icon

Vyhrajte 400 Kč – Máte čas na odpočinek a své koníčky?

bara_itesco
25. zář 2015

Náš každodenní program je plný nezbytností, které je potřeba udělat. Uvařit, uklidit, vyprat a vyžehlit, nakoupit, a jakmile vše uděláte, můžete začít se vším znovu. Něco děláte raději, něco méně, ale udělat se to musí. Zbývá vám po tom všem nějaký čas pro vás samotné? Jak odpočíváte? A máte i chvilku na nějaké koníčky? Podělte se s námi o to, co děláte ve volném čase, do neděle 27. 9. do 9:00. Jednu z vás odměníme slevovým e-kupónem na nákup prostřednictvím Tesco Potraviny on-line v hodnotě 400 Kč.

Pokud chcete mít více volného času pro svou rodinu i pro sebe, zkuste nakupovat s Tesco Potraviny on-line! Jen vyberete, co potřebujete, a o zbytek už se postaráme my. Nákup vám připravíme, dovezeme a vy získáte 6 dní v roce navíc. Tak jak je strávíte? 🙂

Vyhrajte 400 Kč – Máte čas na odpočinek a své koníčky?
tria002
•
25. zář 2015

Mam cas pro sebe.. Obden, celych dvacet minut, ho travim ve vane..
Konicky stiham v pohode. U kojeni ctu a ke konim chodim s obema detmi. Prcek spi v kocarku, nebo vytrestene zira na obri hlavu, co ho ocichava a starsi jezdi..

prumyslovacka
•
25. zář 2015

Nejradeji odpocivam lehkym domacim uklidem, kdyz si manzel vezme dcerku ven, vse si doma pofackuju dle sveho, uvarim si dobry caj a zasednu ke knizce 🙂

kh
•
25. zář 2015

Ja moc cas jen na sebe nemam. Jednou mesicne odpocivam na pedikure, ale chybi mi relax jen tak doma s knizkou, kafickem, nicneděláním. Ti uz hodne neznam. Jen jednou za cas, kdyuz uz opravdu nemohu, poslu manžela s malym ven, ale stejne pak uklizimn nebo delam něco, co s malym nelze. Ale citim, ze uz opravdu potrebuji si ukrást alespoň hodinku pro sebe. Rozhodla jsem se to zmenit, od rijna zacnu chodit na cviceni a programove posilat manžela s malym ven pravidelne, abych si alespoň jednou tydne mohla zase uplne sama lehnout s knížkou.

bara_itesco
autor
•
25. zář 2015

@tria002 Tak vy máte doslova koníčky! 😀 To je moc pěkné... 🙂 A děkujeme za krásnou fotečku!

bara_itesco
autor
•
25. zář 2015

A soutěžíte některé rády? Nebo rády fotíte? Pošlete nám do nedělního poledne fotečku nebo obrázek od vašeho dítka a můžete od nás vyhrát velký nákup za 2 000 Kč. Budu se těšit na vaše rodinné výtvory! 🙂 https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/2-velka-tydenni-soutez-o-2-000-kc-2/

Dnes už se s vámi loučím, ale těším se opět na zítřek! Přeji klidný páteční večer!

verkaunka
•
25. zář 2015

Zdravím, já toho času na sebe tolik nemám, ač mám moc hodné dítě, snažím se jí věnovat naplno, chodíme pořád ven, tak i tam si odpčonu s kamarádkou u kafe, ale jen tak sama na své koníčky moc ne, a nevadí mi to, ten čas s dítětem mi nikdo nevrátí, i když jsem někdy dost unavená, ale když už bych měla den jen pro sebe, tak ho využiji jen s manželem třeba ve vaně, prostě jen spolu. Ale vím, že bych to asi vydržela jen den, víc ne... jinak se dá odpočnout i úklidem, když malá spí...doma mám ticho a jen své myšlenky...

monunkaaa
•
26. zář 2015

Dobré ráno, úplně moc času na sebe nemám.. Máme nedodělaný baráček, takže práce je stále hodně a nejraději se věnuji svojí berušce 🙂 Ale když spinká, juknu na modrého koníka a občas se na chviličku natáhnu k fotkám, abych dala relax 🙂
Jinak klasicky odpočívám při vaření a úklidu 😀

evcann
•
26. zář 2015

Dobré ráno, já také často šetřím čas nákupem na iTesco a vyhovuje mi to i když všechno zboží v nabídce není. Co mě, ale mrzí je, že ze začátku mi za nákupy chodily slevové kupony na příští nákup, ale již dlouho nechodí vůbec nic a přitom kamarádce to chodí a to nakupuje zhruba stejně jako já i za stejnou cenu 😒

veri0007
•
26. zář 2015

čas je pro sebe mám. Byla to věc, na které jsem doma trvala i kdyby mi v obývaku vybouchla bomba😀 Jedno odpoledne v týdnu chodím s přáteli do klubu deskových. Hrají se tam náročné logické a strategické hry, díky kterým rozhodně můžu vypnout a nepřemýšlet nad domácností, dítětem a jinými povinnostmi. Na to prostě není čas...

sedmiteckas
•
26. zář 2015

I přesto, že roční dcera je "tryskomyš" a potřebuje hodně pozornosti, času pro sebe mi zbývá, a to večer, když po 20:00 hod usne a někdy i odpoledne, když spinká po obědě. Takže si nestěžuji a ano, mám i chvilku pro sebe 🙂

jaja01k
•
26. zář 2015

S tím časem pro sebe to není moc slavné. Mám dvě maličké dětičky, které vyžadují ještě hodně pozornosti. Ale poslední dobou se mi daří uložit je k polednímu spánku oba současně, takže já mám aspoň chvilku klidu. Někdy to využiju k vaření nebo úklidu, ale někdy se mi nic nechce, tak sednu k počítači, televizi, knížce, omalovánkám... Chtěla bych na jeden večer v týdnu přenechat kompletní starost o děti manželovi a začít chodit cvičit, ale nějak k tomu nemůžu najít odvahu 🙂

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

@verkaunka Nemohu říct, že by uklízení bylo mou nejoblíbenější činností, ale souhlasím s vámi, že si u něj může člověk hezky mentálně odpočinout. Často si u něj také třídím své myšlenky.

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

@monunkaaa Držím palce, aby se domeček brzy podařilo dokončit a přeměnit ho na ten nejútulnější domov.

svetlus_pepca
•
26. zář 2015

Čas pro sebe si určitě najdu. Ať už když se postará tatínek, nebo když mrňous usne. To pak s chutí vezmu knížku nebo jehlu s nití a tvořím. A protože knížku jsem před pár dny dočetla, rozešila jsem včera pro synka sovičku plnou zajímavostí 🙂

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

@veri0007 a @svetlus_pepca je skvělé, že si při všem to shonu dokážete také najít čas i na sebe. Myslím, že je opravdu důležité se alespoň na chvilku odreagovat.
@jaja01k Držím palce, abyste co nejdřív našla odvahu začít! 😉

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

@evcann Pošlete mi prosím do soukromé zprávy e-mailovou adresu, pod kterou jste v našem systému registrována. Poprosím kolegy, aby se na to podívali.

ninusch
•
26. zář 2015

Já v poslední době zjišťuji, že asi ani odpočívat neumím. Věnuji se domácnosti, aby všude bylo čisto, do toho rekonstruujeme bydlení, aby se nám sem ta naše rostoucí rodinka vešla a dobře se nám tu žilo. Mrňouskovi dávám látkové pleny, vařím domácí jídlo a dělám domácí ovocné přesnídávky, což taky zabere spoustu času. Ze zbývajícího ovoce (nebo když je někdy něco v extra super akci) dělám pečené čaje. Koníček mám jeden, ale zato obrovský. Už patnáct let jsem členkou dobrovolných hasičů, kde pracuji v okresní radě mládeže, jsem starostkou celého okrsku (kdy mám "na starosti" okolních devět sborů), snažíme se o preventivní činnost s dětmi a motivovat je k požárnímu sportu a to zabere veškerý volný čas, který si dokážu najít, protože péče o mrňouska a nevlastní dceru je přeci jen přednější 🙂

kamcasevcikova
•
26. zář 2015

Já si chodím odpočinout od mých dvojčat do práce :D Zatím chodím na půl úvazek (kluci mají 2,5roku), když jsou ve školce... Jinak slovo odpočinek neznám... 🙂

bara_itesco
autor
•
26. zář 2015

Milé maminky, ráda bych vám poděkovala za všechny dnes sdílené příspěvky. Zítřek je posledním soutěžním dnem, a pokud jste doposud nezískaly žádnou výhru, nezoufejte a zapojte se do probíhajících diskusí a soutěží:

Téma „Co byste chtěly vědět o službě Tesco potraviny on-line?“: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/vyhrajte-400-kc-co-byste-chtely-vedet-o-sluzbe-tesco-potraviny-on-line/

Sobotní soutěž s Club Card: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/2-sobotni-soutez-o-800-kc/

Velká týdenní soutěž: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/2-velka-tydenni-soutez-o-2-000-kc-2/

Velká dvoutýdenní soutěž: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-tesco-potraviny-on-line/velka-dvoutydenni-soutez-o-2000-kc-pro-nase-zakaznice/

Zítra se na vás budu opět těšit, nyní vám však již popřeju krásný, klidný a třeba i romantický zbytek sobotního večera!

alyssa.anna
•
27. zář 2015

Já osobně moc času na odpočinek (malá je malý ďáblík, domácnost, zahrada, domácnost a zahrada mých rodičů a k tomu rozdělaná rekonstrukce nového domečku, takže jsem v jenom kole). Jediné, na co mám občas pár min. času je můj pasivní koníček - sbírání sběratelských panenek Barbie. Udělám si radost, nějakou novou do sbírky si koupím, nebo jen čtu informace a prohlížím si nové i staré kousky. Je to takový můj jediný relax. Už mi ale došlo místo ve skříních a nemám ty moje krasavice kam dávat 😀

bara_itesco
autor
•
27. zář 2015

@ninusch Tedy kloubouk dolů, váš denní program je skutečně nabitý! 😨

bara_itesco
autor
•
27. zář 2015

Milé maminky, děkujeme, že jste se s námi podělily o tipy na koníčky a relaxační aktivity. Váš každodenní program je skutečně nabitý, a proto nás těší, že se některým z vás daří najít si i nějaký ten čas pro sebe. Slevový e-kupón na 400 Kč od nás získává @tria002 . Milá výherkyně, napište mi prosím do soukromé zprávy svou e-mailovou adresu.

Pro ty z vás, které nevyhrály, zde máme slevový e-kupón na první nákup, díky němuž ušetříte kromě svého času také peníze.