověd .... ne ne vůbec nejde o to že by se řidič choval nevhodně, to si určitě nechci na nikoho stěžovat 😉 Šlo prostě o přístup, dřív to bylo v klidu si to zkontrolujte, usměv apod., ted "šup šup", ale tohle bych vůbec nevytýkala, všichni jsme jen lidé ..... Ano to máte pravdu, když věci "náhradní" nechci vzít, nemusím, a vždy mi je řidiči ochotně odečetli, to nemůžu říct půl slova. Jen bohužel těch věcí je prostě nahrazených čím dál více, nebo mám smůlu že zrovna vyberu něco, co není - i toto pochopím, může se stát. Ale prostě jak chybí položka, a není to zrovna 5,- Kč, ale skoro 50,- Kč ... tak je to blbé no, a když to nezkontroluji hned, což s 2 malými dětmi, sama doma, opravdu nemám prostor položku po položce dle seznamu odškrtávat, a příjdu na to později, tak co s tím? Těžko prokážu, že tam ta položka nebyla .....

misicka1988
24. kvě 2016

Teď jako těhotná mám mnohem mlsnější jazýček , takže vždy si odvážím spousty dobrot v různých podobách 🙂 Vévodí ovoce a zelenina , mléčné výrobky , a nikdy se nezapomenu zastavit u ryb a pro dobrou šunku. Také džusy a minerální vody , nějaké pamlsky pro pejska. Děti chodí často s námi , syn se vždy "zasekne" u hraček , hlavně lega , dcera v drogerii u kosmetiky 🙂 Já teď často okupuji i miminkovské oddělení. Do Tesca jezdíme tak 3x měsíčně , pro kompletní velký nákup.

pipettka
24. kvě 2016

hlavně oblečení, vždy skvělá cena a perfektně sedne, F&F je prostě super 😀

pajita
24. kvě 2016

Pro dceru obleceni 🙂

cervenejablko
24. kvě 2016

Kupuji těžké a trvanlivé věci, tedy hlavně kvůli nim udělám objednávku, kterou ještě do deadlinu několikrát doplním.

tria002
24. kvě 2016

Ja teda beru pravidelně porad to same. Miluji Tesco chleba, je dlouho měkký a dobře chutná. Tesco krekry. Ma rad malej.

andrea_itesco
autor
24. kvě 2016

@tajemna30 Chápu, že není vždy čas si zboží hned zkontrolovat, zvláště se dvěma malými dětmi. I tak bych vám ale ráda pomohla situaci s chybějícím zboží vyřešit a ještě jednou bych vás poprosila o číslo objednávky, ve které výrobek chyběl. Věřím, že to společně dotáhneme do zdárného konce 🙂

hhranolka
24. kvě 2016

Chichi.. tak jo... u nás je největší položka "tesco kuřecí prsní řízek chlazený" Vždy čekám na akci a pak si objednám dobrých 20 kousků, které šupnu do mrazáku a tak je naše rodina zabezpečena masem, než přijde další akce na kuřecí prsní řízky 😀 Vychází mi to akorát, protože povolený limit na jeden nákup máte 24 kusů 😅

Vařím každý den obědy a večeře, takže to je pěkná spotřeba 😀

liduskabalanova
24. kvě 2016

Tak ja se priznam, ze u Vas nejradeji nakupujeme plinky, to kdyz prijde akce, tak je nemame kam strkat 😃😃😃 ..

liduskabalanova
24. kvě 2016

A hlaavne, kdyz se jde do Tesca pro neco, tak je toho najednou potreba mnohem vic 😃 .. Hlavne obleceni z F&F pro dcerusku ☺ ..

aljuska
24. kvě 2016

Službu itesco jsem si v poslední době hodně oblíbila, ušetří mi čas a nemusím s sebou tahat do obchodů i děti.
a oblíbené položky jsou skvělá věc, první nákup trval déle, ale teď si vyťukávám hlavně v oblíbených položkách a klasický nákup je raz dva hotový 🙂
a co nejčastěji kupuju - hlavně jogurty, kluci mají své oblíbené a sní klidně i 2 denně, a pak ty klasické těžké věci jako mouka, mlíko, cukr, a také ovoce a zeleninu, no a také maso.
Vyzkoušeli jsme u vás hovězí maso z českého chovu na steaky a už nikdy jiné, je moc dobré a za skvělou cenu 🙂

petracig
24. kvě 2016

Nejraději u vás nakupuji vlastně v podstatě všechno, od potravin, přes dětské potřeby, až po drogeri. Nákupy u vás jsem si zkrátka oblíbila a už si bez možnosti online objednání a dovozu rodinné nakupování nedokážu představit 🙂

andrea_itesco
autor
24. kvě 2016

Hezký večer,

děkuji všem, co jste se s námi zúčastnily dnešní diskuze a svěřily se nám, co nejčastěji nakupujete. Dnes od nás e-kupón na nákup na Tesco Potraviny on-line v hodnotě 400 Kč získává @vrabcak0007 . Praktické balení ubrousků Tesco Loves Baby tentokrát poputuje za @bhlavacek , @smallinka a @misicka1988 . Vítězným maminkám moc gratuluji a těším se na vás opět u zítřejších diskuzí!

andrysek30
24. kvě 2016

Nakupujeme samé nezdravé věci - ted v těhotenství 😀 jinak máme vždy běžný nakup, pečivo, zelenina, sýry,jogurty apod 🙂

smallinka
24. kvě 2016

@andrea_itesco Tak to je skvělý 😉 Moc děkujeme....

vrabcak0007
24. kvě 2016

@andrea_itesco to je super...moc vám děkuji 😉

monunkaaa
24. kvě 2016

U nás se na nákupních seznamech vyskují klasické potraviny - ovoce, zelenina, pečivo, těstoviny, maso, mouky, koření....
A od té doby, co máme princeznu, tak spousta novinek 🙂 Plínky, ubrousky, hračky, zavařovací skleničky na domácí přesnídávky, mlíčko, kašičky 🙂 ...

martinka8338
24. kvě 2016

Ovoce a zelenina

germaine
24. kvě 2016

U nás jednoznačně pleny! A já stále doufám, že poslední nákup je i poslední objednávkou plen 😀...bohužel zatím se odplenkování nekoná.

tajemna30
24. kvě 2016

@andrea_itesco dobrý večer děkuji, napíšu soukromou zprávu

teriska94
25. kvě 2016

Na našem seznamu nesmí chybět:
Sovičkové plenky
Bílé jogurty
Křemešník/dobrý salám
Cuketa
Papriky
A nějaké dobré plněné slané pečivo