SOUTĚŽ o Tuli vak dle vašeho výběru
Pěkné ránko vám všem z Tuli vaků 🙂
Jak se dnes máte? Pokud dobře, budete se mít ještě lépe. Spouštíme totiž novou SOUTĚŽ.
Prohlédněte si pozorně naši koláž a napište nám, který z 9. vzorů se vám nejvíce líbí? Jednu z vás pak vylosujeme a ta vyhraje Tuli vak se vzorem, za který hlasovala.
Soutěž trvá do neděle, kdy budeme losovat jednu z vás. Tak šup šup do toho a hodně štěstí milé maminky 🙂
,,PODZIM" je překrásný vak.. Hodil by se k naší malé princezne do pokojícku. Už delší dobu přemýšlíme,ze ji naky vak poridime a hlavně vy to byl úžasný dáreček pod stromečkem.. 😄
Ten nej je Lily, z něj mé srdce šílí, barvami ladí, a mou duši to hladí, jsem okouzlená, vidím se v něm usazená, plná síly a optimismu přehršel, to on je můj lék, na smutek, na rýmu i na kašel.
Nejvice mi padl do oka ten se vzorem malovana, ale jinak jsou pekne vsechny, tezko jsem se rozhodovala.
Moc se mi líbí motiv Břečťan, je to přesně to, co by se hodilo do našeho malého útulného domečku, dodalo by to trochu barvy a rozvernosti a hlavně je to prostě krásná a užitečná záležitost 😊

Nám by se nejvíce líbila Lesní Zvířátka 💝