icon

Nakupujete potraviny přes internet? Znáte službu Potraviny on-line?

tesco_xenie
20. říj 2014

Nakupujete potraviny přes internet? Slyšeli jste o službě Potraviny on-line, díky které si můžete svůj rodinný nákup vyřídit přes internet? Vyzkoušeli jste již tuto službu? Jaká byla vaše zkušenost?

Strana
z9
jika10
20. říj 2014

Tuto službu využívám pravidelně cca 2x měsíčně na velký nákup. Spokojenost veliká. Sama nemusím tahat tašky do 3 patra. Zboží si večer v klidu u televize vyberu a zaplatím. Kdybych měla chodit do obchodu sama, tak tam strávím 2 hodiny a to nepočítám dobu, kdy bych musela nákup dát do auta a pak jej odnést domů. Tuto službu velmi chválím a jsem ráda, že něco takového existuje

michamicha
20. říj 2014

Já objednala dneska poprvé, tak jsem zvědavá jak budu zítra spokojená 🙂 Hlavně mi vyhovuje ta platba kartou 🙂

petule12
20. říj 2014

Využívám, když nemám čas nakoupit nebo nemocné děti. Je to velice pohodlné 😉
Bohužel mám občas problém s výběrem v sortimentu neboť ne vždy máte značku kterou preferuji, ale v případě když už se rozhodnu vaši službu využít, tak si samozřejmě nějakou alternativu vyberu.

incognito
20. říj 2014

Dobrý den, objednáváme již cca rok a jsme spokojeni....sice pár reklamací proběhlo, ale vždy jsme se nějak domluvili.....akorát bych měla 2 poznámky:

1. náhrady jsou jak kdy, někdy to je mimo mísu (objednám polosladké bílé víno, místo toho dovezou červené suché....nebo objednám destilovanou vodu 5l, náhrada není, ale pak zjistím, že mají 3l a 1l.....),

2. poznámka - jde zadávat jen při zakládání objednávky, pak už ne.....já to dělám tak, že si zarezervuji čas např. týden dopředu a pak během týdne obj. modifikuji podle aktuálních potřeb....když potřebuji něco dopsat, nejde to☹

Pak bych tedy uvítala rozšíření sortimentu třeba i na oblečení, domácí potřeby apod. Prostě bych ráda našla na webu to co v Tescu na Skalce (zaváží nás Skalka, proto ji uvádím)

andilekanitka
20. říj 2014

Nakupuji,velice příjemné jsou slevové kupony,jen by to chtělo nějak pořešit informovanost o zboží které není k dispozici s možností zvolit si náhradu,když totiž nakupuji věci abych v neděli uvařila oběd a něco bohužel není,ikdyž by to měla zalepit náhrada ne vždy se hodí

ducik
20. říj 2014

Nakupuji pravidelne kazdy tyden. Vetsinou jsem spokojena, i kdyz obcas se neco pokazi. Napriklad chybejici zaplacena polozka (mozna v aute zapomenuta), u ovoce v kosickach se nekolikrat stalo, ze bylo v casti, kde se dotyka, plesnive, ale to nebylo videt. Jednou jsem koupila trikilovy pytel mrkve, ulozila do chladneho spajzu a za dva dny otevrela a mrkev byla uplne vsechna plesniva, tam nevim, kde byl problem. Ve vetsine pripadu je ale ovoce a zelenina hezci, nez primo v obchode.
Nekdy samozrejme zklame, ze nedovezou hlavni ingredienci na nedelni obed, pro ten pripad musim mit v mrazaku pripravene alternativy, pac maso nenahrazuji. Take akcni veci obcas nejsou a nekdy ty nahrady jsou zvlastni, ale prevazne opravdu spokojenost, uspora casu stoji za to 🙂

rockerka
20. říj 2014

Ráda bych také zkusila nákup online ale u nás tato služba nefunguje. 😖

atinkaa
20. říj 2014

ano, cca 2roky ale iny zahranicny obchod a funguje to super, niektore veci lacnejsie ako v klasickom kamennom obchode, perfiskovy setric casu najma na take tie nudne a obvykle i tazke veci, ktore ale clovek potrebuje od muky, cukru, oleja, vody az po cistiace a hygienicke potreby

takze sa aktualne registrujem k vam a uvidim o kolko je to ine zde s itescom
inak ako pisali holky predo mnou je skoda ze to nefunguje pre vsetky mesta, je skoda ze to nie je na cely Sortiment tesca - kopa ludi by isto vyuzila
uplne nerozumiem ako funguju nahrady....akoze ak cosi chcem a vy nemate tak mi donesiete cosi ine? 😅 😕 pride mi to sice ala babica, ked nemate limetku, tak dejte citron, kdyz ani ten tak citronku a kdyz ani tu ne tak nic 🙄 za mna zbytocne,ak cosi chcem, tak to chcem a nic ine ma nezaujima, len mi to urobi chaos v dodanych veciach
a tiez nerozumiem tomu, ze si to pri preberani ja musim pred danym clovekom pracne vybalit a popozerat co doniesol 😅 😕 to mi pride tiez ako hlupy vtip, jednak prave vtedy na to nemusi byt cas, jednak ak cosi chyba tak sa s tym stane co? a ono to neprechadza pri kompletovani nejakou kontrolou za ktoru je ktosi v tescu zodpovedni....aspon teda v Nemecku to funguje inak, okrem toho, ze tovar ide klasicky postou a prinesie dhl, tak vzdy tam mam vsetko vratane faktury, letaku, propisky aby som si to mohla odskrtat a ak cosi chyba tak chyba s omluvou a s danymi moznostami, dodaju s najblizsou objednavkou, alebo dodaju do najblizsich 2dni alebo zrusim danu vec uplne pretoze uz nebude aktualna, nejak mi je to blizsie a zrozumitelnejsie ako ten vas styl ale skusim uvidim, uz len za tie pracie a cistiace veci budem vdacna ak sa s nimi potiahne na 5te niekto iny, nem ja 🙂 😎

romantika
20. říj 2014

ja vyuzivam uz cca 16 mesicu a naprosta spokojenost, ze zacatku byli velke nahrady, ted uz se stava vyjimecne. dovoz domu, s dětmi nemusim travit cas v klimatizovanem obchode a kopa slev, za mne zatím bez vyhrad. objednavam každý tyden a pak uz dokupuju jen drobne zboží přes tyden. ikdyz bydlime u prahy tak mistni vybavenost obchodu hruza takze v tomto smeru také super, papirnictvi, ruzne domaci potřeby a i nekdy hracky mozne objednat on line přes tesco mi vynahradi mistni zaostalost 🙂))

frapik
20. říj 2014

ještě jsem nezkoušela, ale uvažuji o tom

selverin
21. říj 2014

já bych ráda, čekám už více než rok, jelikož jsem samoživitelka, tak musím neustále dítko i když je nemocné tahat po všech nákupech.....ale v Ostravě nic takového pořád nemáme.....

partyzanka91
21. říj 2014

My nikdy. Bydlíme v Praze a obchodů tu máme spousta, hned za barákem máme velký Kaufland. Nakupování potravin přes internet mi příjde nepraktické. Za 1. se zbytečně platí za poštovné a za 2. si nemohu zkontrolovat kvalitu těch potravin. V obchodě se podívám zda rajčata nejsou neměklá, banány nahnilé nebo naopak příliš zelené. Vyberu si ty nejlepší kousky, ale pokud mi nákup dovezou nevím v jaké kvalitě ovoce a zelenina bude.

somalicats
21. říj 2014

Já této služby nevyužívám a ani se k tomu nechystám. Do obchodu jdu s už předem sepsaným seznamem, takže žádné zdržovačky v něm, vyberu si na místě, co chci, čerstvé potraviny si zkontroluju hlavně z hlediska doby použitelnosti, o ovoci a zelenině ani nemluvím (i když tady využívám především systém bedýnek, který se mi osvědčil - v marketech si často ovoce ani zeleninu nevyberu...). Pro maso si radši zajdu k osvědčenému řezníkovi.
Na itesco jsem se dívala, ale dost mi tam vadí jedna věc - u řady produktů není vůbec uveden výrobce. Navíc dle všeho nemám jistotu, že mi dovezou vše, co jsem si objednala, a já bych pak do obchodu musela jít stejně. To nevnímám jako nějakou extra výhodu, spíš naopak zdržovačku. Vynesení nákupu do patra je to poslední, co by mne na poskytnuté službě zajímalo.

mamkamarketa
21. říj 2014

@tesco_xenie moji pripominku ste uplne preskocila.
Tak jeste jednou

mamkamarketa Zkusila jsem jednou a zklamani obrovske.
Mame ve stejne vzdalenosti 2 tesca. Hypermarket a supermarket. K nam vozi zbozi ze supermarketu, ktery ma o dost mensi nabidku a 70% objednaneho zbozi nemaji. Prislo mi jine zbozi, ve snaze nahradit to puvodni.
Zklamalo me to
Včera ve 13:17 • 2 děti • Odpověz • •

gwennie
21. říj 2014

@antoinet Ne jen celá Vysočina, hlavně tak celá Morava a Slezsko krom Brna 🙂

zlati24
21. říj 2014

karlovarský kraj taky nic ☹

andelka
21. říj 2014

Já si tady někdy fakt připadám jak na kraji světa. 🙄 Praha Brno ok, my jako už nic?

somalicats
21. říj 2014

@andelka Já hlavně nechápu smysl těchto služeb ve velkých městech, kde je krám na každém rohu. Naopak tam, kde by to ocenili nejvíc, tj, malé vesnice se špatnou dopravní obslužností, se takové služby nedočkají.

andelka
21. říj 2014

@somalicats krám ano, ale malej a drahej, s omezeným sortimentem. Bez auta s dvěma malýma dětma jet na velký nákup, při kterém se ušetří, je mazec. Nebaví mě chodit xkrát týdně do různých obchodů, ale musím. Velký nákup třeba na 14dní prostě neudělám. A zvlášť když jsou děti třeba nemocné, tak se ven nedostanu několik dnů klidně.

somalicats
21. říj 2014

@andelka No, je fakt, že u nás jsem dělala a dělám nákupy vždycky já - můj ex neřídil, navíc jsme žili na horách, takže tam to skutečně bylo o nutnosti někam dojet, teď v Práglu mám Albert za rohem, ale nerada tam nakupuju - jen to nutné, jinak si zajedu jinam. Nicméně taky nejezdím denně, velký nákup si udělám taktéž na nějakou dobu dopředu, ale standardně jezdím i s dětma. Nemocné děti jsou výjimečná situace, ale když mám doma zásoby, tak i těch pár dnů zvládnu bez nákupu (a to mám doma minimum úložného místa, máme hodně malej byt). Jako pro někoho, kdo se nehne z domu, je nemocnej, má chromý ruce či nohy je to asi dobrý, ale já jsem osoba zdravá a fakt mi to nakupování zas tolik času nezabere...

andelka
21. říj 2014

@somalicats No, on je problém, že když potřebuju fakt větší nákup (stačí aby bylo pár větších a těžších věcí v akci, třeba mouky, mléko, džusy), tak sama toho moc nenakoupím,do batohu a dvou tašek. Do Kauflandu a Intersparu dojdu pěšky, jinam musím MHD. S dětma na velký nákup nemůžu, potřebuju volné ruce. Takže občas když to jde, tak je nechám hlídat a jdu na nákup sama. Je to akce na minimálně 2hodiny.

denisa_svatba
21. říj 2014

Nakupuji docela casto a obecne spokojenost. Ac tedy uz mi jako nahrada misto kartacku na zuby dorazil kartac na podlahu... Nekdy objednam neco, kde mi je nahrafa vicemene jedno. Nekdy ale chci jen konkretni vyrobek a nahradu nikoliv. Mozna by ve formulari mohla byt funkcionalita, kde by bylo mozne zaskrtnout, ze za dany konkretni vyrobek nechci nahradu. Dalsi pripominku mam k tomu, ze neni mozne mit ulozene 2 adresy a nasledne vybrat, kam chci dorucit. Nekdy objednavam domu, nekdy na chatu, nekdy rodicum...

chris_n
21. říj 2014

zatim jsem si to nenvykla

ladie
21. říj 2014

@denisa_svatba je fakt, že to bych taky brala - možnost zaškrtnout si, jestli chci u daného výrobku přivézt náhradu nebo radši nic. Nebo si třeba rovnou vybrat alternativu.

marukm
21. říj 2014

@somalicats Mně na tom nic špatnýho nepřijde. My tu okolo taky máme krámu habaděj, ale za a) levněji většinou nepořídím, spíš srovnatelně a za b) mě zase iritujou všechny ty lidi, který se tam hašteřej o něco, co je v akci, příp. to, že ani normálně v obchodě už to často druhej den nemaj...

valea
21. říj 2014

Taky bych možnost nákupu potravin online vyzkoušela, ale u nás na Opavsku, Ostravsku není ta možnost ☹

ducik
21. říj 2014

@partyzanka91 to je jen o tom, ze asi nevis, jak to funguje 😉 my jsme taky v praze, ale na okraji a na velky nakup unamena vylet nanpul dne. Kdo jezdi autem, plati za dovoz vzdy, mas jedno, jestli tescu nebo benzince 😉 zbozi si muzrs kus po kuse zkontrolovat, nez zaplatis, ja to nedelam, pac na to nemam cas s miminem na ruce. A zelenina je vetsinou fakt lepsi jak v obchode, tam jsem ji radeji nekupovala, chodila jsrm do jineho obchodu. Kdyz jsou treba rajcata moc zrala, daji je do zvlastni jinak barevne tasky a muzes se predem mrknout.

somalicats
21. říj 2014

@marukm Já taky netvrdím, že je to špatné, jen v tom z praktického hlediska moc smyslu nevidím. Dokud jsem bydlela na horách, často jsem dělala nákupy i pro někoho dalšího nebo jsem někoho dalšího ještě vezla s sebou, právě proto, že tam si člověk bez auta prakticky neškrtnul, jeden autobus ráno, jeden v poledne a třetí odpoledne, tomu neříkám příliš fungující hromadná doprava 🙂. Nehledě na to, že velký nákup se prostě busem neodveze. Tihle lidé by tuhle službu ocenili, a těm se právě nedostane. Schválně jsem se teď dívala na PSČ tam, kde bydlí máti, a kde jsem bydlela já, a stále nic. přitom Tesco tam je v okresním městě, 10 km od místa mého původního bydliště, a 15 km od mamky. A co se akcí týče - no, abych pravdu řekla, já akce zas až tak nehrotím. Většina potravin v akci se mi nelíbí, maximálně vezmu mouku, cukr či olej, ale to kupuju tak jako tak.

marukm
21. říj 2014

@somalicats Jo, s tím, že jsou místa, kde by to bylo potřeba víc, souhlasím. A pro mě jsou akce důležité. Nemáme peněz na zbyt, takže některé věci, u kterých je ta akce opravdu znatelná, beru všema deseti.🙂

tarra27
21. říj 2014

já nevím, ale mě tesco nepřijde jako zboží za dobrou cenu..někdy je docela drahé....ale beru, že mají otevřeno 24hodin nebo do půlnoci....což je plus, navíc je tam drogerka, plenky ale to se dá taky objednat po netu....atd....

rozvoz je určitě super věc....pro lidi, co jsou nemocný nebo doma a mají to komplikovaný s dopravou...i proto by se měl rozvoz sousředit na vesnice a i dál od města...

Strana
z9