icon

Je soukromý transfer z letiště v Bulharsku výhodnější?

mackys
26. kvě 2026

Zdravim,
letime pres CK Fisher do Bulharska a mame moznost mit soukromy transfer z letiste na hotel.
Resil to nekdo taky takhle? Je to opravdu tak vyhodne, nez jet s ostatnimi rozvozovym autobusem? Letiste je sice jen 30 km od hotelu, ale i tak....
PS: letime do Burgasu a hotel je na Slunecnem pobrezi.
Diky

hojda
26. kvě 2026

A to je zdarma? Ten autobus rozváží a má hodně zastávek, tak to trvá delší dobu.

mackys
autor
26. kvě 2026
@hojda

A to je zdarma? Ten autobus rozváží a má hodně zastávek, tak to trvá delší dobu.

@hojda Zdarma to neni. Ale mame poukaz, takze bychom za to zaplatili snad jen 200Kc

hojda
26. kvě 2026
@mackys

@hojda Zdarma to neni. Ale mame poukaz, takze bychom za to zaplatili snad jen 200Kc

@mackys Tak to bych asi vzala, ušetříte si čas, nevím kolik zastávek tam bude na to buse.

patypresdevaty
26. kvě 2026

Já tohle nepodporuju. Let do Bulharska není dlouhý, od letiště to taky není daleko... Tak i kdyby se stavělo cestou ve více hotelích a cesta trvala třeba hodinu, tak co? Cestovky chtějí vydělat, ale za mě je to zbytečné a neekologické, pokud člověk nemá nějaký zvláštní důvod.

biciklissie
26. kvě 2026

Jako za mě zbytečné, ale pokud by to stálo jen cca 200 Kč, tak bych do toho šla. Ještě bych zvážila, jestli budete mít i děti sebou, jak je to se sedačkami a tak.

kakba
26. kvě 2026

Budeš na hotelu sice dřív než ostatní, ale potom co? Stejně budeš čekat na recepci na pokoj. Někdy to trvá i pár hodin, pokud dojedete ráno.

mackys
autor
26. kvě 2026
@patypresdevaty

Já tohle nepodporuju. Let do Bulharska není dlouhý, od letiště to taky není daleko... Tak i kdyby se stavělo cestou ve více hotelích a cesta trvala třeba hodinu, tak co? Cestovky chtějí vydělat, ale za mě je to zbytečné a neekologické, pokud člověk nemá nějaký zvláštní důvod.

@kakba
@biciklissie
@patypresdevaty
Máme dítě (10let), ale tak to si myslím, že cestovka by zařídila auto i se sedačkou.
Na letišti máme být cca v 15 hodin, takže si myslím, že na pokoj čekat nebudeme.
A důvod mám i ten, že jsem těhotná a než by se naplnil bus a postupně rozvážel - mám obavy, abych to v tom horku zvládla.

Kdybych neměla od cestovky poukaz a celé si to platila sama, tak se na to vykašlu, ale dát za to 200 kc a mít pohodlí a snad i rychlou cestu, tak proč ne.

lv
26. kvě 2026

To bych využila určitě.

drep
26. kvě 2026

Využila bych jen s maličkým dítětem anebo v noci, jinak mi to nedává smysl. Cestu okolo hotelů využívám na rekognoskaci okolí.

chumlee71
26. kvě 2026

@mackys určitě bych to využila, vždycky jezdíme taxíkem. Když si ho vezmeme z letiště a nic si předem nebookujeme,tak jedou bez autosedačky,ale když předem si to zamluvime,tak máme i autosedačky

dashyyy
26. kvě 2026

Určitě bych využila ;) zvlášť když jsi těhu, tak bych si cestování zpříjemnila co to půjde 😉

j.a.n.i
26. kvě 2026
@mackys

@kakba
@biciklissie
@patypresdevaty
Máme dítě (10let), ale tak to si myslím, že cestovka by zařídila auto i se sedačkou.
Na letišti máme být cca v 15 hodin, takže si myslím, že na pokoj čekat nebudeme.
A důvod mám i ten, že jsem těhotná a než by se naplnil bus a postupně rozvážel - mám obavy, abych to v tom horku zvládla.

Kdybych neměla od cestovky poukaz a celé si to platila sama, tak se na to vykašlu, ale dát za to 200 kc a mít pohodlí a snad i rychlou cestu, tak proč ne.

@mackys No, bulhari fakt sedacku pro 10 leté dítě resit nebudou 😁
Ale jinak bych to za 200 klidně vzala, my tak jednou jeli zadarmo, neb jsme byli jedini do vzdalenejsiho hotelu a bylo to fajn.

gigi2
26. kvě 2026

Po poslední zkušenosti, kdy jsme hodinu navíc seděli v autobuse a delegátka naháněla cestující, co ji nedali vědět, že transfer nepotřebují,bych to určitě využila takovou formu individuální dopravy ..samozřejmě, pokud to je ověřené a není to nějakej Pepa z Horní Dolní..pokud by nastal jakýkoliv problém, samozřejmě je to na člověku a ne na cestovce pak..A pokud je to přes cestovku, tak úplně bez komplikací pak
Sami už někdy bereme auto rovnou na letišti a transfer nevyužíváme, ale je potřeba to vždy předem nahlásit, aby se přesně toto nestalo...letíme za pár dní na Krétu a už máme v cestovce nahlášeno, že bez transferu..

zuzkasim
26. kvě 2026

Nepočítej s tím, že Bulhaři budou řešit jakoukoliv sedačku pro dítě... Byla jsem tam s dcerou v jejích 8 a pak 11 letech. Slunečné pobřeží není daleko, v autobuse i svozových autech bývá klima, na rozdíl od jejich MHD. Můj styl to není, ale jestli se tak budeš cítit líp... Já v tom výhody nevidím, vždy jsme byli až poslední na rozvoz, nijak zdlouhavé to nebylo, naopak, vše velmi dobře zorganizované, ono záleží na té cestovce. My jeli s osvědčenou.

fire85
26. kvě 2026
@biciklissie

Jako za mě zbytečné, ale pokud by to stálo jen cca 200 Kč, tak bych do toho šla. Ještě bych zvážila, jestli budete mít i děti sebou, jak je to se sedačkami a tak.

@biciklissie sedačku? To urcite ne, nikdy nebyli sedačky po cestě z letiste, ani Chorvatsko, bulharsko

vanilkacka
28. kvě 2026

Za 200 Kč bych to urcite vyuzila. Sunny Beach je blizko, ale jestli jste jeden z poslednich hotelu, tak se rozvoz busem protahne.

mackys
autor
28. kvě 2026

Všem děkuji za názor 😊
Transfer jsem nakonec zvolila a věřím, že litovat nebudeme.
A sedačku do auta neřeším. Když si vzpomenu, jak jsme jeli s delegátem autem v Chorvatsku před dvěma lety, tak se jen usmívám.

lenkamal1
28. kvě 2026

Pokud je poukaz, tak využít proč ne 🙂