Celotýždenná súťaž o pobyt podľa vlastného výberu
Zapojte sa do súťaže o zážitkovú dovolenku v hoteloch sieti Trinity Hotels & Resorts podľa štandardov babyfriendly. Doprajte si komfort vybavenia hotelov, kde platí motto „Zábava a zážitky pre deti, oddych a relax pre rodičov“. Spoznajte tri úžasné destinácie na Slovensku a zabávajte sa spolu s nami. U nás si vyberáte hneď dvakrát, lokalitu a termín dovolenky podľa témy, pretože v Trinity zažijete každý týždeň zábavný program pre deti v inej téme počas celého leta.
Svoju výhru môžete využiť v Hoteli Senec na brehu Slnečných jazier, Hoteli Sitno v srdci Štiavnických vrchov alebo Atrium hoteli vo Vysokých Tatrách.
AKO SÚŤAŽIŤ ?
Stačí poslať vaše tipy a názory k tematickým týždňom v hoteloch siete Trinity Hotels & Resorts – pozrite si letný katalóg Trinity Hotels & Resorts a napíšte nám, ktorý hotel a tému by ste si vybrali Vy.
Letný katalóg pobytov nájdete na: http://www.trinityhotels.sk/pobytovy-balik-letn...
alebo si pozrite stránky našich hotelov: www.hotelsenec.sk / www.hotelsitno.sk / www.atriumhotel.sk
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 04.02.2018 do 24:00. Meno výhercu uverejníme v pondelok 05.02.2018 a bude kontaktovaný internou poštou.
O ČO HRÁME?
3-dňový Trinity pobyt s polpenziou pre 2 osoby v ktoromkoľvek z Trinity Hotels & Resorts podľa vlastného výberu v hodnote 345,- Eur
Pobyt zahŕňa:
- ubytovanie v komfortnej izbe
- raňajky formou bohatých bufetových stolov
- večere formou lahodných švédskych stolov alebo lahodného 3-chodového menu
- masáž chrbta pre dve osoby,
- fľaša kvalitného vína na izbe,
- bezplatný vstup do hotelových bazénov a wellnes,
- bezplatný vstup do MiniMe detskej herne
Pozn.: platnosť výherného poukazu je až 1 rok od jeho vystavenia!

Dobrý den, pro mě jsou Tatry jasná volba! Do Tater jezdíme pravidelně už od mého dětství, je to pro mě srdcová záležitost. V Tatrách je nádherně v každé roční době. Ráda bych i svým dětem ukázala krásu Tater! Tehdy byly služby a ubytování na zcela jiné úrovni, v tak krásném hotelu jsme ještě nebydleli. Se svými dětmi bych tudíž ubytování v Atrium určitě uvítala, protože jsou ještě malé a služby, které tento hotel nabízí je pro rodinnou dovolenou s dětmi přímo ideální. Navíc dostupnost hotelu je perfektní, děti by byly nadšené, že mohou pozorovat elektríčku přímo z pokoje 😊
Krásný den, pro naši rodinu by byl sen strávit dovolenou ve kterémkoliv z Vašich resortů, všechny dle popisu nabízejí, krásné rodinné dovolené, a takto si představuji baby friendly hotel. Opravdu je velmi těžké si vybrat jen jeden resort, ale pokud bych musela byly by to Tatry, a tedy Atrium. A musím říct že program pro děti, je ve všech Vašich hotelech dokonalý.
Myslím si, že tématické týdny jsou skvělý nápad, každý si může vybrat téma, které jeho děti nejvíce zajímá a o to si děti ( i rodiče 😀 ) dovolenou více užijí. Mě by nejvíc lákala dovolená v Senci, nikdy jsem tam nebyla, ale slyšela jsem jen samou chválu. Jen s tématem bych měla trochu dilema, starší dceru by jistě zajímal týden YOUTUBER MAINCRAFT VIRTUALREALITY a tu mladší ROZPRÁVKOVO. 🙂
Atrium hotel a jeho možnosti vypadají opravdu skvěle, ale je spíš pro větší děti. Takže tam bych jednou ráda až syn vyroste. Aktuálně pro nás přichází v úvahu neméně krásné hotely Sitno či Senec. Oba jsou vhodnější i pro menší děti. Ale když mám zvolit jeden, tak je to Sitno. Nejen úžasný hotel a areál, ale opravdu mě tam láká i nádherná příroda kolem.
určitě bych si vybrala dovolenou v ATRIUM High Tatras, kde je neomezený vstup do bazénu, který děti milují a určitě by jsme ho maximálně využily
Nám se moc líbí Senec lake resort. Máme doma vodníky (holky) a myslím, že by si užily i pohádkový týden, nejen vodu. A masáž? Tu jsem neměla roky...
S manžele jsme vždy Slovensko navštívili sportovně - přechody hor s krosnou nebo sjížděli vodu. A kdybychom si měli dopřát oddych, bylo by to v Atrium Hotel High Tatras. Z tematických týdnů mě zaujal Tatranský turistický týždeň - bylo by pěkné pořádně poznat Vysoké Tatry🙂
tak já musím říct, že na vaše hotely jsem se dívala již loni, kdy jste tu také měli "dny s trinity" bohužel jsou pro nás ceny příliš vysoké a nemohli jsme si takovou dovolenou dovolit. Ale ty hotely jsou prostě nádherné a úžasné. Připadá mi to jako snová dovolená. A ty vaše programy - no asi u nás jednoznačně "rozprávkovo" 12.8.-19.8.2018. jelikož mám dvě holčičky, které asi zatím ze všeho nejvíce milují pohádky. Jinak se mi moc líbil kurz vaření pro děti. To by si starší dcera hrozně užila. Je pravda, že nevím o žádném jiném hotelu, který by nabízel takové komplexní služby pro rodiny s dětmi.
Dobrý den, děkuji za velmi zajímavou soutěž. My bychom určitě moc rádi navštívili ATRIUM High Tatras. Hotel je moc pěkný a výlety do hor milujeme. Z tématického týdne bychom vybrali Cestujem, cestuješ, cestujeme, přeci jenom, kdo by nechtěl projet svět za sedm dní ;)
Vypadá to úžasně ;) splňuje to naše požadavky na dovolenou s dětmi a přitom i relax pro dospělé. Jezdíme celkem často na výlety/ pobyty, tak určo vyzkoušíme o něco z vaší nabídky. Hotely vypadají všechny krásně, cožje pro nás velice důležité. Když uvažujeme o výletě/pobytu potřebujeme se i dobře vyspat a najíst. Nabídka témat je supr, asi bychom zvolili pohádkový týden. Hotel asi Senec ;)
Nam by se moc libil tematický pobyt v hotelu Senec se Spievankovo,dcerce poustim jejich videa a vzdycky se ji rozzari ocka a zacne vyskat radosti. Je fajn mit takto postarano o program. Take bych se chtela podivat do hotelu ve Smokovci,protoze jsem jezdila kazdy rok do Tater a miluju to tam. To u nas v CR nemame.
Ačkoliv jsme milovníci Tater, tak z hotelů mě nejvíce zaujal hotel Sitno. Tuto lokalitu zatím neznáme, ale rádi bychom to napravili. 😊. Mám ráda hotely, které jsou umístěny v přírodě. A hotel Sitno je v tomto perfektní! Ten výhled do přírody, už si představuju, jak popíjím večerní drink na terase 😁. V hotelu mě zaujalo také velké množství vyžití pro rodiče i děti. A to kino! No paráda. 👍
Myslím si, že v každém z Vašich hotelů bychom si vybrali. Sitno v krásném prostředí, které není u nás tak známé, Senec a odlesky modré hladiny jezera a námi milované Tatry. Možná Senec, u vody jsme na Slovensku ještě nebyli.
Já, manžel i děti bychom byli zvědaví na jakýkoliv tematický týden. Mít možnost, vyzkoušíme je všechny🙂) Pokud bych však měla vybrat asi pohádkový, jelikož bychom se u vás cítili doslova jako v pohádce🙂)
Hotel Senec😍,pobyty pro rodiče a děti,to by bylo to pravé pro nás
Super soutěž, úplně jsem si představila jak si vybírám dovču 🙂. Já bych za sebe vybírala určitě Atrium hotel a pravou tatranskou lyžovačku. Za rodinu by vyhrál Senec resort a family balíček.
Tedy, všechny nabídky vypadají fantasticky, těžké vybírat. Nejvíc mě láká Atrium, ale máme 1,5 roku starého syna, to na žádné velké výšlapy není a to by byla velká škoda, takže to bych odsunula do pozdějšího věku a nyní bych volila Sitno, zde by se oba kluci parádně vyřádili a my s manželem relaxovali🙂
Ještě takový malý tip k hotelu Senec, jsme s manželem oba vášnivý rybáři a protože se jedná o jezera, bylo by fajn si s dětmi třeba i zarybařit😀
Tak u nás by bylo těžké rozhodování mezi "TÝŽDEŇ NA FARME" v hotelu ATRIUM a "FESTIVALEM MASKOTOU" v SENECU, protože náš syn doslova miluje farmářská zvířata, ale také různé pohádkové postavičky. Věřím, že by si oba týdny velmi užil a úplně vidím ty jeho rozzářená očka <3 Vlastně i naše, protože být u něčeho takového musí být nezapomenutelný zážitek.
Kdybychom vyhráli tuhle až skoro neuvěřitelně štědrou soutěž, tak bychom jeli do hotelu ATRIUM, protože nás velmi navnadila loňská výherkyně a její podrobný článek o hotelech Senec a Sitno, a tak bychom se rádi přesvědčili, jestli je to tak úžasné i v hotelu Atrium. Také by to bylo kvůli čerstvému horskému vzduchu, který by nám jistě prospěl 🙂 I když zase hotel Senec má super vyžití pro malé děti. No.. bylo by to opravdu těžké rozhodování 🙂
Prohlídla jsem si nabídku vašich tématických týdnů a je teda hodně pestrá. Myslím, že vyberou rodiče malých i velkých dětí. U nás by to asi vyhrál Tatranský turistický víkend, protože holky už dlouho mluví o tom, že by chtěly vyrazit do Tater.
Milujeme hory, takže by volba nebyla nijak složitá 🙂 Určitě Atrium s jakýmkoliv programem. Líbí se nám všechny 🙂
To je těžké, jaký hotel vybrat, všude jsou maskoti (Svetluška a Kopko v Sitnu, Ozvenka a Skalko v Tatrách, Čľupko a Vlnka u Seneckých jezer), ty děti milují. Animační programy budou všude, takže pořád nás to láká na všechna 3 místa. Stejně tak kino Mediatro, ale to zas tak nepotřebujeme, i když děti popkorn mají moc rády.
Tak v čem se liší? V Senci je aquapark, což je super, ale je placený, tak se tam nedá jen tak na chvilku každý den zajít. Aspoň, že je tam venkovní bazén jako v Sitnu. V Sitnu mají skvělou lezeckou stěnu nad vodou, to by byly děti nadšené. Ale v Atriu to vypadá navíc skluzavek a tobogánů. No to netuším, kde by se děti více vyřádily. Takže pořád nerozhodně.
A co když nebude hezké počasí? Hodila by se herna…a ty v Sitnu a Atriu vypadají opravdu luxusně. Taky tam mají Artclub a kulinářské studio. To zní vážně zajímavě.
V Tatrách je nádherně, loni jsme tam s dětmi byli. Ale letos je nás o jednoho víc a moc to tam na výlety s kočárkem není. To by se nám spíše lépe jezdilo kolem Slunečních jezer. Děti by si užily i vláčku, co tam jezdí.
Taky je dobré zvážit i délku cesty, cestovat se 3 dětmi několik hodin je náročné a na Senec to máme nejblíž.
Pak je ještě škoda, že v Atriu není na pokoji minibar. O alkohol nám nejde, ale lednička se při pobytu s polopenzí a hlavně dětma hodí.
Takže co vybrat? Je to těžké, všude by to bylo krásné a určitě bychom si to užili my i děti (a o to nám na dovolené jde), ale abraka dabra asi zvolíme Sitno.
SENEC Lake Resort. Jestli je kazde dite tak skakaci jako ta nase amalka, tak mega teampolina mluvi za vse😂
Tenhle hotel nejde minout😉
Po shlédnutí katalogu na netu, by můj výběr hlavně směřoval ke stravě 🙂, kde je možnost bezlepkové stravy a potom až by směřoval k místu. Nebot Tatry jsou krásné všude, ale bohužel náší rodinu nás omezuje tento handikap. A starší dcera, ta už začíná být smutnák, nebot ještě jsme jako rodina na žádné dovolené nebyly. Prvně byly samé nekonečné těhotenství a ted máme tuto úžasnou dietu.
Ale jinak po shlednutí bych vybrala SENEC. Prostě cokoliv nádherně procházky v terenu s kočárkem, krásný vzduch a příroda. A hlavně ta pohoda kolem, že doma bych jen skákala a tam vlastně opravdu v klidu odpočívala.
Aaaach. Slovensko je pro mě kraj neznámý a ještě jsme u Vás pořádně nebyli. Trinity hotels jsou nádherné - děkuji Vám moc za inspiraci. A vybrali bychom si určitě Hotel Senec. Máme devítiměsíční miminko, a tak za nás ideální.
Tak u nás vyhrává Sitno. Je to pro nás něco nového, ani jeden z nás tam ještě nebyl. Navíc je to v krásném prostředí a není to daleko od Brna - vzhledem k tomu, že máme malé mimčo, tak ideální🙂
Dobrý deň prajeme z Trinity, dnes sme mali tu česť losovať s množstva vašich súťažných príspevkov a teda nastala chvíľa zverejniť meno šťastného výhercu.
Trinity pobyt v jednom z našich hotelov siete Trinity Hotels & Resorts v hodnote 345,-Eur získava @twoangels . Srdečne gratulujeme 😉
PS: @twoangels detail viď interná pošta
Mooc gratuluji ;)
Moc děkuji!!! Skáčeme s dětma radostí!!! Naše první výhra - máme obrovskou radost 💗💗💗

Máme rádi Tatry a využili by jsme ATRIUM High Tatras. To by byla zase jednou super dovolená. Procházky po krásné přírodě, dostupnost je také fajn. Dětem by se líbily animační programy a koncert Kamarátov.