Tipy na dovolenou u moře s malými dětmi
Ahoj maminky, kam byste doporučily letět s dětmi 2 a 4 roky, babyfriendly ubytování, menší ubytovací komplex, klidne more, dobre jídlo, tak do 30 tis.? Děkuji 😊
@lenkabukov hodila bys prosím odkaz?
@radkan91 teď jsem byla s děckama na Mallorce na 4 dny all inclusive, super hotel, pláž jak v caribicu a stalo to 18 tis... Letenky staly 2500... Moře mělké pro děti ideál a v hotelu vyžití pro děti, programy pro děti, pro maminky drinky od rána do noci 😄jídlo luxusní po celý den... Lepší a levnější dovolenou jsem nezažila.... Ale bylo to v květnu... Moře teplejší než v červenci v Chorvatsku...
@gracinka7 byli jsme tu https://www.blue-style.cz/tunisko/djerba/hotel-...
Ale katalogové fotky hrůza děs, my brali dle recenzí na fb skupině: Dovolená na ostrově Djerba, tam máš živé vysílání z hotelů od lidí,kteří tam právě jsou apod 🙂
@lenkabukov
ty jo,ten vypada zajimave 🙂
Díky všem 😊
@radkan91
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g29794...
vypada to tam hezky,maji i animacni programy a kdyz jsem zadala cenu na zari tak to bylo celkem za hubicku 🙂
@zelenaesmolda bylo nám tam krásně ☺️
Veliké plus za nás, že bazény měly slanou vodu, tzn žádný chemický chlór apod. Spoustě lidem to vadilo, my byli nadšeni. 🥰
Animační programy bohaté. Když viděli naše děti na pláži, tak s nimi šli animátoři stavět bábovky a my měli pohodu. To samé přes den, odpoledne i večer. Pořád se něco dělo. Já třeba byla na aqua cvičení v bazénu a byla to pecka. Byla i zumba v moři apod. 😁
@lenkabukov
a jaka je to tam lokalita?muzes vecer ven mimo resort a courat po obchodech a tak?Nemam rada destinace kde vecer nevytahnes paty protoze neni bezpecno
@zelenaesmolda úplně bezpečno. Můžeš courat, kam chceš, nejlepší je jezdit taxíkem. V přepočtu na naše Tě to vyjde třeba 10km 55,- 😁
@lenkabukov
tak to jo 🙂

Nam sa moc moc moc s detmi pacilo Spanielsko- Alicante. Chodime teda cez Airbnb, ale prave to sa nam paci, byvame medzi miestnymi, nakupujeme na trhu cerstve potraviny, ryby, ovocie, chodime na preskacku do restiky atd, v kuchyni som stravila minimum casu. Cele dopo sme objavovali mesto a odpo more, najviac sa nam v mori pacilo v case 18-20hod. Kazdopadne nas ubytko, letenky a jedlo vysli pre 4 asi 65.000 na dva tyzdne