icon

Nesplněné sny. Máte nějaké?

5. zář 2025

A máte nějaký svůj nesplněný sen? Myslíte, že se vám to někdy povede?

Strana
z2
zuzkasim
6. zář 2025
@janina92

Tančit 💃🏻 Latinskoamerické tance ..dneska už si na to připadám celkem stará 😀🙈

@janina92 Dá se a možností je víc. Pokud máš partnera, můžete spolu, ale chce to hlídání. Jinak se dá s profi trenérem, hledej "pro-Am", zkratka znamená profesionál s amatérem. No a pokud by ti stačilo jen takové latinohopsání, tak kurzy latinoladies, tam chodí jen samotné ženy a tancují s lektorkou připravené sestavy.

neznama23
6. zář 2025

Ty jo můj sen mít tři děti 🙂. A být celá rodina šťastná a zdravá 🙂

nebetka
6. zář 2025

Já si jeden dlouho nesplněný sen, teď plním. Je to úžasný. Roky to nešlo, nebyla jsem schopna, jít si zatím a najednou cvak a je to tady.

amenophus
6. zář 2025

Mam nekolik, protoze bohuzel tyto sny jsou vzajemne neslucitelne. Jednim mym snem bylo se psim sprezenim projet Yukon a Aljasku (uz od detstvi). Pak jsem si taky prala preplout severni Atlantik na Drakkaru a mit pritom nekolikadenni zastavky na Vnejsich Hebridech, Orkneyich, Shetlandech, Faerech a dojet na Island nebo nejlepe az do Gronska.
Bohuzel oboje vyzaduje spoustu casu, pocatecni investice a mnohalety trening a dobrou fyzickou kondici (a neni uplne slucitelne s rodinnym zivotem a karierou), takze pokud budu mit stesti, za svuj zivot jeste jedno z toho zvladnu, ale ne oboje.

lamiaaa
6. zář 2025

Nenapadá mě vyloženě 1 konkrétní sen, nicméně mi teď v dospělosti došlo, že to, co třeba spousta lidí ani nebere jako nějaký extra cíle, prostě běžný věci v životě, ke kterým se člověk dopracuje (když už ne ke všem, tak aspoň k některým z nich), tak já nemám, takže tohle považuju za ani ne tak nesplněný sen, ale jakési životní selhání:
-nemám žádnou vybudovanou kariéru ani nějakou extra pěknou pevnou stabilní pozici v práci, kde bych si byla jistá v kramflecích a chodila tam ráda
-nikdy se mi nepodařilo mít svatbu - přestože jsem měla dlouhodobé vztahy, tak žádný z partnerů ani ten současný, nikdy zřejmě neměl potřebu mě požádat o ruku, a čím jsem starší, tím více mi přijde trapné mít první svatbu (pokud by v tom nebyly společné děti)
-nikdy se mi nepodařilo mít děti - důvodů je víc, je to složité, nicméně je to tak, že když už konečně došlo alespoň na pokus, tak už bylo pozdě
-nepovedlo se mi mít vlastní bydlení, něco, čemu se říká domov, co bych vlastnila s druhou polovičkou a bylo to naše.....
A tohle všechno teď jsou pro mě nesplněný sny, který jsem nikdy nebrala jako sny, ale tak nějak automaticky předpokládala, že to tak postupně všechno nebo aspoň něco z toho logicky přijde, tak jako u všech normálních lidí. A tohle už nedoženu, protože s věkem bude šance cokoliv z toho už jedině slábnout.

emillyhk
6. zář 2025

Mým velkým snem bylo bydlet nějakou dobu sama - bez rodičů, partnera, spolubydlícího. Zařídit si bydlení jen podle sebe, nemuset brát ohledy na něčí vkus, apod. Teď už řadu let doufám, že se mi tenhle sen nikdy nesplní, protože za naši rodinu a domov jsem moc vděčná ❤️

eviicka
6. zář 2025
@lamiaaa

Nenapadá mě vyloženě 1 konkrétní sen, nicméně mi teď v dospělosti došlo, že to, co třeba spousta lidí ani nebere jako nějaký extra cíle, prostě běžný věci v životě, ke kterým se člověk dopracuje (když už ne ke všem, tak aspoň k některým z nich), tak já nemám, takže tohle považuju za ani ne tak nesplněný sen, ale jakési životní selhání:
-nemám žádnou vybudovanou kariéru ani nějakou extra pěknou pevnou stabilní pozici v práci, kde bych si byla jistá v kramflecích a chodila tam ráda
-nikdy se mi nepodařilo mít svatbu - přestože jsem měla dlouhodobé vztahy, tak žádný z partnerů ani ten současný, nikdy zřejmě neměl potřebu mě požádat o ruku, a čím jsem starší, tím více mi přijde trapné mít první svatbu (pokud by v tom nebyly společné děti)
-nikdy se mi nepodařilo mít děti - důvodů je víc, je to složité, nicméně je to tak, že když už konečně došlo alespoň na pokus, tak už bylo pozdě
-nepovedlo se mi mít vlastní bydlení, něco, čemu se říká domov, co bych vlastnila s druhou polovičkou a bylo to naše.....
A tohle všechno teď jsou pro mě nesplněný sny, který jsem nikdy nebrala jako sny, ale tak nějak automaticky předpokládala, že to tak postupně všechno nebo aspoň něco z toho logicky přijde, tak jako u všech normálních lidí. A tohle už nedoženu, protože s věkem bude šance cokoliv z toho už jedině slábnout.

@lamiaaa manželství, děti... to člověk sám neovlivní, ale držím palce na tu práci, tam se tomu dá jít naproti.

20190418
6. zář 2025
@lamiaaa

@lamiaaa nevím kolik ti je, ale ja se vdavala ve čtyřiceti. Mám kolem sebe hodně ženských, které mají děti až po čtyřicítce...no a třeba vyhrajes ve sportce a budes mit vlastni dum a podnik. Nebo te napadne nějaký podnikatelský záměr, díra na trhu...asi bych to ještě úplně nevzdávala, i kdyz samozřejmě chápu, že s přibývajícím věkem už člověk není tam optimisticky.

20190418
6. zář 2025
@amenophus

Mam nekolik, protoze bohuzel tyto sny jsou vzajemne neslucitelne. Jednim mym snem bylo se psim sprezenim projet Yukon a Aljasku (uz od detstvi). Pak jsem si taky prala preplout severni Atlantik na Drakkaru a mit pritom nekolikadenni zastavky na Vnejsich Hebridech, Orkneyich, Shetlandech, Faerech a dojet na Island nebo nejlepe az do Gronska.
Bohuzel oboje vyzaduje spoustu casu, pocatecni investice a mnohalety trening a dobrou fyzickou kondici (a neni uplne slucitelne s rodinnym zivotem a karierou), takze pokud budu mit stesti, za svuj zivot jeste jedno z toho zvladnu, ale ne oboje.

@amenophus můj sen je vylezt se synem na kilimanjaro...az mu bude 15, mně bude 48...motivace udržet se fit...a to fyzička poslední roky nic moc 😒 ale tohoto snu se nechci vzdát.

amenophus
6. zář 2025
@20190418

@amenophus můj sen je vylezt se synem na kilimanjaro...az mu bude 15, mně bude 48...motivace udržet se fit...a to fyzička poslední roky nic moc 😒 ale tohoto snu se nechci vzdát.

@20190418 tak to je super! A drzi se to i syna? To he bomba kdyz nate ten sen spolecny! Drzim palce at vam to vyjde!

20190418
6. zář 2025
@amenophus

@20190418 tak to je super! A drzi se to i syna? To he bomba kdyz nate ten sen spolecny! Drzim palce at vam to vyjde!

@amenophus haha😁 synův sen to není. Myslím že zatím nemá úplně sny, když nepočítám nějaké youtube blbosti. Tahám ho všude možně od mala, když jsme byli v Keni a koukali na horu, tak jsme se dohodli, že tam půjdeme az mu bude patnáct. No, spíš jsem mu to oznamila 🙂 Tak snad mě nepošle za pět let někam. Doufám, že ne. Vždycky si spolu všechno užijeme, i když se mu třeba nejdřív nechce, není tak do akce jako já, ale jsme parťáci.

drep
7. zář 2025

Já si nesplnila ty cestovatelský - transsibiřská magistrála vlakem (už se nesplnil, do russka bych nejela a nebyla tam ochotná utratit jediný euro) a hedvábná stezka pěšky (až mi někdo dá sabatical year a bude tam bezpečno) a labutě nad Yssyk Kulem (pochopí asi jen čtenáři Ajtmatova).

20190418
7. zář 2025
@drep

Já si nesplnila ty cestovatelský - transsibiřská magistrála vlakem (už se nesplnil, do russka bych nejela a nebyla tam ochotná utratit jediný euro) a hedvábná stezka pěšky (až mi někdo dá sabatical year a bude tam bezpečno) a labutě nad Yssyk Kulem (pochopí asi jen čtenáři Ajtmatova).

@drep Kyrgyzstan je zrovna dobře dostupý, i cestování po něm je snadné. Je tam plno Čechů. Labutě jsme ale u jezera neviděli 😁. Jinak ja bych se chtěla podivat na Bajkal, do Burjatska, ale ze stejného důvodu jako ty si to už asi nesplnim. Tak ta Střední Asie je jako alternativa Sibiře no.

drep
7. zář 2025
@20190418

@drep Kyrgyzstan je zrovna dobře dostupý, i cestování po něm je snadné. Je tam plno Čechů. Labutě jsme ale u jezera neviděli 😁. Jinak ja bych se chtěla podivat na Bajkal, do Burjatska, ale ze stejného důvodu jako ty si to už asi nesplnim. Tak ta Střední Asie je jako alternativa Sibiře no.

@20190418 já vím, kolegyně tam byla na kombinaci vandru a koní (což je přesně můj styl). A dítě je ještě malé a chce trávit volno s maminkou😀

amenophus
7. zář 2025
@20190418

@amenophus haha😁 synův sen to není. Myslím že zatím nemá úplně sny, když nepočítám nějaké youtube blbosti. Tahám ho všude možně od mala, když jsme byli v Keni a koukali na horu, tak jsme se dohodli, že tam půjdeme az mu bude patnáct. No, spíš jsem mu to oznamila 🙂 Tak snad mě nepošle za pět let někam. Doufám, že ne. Vždycky si spolu všechno užijeme, i když se mu třeba nejdřív nechce, není tak do akce jako já, ale jsme parťáci.

@20190418 takhle jsme prave byly dohodnuty s maminkou, ze spolu pojedem na Aljasku. Ale kdyz jsem s tim prisla ted (pojedu pristi rok na konferenci do Kanady, tak jsem nadhodila, jestli si neprotahnout vylet) a uz se na to neciti, neni uz na tom zdravotne nejlip :( ze pry mam jet a uzit si to i za ni. Takze jet tam az mu bude 15 je dobrej milnik, toho se drzte!

macik84
7. zář 2025

Já mám teď jediný sen, aby ta angína, co na mě vlezla hodně rychle odešla 😵‍💫

denski24
7. zář 2025

@anonym_autor můj velký sen byl mít kupu děti a velký dům. Mám díky bohu dvě zdravé děti a bydlíme v paneláku.

Reálně na koupi domu nemáme finance, takže musím být spokojená tam kde jsem. Snažím se, nejvíc líto mi je to přes léto. Tak ráda bych si sedla s kávou na terasu. Nechala děti blbnout a objevovat na zahradě, ale bohužel.

lutu11
7. zář 2025

@anonym_autor já chci být zdravá a spokojna se životem. Bez zdraví jsou všechny sny jenom dým.

anezzik
8. zář 2025

Tak můj sen je vidět nějaké místa v Americe ale bohužel všechno stojí dost peněz takže můžu jenom snít.

ninive211
8. zář 2025

Já moc sny nemám, co jsem měla jeden velký (cestovatelský) sen, ten jsem si splnila loni ke čtyřicetinám - Andalusii. Jinak jsem realista, nohama na zemi. Nesním o Maledivách, Seyschelách či New Yorku, Sny o vlastním bydlení jsem nikdy nějak neměla, resp. pokud ano,

lvl16
8. zář 2025

Mým jediným snem je mít zdravou a šťastnou rodinu 🙂. Je spousta míst, kam se chci na světě podívat, ale to si průběžně plním, takže tomu neříkám sny, ale cestovatelské plány 🙂.

dashyyy
8. zář 2025

Já mám od dětství sen získat černý pás v karate, jsem od něj krůček, ale jsem si jistá, že až přijde správná chvíle, tak to dotáhnu 🙂

lamiaaa
9. zář 2025
@20190418

@lamiaaa nevím kolik ti je, ale ja se vdavala ve čtyřiceti. Mám kolem sebe hodně ženských, které mají děti až po čtyřicítce...no a třeba vyhrajes ve sportce a budes mit vlastni dum a podnik. Nebo te napadne nějaký podnikatelský záměr, díra na trhu...asi bych to ještě úplně nevzdávala, i kdyz samozřejmě chápu, že s přibývajícím věkem už člověk není tam optimisticky.

@20190418 : no k tý 40 už se blížím a s přibývajícím věkem a marným čekáním na žádost o ruku během těch let jsem nejenom ztratila naději, že to někdy přijde, ale popravdě i chuť, navíc jak ani ty děti nejsou a zřejmě nebudou, tak v tom už nějak nevidím ani smysl. Vím, že mají ženy děti i po čtyřicítce, ale to neznamená, že to je běžná věc, věk je prostě neúprosný a ta šance se prudce snižuje, to je prostý fakt...když se to nepodařilo před 5 lety, tak teď už není šance.
Podnikatelské vlohy a nápady opravdu nemám, takže to nehrozí. O té výhře v loterii často sním, ale to není samozřejmě reálné, kolika lidem se poštěstilo vyhrát ve sportce tolik peněz, aby nemuseli už pracovat, že...

petrasipkova1
9. zář 2025
@lamiaaa

@20190418 : no k tý 40 už se blížím a s přibývajícím věkem a marným čekáním na žádost o ruku během těch let jsem nejenom ztratila naději, že to někdy přijde, ale popravdě i chuť, navíc jak ani ty děti nejsou a zřejmě nebudou, tak v tom už nějak nevidím ani smysl. Vím, že mají ženy děti i po čtyřicítce, ale to neznamená, že to je běžná věc, věk je prostě neúprosný a ta šance se prudce snižuje, to je prostý fakt...když se to nepodařilo před 5 lety, tak teď už není šance.
Podnikatelské vlohy a nápady opravdu nemám, takže to nehrozí. O té výhře v loterii často sním, ale to není samozřejmě reálné, kolika lidem se poštěstilo vyhrát ve sportce tolik peněz, aby nemuseli už pracovat, že...

@lamiaaa Člověče, ty jsi strašně pesimistická. Žádost o ruku je pro mě nesmysl, nemá to žádný význam, nevidím v tom nic extra, jen člověk utratí balík peněz a víc než polovina manželů se do pár let rozvede. Takže na to bych se neupínala být tebou. Děti to už je horší, neznám tvůj příběh, ale já chtěla děti už od puberty, chtěla jsem jich víc, ale s prvním náročným mimčem se ze mě stal realista a máme jen dvě, ale vím o sobě stoprocentně, že bez dětí bych žít nechtěla, pokud bych nebyla schopná dítě porodit vlastní, tak bych se snažila stát pěstounem a adoptovat dítě. Buď s chlapem nebo bez chlapa, ale bez dětí bych žít nechtěla. Chtěla jsem být učitelkou, to se nepovedlo, potom mě osud zavál úplně jinam, a teď jak se blíží čtyřicítka, tak mě chytá panika, že přece do důchodu nebudu dělat co mě nebaví a přihlásila jsem se na kurz asistentky pedagoga a vychovatele, pokud to zvládnu, uvažuji o nástavbě na dva roky na učitelku v MŠ, však do práce budu chodit ještě čtvrt století, tak by mě to mělo začít bavit.

rosie18
9. zář 2025

Ja si momentalne jeden svuj sen plnim. Delam si ridicak na motorku 😊 Dalsi sen navazuje a to poridit si motorku, mam dve vybrane, tak uvidim, ktera dopadne 🍀

terka_37
10. zář 2025

Mám velké sny🙂 Jeden uz od "teen" věku. Miluju hory, miluju budbistickou kulturu, miluju létání a fyzickou zátěž na cestách. Můj velký sen jsou Himálaje. Ne lézt na osmitisícovky. Ale treky přes petitisícová sedla. Dny a týdny na cestách jen s batohem. Celý život k tomu po malých krůčcích směřuju. Chodím po horách, spím sama venku, chodím dlouhé túry, běhám, posiluju. Mám teď nejlepsi kondici v životě. Rodina je zvyklá, že nekam jedu na pár dní, byla jsem i na týden pryč. A vim, ze prijde cas, kdy pujde i vice. A jak ráda se k nim pak vracím. Věřím, že se mi tenhle sen splní. Nevím kdy, ale věřím mu. Pak si moc sním o tom, abychom měli s dětmi celoživotní dobré, přátelské vztahy, těším se na vnoucata:D Také se nám snad s manželem někdy splní opravit chapulu a bydlet tam. V domečku se zahradou. A přála bych VAN, který bych si zobytnila a v něm putovala. No proste:D

Strana
z2