Tipy na dovolenou u moře s malými dětmi
Ahoj maminky, kam byste doporučily letět s dětmi 2 a 4 roky, babyfriendly ubytování, menší ubytovací komplex, klidne more, dobre jídlo, tak do 30 tis.? Děkuji 😊
@zelenaesmolda no jasný, ale pokud se potřebuje vejít do 30 tis. a chtějí k moři, tak to je asi jediná možnost 🤷♀️ ale třeba my takto byli loni a letos jedeme znovu a bylo to super 😊
@jaja01k Tady lastminut na Řecko https://www.alexandria.cz/hotel/8369-strofades-...
@jaja01k proboha hlavne ne Stofades,byli jsme v Tsilivi,ale uprostred letoviska s zavitali na jedne z prochazek na nejhnusnejsi misto v Tsilivi k hotelu Strofades,na okraji letoviska a dokonce tam je nejaka stoka u hotelu a potkani,Tsilivi ano,ale opacnou stranu nebo uprostred letoviska,tento okraj nic moc,my sli jednou vecer na nejvyssi misto letoviska,takze jsme tam tudy projit museli a fakt ani zadarmo...
Naopak doporucim hotel Tsilivi Beach,aktualne vsak nevim za kolik ho prodavaji...
@hasara33
Albanie je taky moznost,ubytovani levne a letenky taky.Pokud teda pojedou bez cestovky.
@radkan91
Co Rumunsko?
To Řecko se teď dá na lastminut do těch 50 tisíc.
https://www.alexandria.cz/hotel/11073-fragiskos...
https://www.alexandria.cz/hotel/10902-sovereign...
https://www.alexandria.cz/hotel/11073-fragiskos...
@zelenaesmolda tam třeba mě se teda vůbec nelíbilo 🤷♀️ byla jsem tam teda naposledy před 12 lety, ale nelíbilo se mi ani prostředí a ani moře
Ještě tu kdysi Berenika chválila Kypr https://www.invia.cz/hotel/kypr/severni-kypr/lo...
@hojda
Kypr je dost drahy,chtela jsem jet pred 2 lety a byl drazsi nez Turecko
@hasara33
12 let je hodne dlouha doba,za tu dobu se tam hodne zmenilo,ted se tam jezdi dost.Ja jsem osobne nebyla ale sleduju to aktivne na fb ve skupine na Albanii zamerene a je to pecka.A podle toho co ctu se to tam meni posledni dobou takze za 12 let se to zmenilo asi hodne.Kde konkretne jsi byla? 🙂
@zelenaesmolda Invia nechce vyplivnout cena pro rodinu😈, tak nevím, ale pamatuju si, že mě to tenkrát celkem zaujalo, jen tam myslím, nebyl přímý let.
@hojda
odkud jsi?Mrkni se na letiste bud v Nemecku nebo Polsku ci Vidne.Ja jsem ted zkoumala lety z Vidne a jsou casto levnejsi nez z Prahy a ty moznosti jsou taky sirsi
@zelenaesmolda My už máme dovolenou pořešenou, já nemám nervy na ty lastminuty🙂 na Vídeň koukáme, ale nejblíž to máme do Prahy🙂.
@zelenaesmolda Už jsem to našla, Berenika to psala v roce 2018.
@hojda
my to prave z Ostravy mame nastejne jestli Praha nebo Viden,casove vlakem stejne akorat ve Vidni co jsem se divala je lepsi spojeni hlavak-letiste,vlakem by to melo byt cca 20min.A do obou destinaci jede primy vlak.
@zelenaesmolda jo tak pokud by to zakladatelce vyhovovalo a vešla by se i cenově tak určitě proč ne 😉 ty jo já už si to vůbec nepamatuji, protože tenkrát jsme jsme jeli na měsíc Chorvatsko - Černá Hora - Albánie a všude jsme se zdržovali chvíli, takže fakt už si to vůbec nepamatuju, jak se to místo jmenovalo 🤷♀️🙈
@zelenaesmolda Tak z Ostravy to také létá, ne? Měli jsme tam jednou mezipřistání, když jsme letěli na dovolenou.
@hojda
z Ostravy to lita malo,ten vyber je hodne omezeny
Loni jsme byli ve čtyřech na dva týdny v Bulharsku, letenky a ubytování za 20 tisíc, letos jedeme na dva týdny na Sicílii, za 36 tisíc.
V Bulharsku jsou fajn ceny, dají se tam jíst celý pobyt ryby ve stáncích a pořád utratit velmi rozumnou částku. Takže 30 tisíc je zcela rozumný a reálný požadavek, pokud do toho nezakomponuješ cestovku, to se pak prodraží.
@martiniquest Tak i na Chorvatsko s vlastní dopravou je uz 30 málo.. Pokud to teda neni s konzervama do stanu, potom mozna.
Za 30 tisíc uplně v pohodě Bulharsko s all in
My jezdime zasadne bez cestovky. Ted jsme byli na Mallorce - 8 noci (let tam jsem si vybrala rano, let zpatky vecer). Jeli s nama i nasi, takze 4 dospeli, 3 deti (skoro 2, 4, 6) a vyslo nas to letenka+ubytovani s polopenzi+bus z letiste do sesti tisic na hlavu. Hledala jsem to v lednu, asi den mi to planovani zabralo, ale da se.

@jaja01k dokonce mám zkušenost, že 4* byly lepší než 5*.. konkrétně tenhle hotel byl úplně super v tom, že jsme hned při příjezdu cca v osm ráno dostali pásky na all in a recepční nás poslal na snídani, pokoj jsme dostali v 9:45, což některé hotely nedělají a drží mezinárodní úmluvu na check in ve 14:00, se dvěma dětma to bylo fakt super. Hotel celkově má starší vybavení, ale jídlo, bazény, zaměstnanci, čístota a úklid super.. dětský klub Trixie úplně super, běloruská animátorka si umí děti získat.. jinak teda vstup do moře maličko zklamání pro děti.. funguje to formou malých lagun, jsou tam korály, na které se nesmí šlapat, ale dětem na šnorcholování to stačilo, příště vezmu nějaký záliv kvůli dětem, které ale teda ani tak nechtěly od bazénů 😀 dospělí pak chodili na útes přes molo a to byl teda parádní zážitek.. celkem dost tam fouká, ale to je po celé Marse běžné řekla bych 🙂 ještě byl super dojezd na letiště - max 10minut, výlet do přístavu na nákupy taky 10 minut, poušť vedle hotelu.. asi bych neměla problém vyrazit tam znovu 🙂