icon

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu

patricia_trinity
Moderátor
29. led 2018

Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts podľa štandardov babyfriendly. Doprajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.

Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.

AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.

Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...

alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk

Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.

O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur

Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne

Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Strana
z8
sarahxa
29. led 2018

Všechny tři resorty vypadají báječně, ale pokud mám vybrat jeden z nich, volím Sitno Forest Resort. V tomto kraji jsme dosud nebyli, věřím že bychom se nenudili. Vzhledem k většímu věkovému rozestupu mezi dětmi bych asi zvolila program Všade samé bubliny, to by si určitě užili oba a my s nimi 🙂

lenat
29. led 2018

Vybrala bych určite hotel v Tatrách. Několikrát do roka jezdíme kolem po dálnici a já pořád říkám, že se tam někdy při cestě zpět musíme zastavit. Za těch x let jsme to zatím nezvládli.

petaov
29. led 2018

Líbí se mi hotel Sitno a téma super ocko. Vyslala bych kluky, ať si to spolu užijou. Pro mě by se mi líbilo kulinářské téma. Ráda zkouším nové recepty.

luci_ela
29. led 2018

Moc krásná soutěž. Sice se nám výhra nepivede, ale i tak dám svůj názor. Pokud bych si mohla vybrat, tak jednoznačná volba by pro mně byly Vysoké Tatry. Vždy jsem se tam chtěla podívat. Je tam krásná příroda, úžasný vzduch. Člověk si tam nádherně odpočine. Tam by se nám opravdu líbilo. Dlouho jsme na dovolené nebyly, přítel je pracovně hodně vytížený. Ale letos s naší malinkou by jsme někam opravdu rádi

marky_d
29. led 2018

Skvela soutez o ještě skvelejsi dovolenou. Vsechny hotely vypadaji fantasticky, ale pro nas bych vybrala SENEC, kde by se zarucene vyradil nas maly synek s tatinkem, zatim co ja bych relaxovala s nasi princeznou,ktera se nam narodi ted na jare 🙂

danulle_
29. led 2018

Dobrý den, všechny 3 pobyty vypadají skvěle. Pro svou rodinu bych vybrala Senec. S manželem jsme tam byli nesčetněkrát pod stanem. Co jsme se však rozrostli o našeho dnes již 15-ti měsíčního Honzika jsme tam nebyli. Věřím, že by se mu tam taky moc libilo 😀 To ovšem přeji kterému koliv výherci, ať si moc užije pobyt se svými nejbližšími v jednom z těchto 3 krásných hotelů.

germaine
29. led 2018

Zdravím, jako pětiletá jsem navštívila Senec, takže nejspíš tam 🙂

lucie01
29. led 2018

Radi by jsme se podívali do Atrium Hotel High Tatras....na Slovensku je moc krásně a v Tatrách prostě úžasně. K tomu spoustu míst kde by jsme se chtěli podívat a čerstvý vzduch jako bonus 🙂

nelinecka1
29. led 2018

Všechny hotely jsou krásné😍 Do Tater už máme ubytování vybrané, proto bych vybrala Senec, který taky máme moc rádi. Celkově jsou dovolené na Slovensku super, jezdime téměř každý rok. Dcerce by se určitě nejvíc líbil tématický týden Slnce, seno, Senec, miluje zvířátka.

momis
29. led 2018

Dobrý den, my bychom určitě zvolili Hotel Atrium v Tatrách.Jsme milovníci turistiky a přírody.Tatry jsou nádherné a pro naše dva kluky jako stvořené. A i nabídka letních a zimních aktivit hotelu a blízkého okolí - koupání, wellness, bowling, je víc než lákavá. Ale i nabídka wellness-Spa pobytu pro mne s přítelem na Senci není k zahození🙂

monasek84
29. led 2018

Tezka volba 🙂 kdyz bych dala na vyber malemu, tak Senec. Me ale zaujal hotel Sitno... vlastne i ten v Tatrach... tak asi budeme muset jet postupne vsude 🙂))

kajalka
29. led 2018

Pro svoje vodníčky bych vybrala Senec 🙂

diginka1993
29. led 2018

Vybrala bych Hotel Atrium v Tatrách, s přítelem jsme ještě na dovolené nebyli a letos bychom mohli vyrazit poprvé i s naším 5 měsíčním synkem.

cerveliska
29. led 2018

Najviac ma oslovil hotel Sitno. Niekedy dávno pradávno som bola na výlete v Banskej Štiavnici, veľmi rada by som tie končiny opať videla. Snáď keď deti podrastú bude viac času a možností.

eldzej
29. led 2018

Dovolená v Senec Lake Resort vypadá super. Pestrá nabídka aktivit, koupání...... Věřím, že naše holky by se u vás vyřádily. ♥

kjajule
29. led 2018

Jsme vyloženě vodomilové a aquaparky milujeme takže určitě hotel Senec, a téma cesta okolo světa mě zaujalo asi nejvíc. Je skvělé, že to máte takto vymyšlené do posledního detailu 🙂

antoninkabrno
29. led 2018

Pre mna urcite Atrium Hotel High Tatras. Vzdy je nam tu prijemne, je tu vela toho co robit, nikdy sa nenudime. S tatrami mam len prijemne spomienky. Rada sa vraciam a tym, co tu este neboli, urcite odporucam 🙂

twoangels
29. led 2018

Dobrý den, musím se přiznat, že mě nabídka Triniti Hotels okouzlila. Na dovolenou jezdíme pořád na stejná místa, protože se 3 dětmi se nevybírá zrovna lehce 🙂 Nejvíc se mi líbí hotel Sitno a Rozprávkový pobyt. Je úžasné jak je hotel pro pobyt rodin s dětmi vybavený. Nadpozemsky luxusní je možnost dětského koutku s hlídáním - zatímco rodiče relaxují ve wellnessu... (a teď jsem se trochu zasnila 😉)

simkrk
30. led 2018

V tatrach sem nikdy nebyla ale vsechny hotely vypadaji skvele 🙂 zamlouva se me asi nejvic Atrium Hotel High Tatras 🙂krasna priroda a zabava pro deti i dospele..😊

babunka1
30. led 2018

Já osobně bych asi vybrala hotel Senec. Manžel vzpomíná, jak byl jako malý u Slunečných jezer a tak bychom se tam určitě rádi podívali. Navíc nabídka hotelu pro malé děti je super, a i naše dvouletá holčička, která miluje vodu a koupání, by si to tam užila. Jinak k tématickým týdnům mě asi nic nenapadá. Jen si pamatuji, že jako malá jsem milovala na táborech celotáborové hry, kdy se po celou dobu hrála jedna hra na něco zaměřená a na konci pobytu bylo "rozuzlení" 😀.

zanri
30. led 2018

V pátek jsem si říkala, že bychom letos mohli už konečně na nějakou tu dovolenou…ale v neděli ,,umřela“ pračka…a najednou je tu možnost vyhrát dovolenou🙂, tak to zkusím. Zábavný program máte opravdu nabitý, nejvíc se mi líbí indiánský týden, maskoti, karneval a co mě hodně zaujalo, je setkání se zvířaty na farmě, to by se malému moc líbilo. Stejně jako loni, bych nejraději do Tater, i když věřím, že i ostatní lokality stojí za to. Hlavně bych si chtěla odpočinout, být na čerstvém vzduchu, a aby nikomu nevadilo, že je malý ,,plný energie“😈

vaaska
30. led 2018

No všechny tři oblasti mají co nabídnout, stejně tak i všechny resorty mají skvělé nabídky. Těžké by bylo se rozhodnout, nejspíš kvůli malému miminku bych se rozhodla pro nížinu, pro Slnečná jezera. Přítel by stoprocentně bral Tatry a já Štiavnické vrchy protože mám ráda Unesco památky... Takže nerozhodně

kh
30. led 2018

Mne tedy stranky prijdou docela neprehlene, nedokazu z nich rychle najit cim se jednotlive hotely odlisuji, to hlavni. Zajima mne hlavne okoli, priroda, ale fotky mi asi nefunguji? Kazdoapdne tatry jsou skvele, miluji hory v lete, a tyhle uvodni fotky jezera - takze tam - jestli dobře patram, je to Senec.

ladeka
30. led 2018

Mě se líbí Sitno Forest Resort, ideálně s těmi krásnými indiány 🙂 S manželem jezdíme každý rok na indiánské tábory s naším malým, takže volba je jasná :D

nikolettab
30. led 2018

Pěkné dopoledne. Musím říci, že jsem se od toho vůbec nemohla odtrhnout, každý hotel má své nej a opravdu tedy klobou dolů, před tou obrovskou nabídkou ve které si musí vybrat opravdu každý. Já bych asi s manželem vybrala hotel Atrium , protože v Tatrách jsme ještě nebyli ale jelikož máme dvě malé děti, spíše bych volila hotel Sitno a to z toho důvodu že má tříletá dcerka by byla nadšená z programu Všude samé bubliny a nebo se společností její oblíbené dvojice Spievanka a Zahrajko. Navíc je úžasné že i pokoje jsou přizpůsobené pro rodiny dětmi, prostě paráda. 🙂 🙂 🙂

elinka90
30. led 2018

Pokud bych si mohla vybrat hotel, vybrala bych si hotel Senec. Dle mého názoru je nejvíce vhodný pro děti. Dceru už od mala vedeme k cestování a poznávání nových věci a tak by Tatry byly další zářez na našich jich procestovaných destinacích. Přiznám se, že na Slovensku jsem byla naposledy snad v 5 letech a tak bych se tam ráda podívala. Tématické týdny jsou určitě skvěla volba, protože to návštěvníky zaujme a zároveň zpestří pobyt. Každý si pak následně může vybrat podle svého gusta 🙂 Hezký den

kkathuska
30. led 2018

Líbí se mi hotel Senec. Určitě by byl spokojený s výběrem jak manžel, tak děti 🙂

mykolaapsi
30. led 2018

Líbí se nám všechna místa a hotely. Ale kdybychom si opravdu měli vybrat hotel, kde bychom byli nejspokojenější, tak by to byl ATRIUM High Tatras. Jsme milovníci hor, takže to je jasná jasná volba. K tomu navíc animační programy, kino a bazény. Co víc si přát? Značka: dovolená snů 🙂.

smuffynka
30. led 2018

Za mě a kluky určitě Atrium High Tatras,protože Tatry jsou jeden z mých snů 🙂

Strana
z8