icon

Chorvatsko - kde jsou písečné pláže?

pajik82
6. srp 2012

Nevíte někdo, zda jsou v Chorvatsku i písečné pláže a případně kde? Chtěli bychom k moři s dvouletým synkem a ten miluje písek a mně se zase líbí Chorvatsko. Italské písečné pláže (alespoň ty, u kterých jsem byla) se mi vůbec nelíbily - hlava na hlavě, letištní plocha - to Chorvatsko má takové krásné zákoutí atd.

cbabu
6. srp 2012

P9sečné pláže určitě má, v každém letovisku alespoň kousek se najde, vím z řeči známých ale konkrétně ti neřeknu, zkus google chorvatsko - písečné pláže hmmm 😉

popellka
6. srp 2012

Ostrov Rab kemp San Marino - pro děti jak stvořené, písečná pláž a pozvolný vstup do moře 😉

peroli
6. srp 2012

@pajik82 V Chorvatsku jsou mám pocit jen 2 místa kde je písek ale jsou dost daleko.. jedno by mělo být na ostrově Pag a druhý na Rabu ale na oboje myslím musíš trajektem... 😒

larnie
6. srp 2012

Ahoj, tak pisecne plaze najdes ve mestecku Omiš http://www.vavra-cz.com/foto-dovolena-chorvatsk... a kamaradka mi rikala, ze pisecnou plaz meli take ve Sv. Filip i Jakov . Tak doufam, ze najdes neco pekneho.

ankava
6. srp 2012

my jedeme v září na doporučení na Pag, tak jsem zvědavá. V Omiši jsem byla a místní pláž žádná sláva. A ostatní v okolí jsou kamenité.

vojtisek2007
6. srp 2012

my byli na písečné v Omiši a nikdy více ☹, děti sice písek milujou,to jo..... ale večer jim dostat písek z hlavy a nejenom odtud ☹ byl nadlidskej výkon, pláž sama o sobě taky nic moc...

vendulka
6. srp 2012

my byli v chorvatsku jedině na písečných plážích a jsou na Korčule a v Omiši.Nevím co kdo tady píše že v Omiši pláže nic moc a nejde dolů písek, nám to tam šlo pěkně umýt už i v moři ,jsou to sice malinké pláže,ale odpovídají chorvatsku, těžko budou vypadat jak na kanárech nebo tak,ale rohodně jsou čistčí než nějaké Řecko apod. 😝

jajina.c
7. srp 2012

Jé, super téma, já myslela, že tam jsou jen oblázkové, díky za téma 😉 .

tiburcia
7. srp 2012

My jsme byli na písečné v Omiši...ale nechci tě zklamat, v Chorvatsku je to taky hlava na hlavě 😀 😀 to byste si museli najít nějakou oblázkovou pláž v nějaké malé vesnici, aby tam nebylo moc lidí, obzvláště čechů 😉

efkas
7. srp 2012

na Pagu opravdu najdeš hodně písečných pláží a není to takový ten velejemný,myslím,že ideální na hraní 🙂 Ale většinou jsou ty odlehlejší pláže,kam jsme jezdili autemTenkrát ještě bez dětí).Stálo to fakt za to,moje nejhezčí koupání v Chorvatsku.Už se těšim,až malá povyroste a určitě se tam vrátíme.

kettynka1234
7. srp 2012

Ahojky, mi byli v Biograd na Moru.
Je tam jak přírodní, oblázková a pěkná písčitá pláž Soline.

pmk
7. srp 2012

ahoj,tak my jedeme do Chorvatska právě teď ve čtvrtek,jedeme k Omiši už asi po osmé a kvůli dětem právě na písčitou pláž a můžu jen doporučit.Lepší je to tam na začátku září,ale bohužel už máme doma školáka,tak musíme o prázdninách kdy je tam hodně lidí jako všude.

nikke11
Odpověď byla odstraněná
edeltraut
7. kvě 2013

Rab - Lopar, ideální pro mini dětičky. Příští rok se tam zase chystáme 😉

katja77
7. kvě 2013

My na Korčule....paráda.....🙂

terkajesterka
7. kvě 2013

na Brači je také písečná pláž. Ale je to daleko.....

andy80
7. kvě 2013

Medulin je to na Istrii. Jezdíme na Istrii, protože je to blízko a je tam krásně.