icon

Nesplněné sny. Máte nějaké?

5. zář 2025

A máte nějaký svůj nesplněný sen? Myslíte, že se vám to někdy povede?

Strana
z2
jancazao
5. zář 2025

Mé sny jsou celkem skromné, takže ano, plním si je. Většinou je to o tom, někam se podívat na 🚴🏻‍♂️
Ale jsou to místa, kam případně jen kousek popojedu autem.

20190418
5. zář 2025

Moje sny souvisí z většiny s cestováním a plním si je neustále...

uzivatelkapetra
5. zář 2025

Nedávno jsem nad tím přemýšlela a zjistila jsem, že vlastně žádné sny asi ani nemám. Přála bych si jednou se podívat do HP studií, ale to je tak vše, co mě napadá.
Nevím, co to vypovídá o mém životě. Jsem tak spokojená nebo nenáročná? Nebo snad bez fantazie?
Teď si nejvíce přeju, aby dcery nemoc byla operovatelná, ale to aktuálně posuzují lékaři a už únavně dlouho čekáme na verdikt.

kakba
5. zář 2025

Moje sny jsou taky cestovani. Na delsi cestovani musim pockat az deti vyrostou a nebudu muset tolik pracovat

lauriak
5. zář 2025

Tiez si plnim hlavne cestovatelske sny. Vzdy na zaciatku roku si poviem, kam by som sa tento rok chcela pozret a toho sa drzim ☺️ A nedavno som si splnila sen mat tri deti 🩷

mabs
5. zář 2025

Velké sny mám dva. Na jeden nemám finance a na druhý odvahu a talent.
Malá přání si plním.

skororozvedena
5. zář 2025

@anonym_autor ANO. Cestovatelské průběžně. Podnikatelský snad už brzo. Jedině sen o kompletní rodině se rozpadl vniveč, co už, no...

bramarfi
5. zář 2025

Ano, já mám spoustu snů - a postupně si je plním. U některých je jasné, že si je splnit nedokážu, ale snít je hezké... A jak si plním ostatní sny, nijak nevadí, že u některých u snů zůstane 🙂

izz76
5. zář 2025

Ano plním si sny,nemám ale žádné nereálné..

marketa11112
5. zář 2025

Původní sny, snad spíš plány, jsem přehodnotila. Narození dětí nám pořádně otřáslo se životem. Šlo o práci, budoucí zajištění rodiny a dětí. Postupem času jsem zůstala viset na potřebě financí k realizaci. Teď mám jen malé plány, chceš -li sny, které se snažím realizovat s dětmi a manželem, takže jsou úplně jiné, jednodušší a taky levnější. Hlavně jsou takové, které zvládneme jako rodina společně.

zuzkasim
5. zář 2025

Můj největší se rozplynul, takže přehodnocuju a snažím se mít menší, reálnější. Mám jeden cestovatelský, ale pokud se nesplní, nevadí, za poslední 2 roky jsem toho nacestovala dost.

anetka1701
5. zář 2025

Celej život jsem si přála závodit s koněm 😅 jeden čas jsem myslela, že mi ujel vlak a už to nezvládnu, ale teď na prahu čtyřicítky se mi to konečně plní 🤩

dandaa
5. zář 2025

Snů a cílů mám spoustu, jsem v tomhle hodně aktivní . Můj sen bylo vybudovat fungující firmu a tím si vydělávat slušný peníze, bez toho bych si jinak nemohla plnit další sny jako cestování nebo zážitky jako jsou restaurace- miluji kvalitní jídlo, pořízení lodě, apartmánu u moře atd. Na velké cestování čekám až odrostou děti. Jako po výkopnutí z domova byl můj sen především přežít a dokončit školu, nakonec nemám jen jednu. Ale měla jsem a stále mám velké štěstí na lidi kolem sebe, bez nich by nebylo ...

barumrallyebum
5. zář 2025

Ja si vzdycky prala videt Seychely a mit krasne bydleni. To se mi splnilo. Pak mam jeden sen a ten se mi zatim vyhyba ☹

autor
5. zář 2025

Já mám dva sny - a jeden se mi možná splní, za což jsem vděčná, druhý -spíš ne,ale i to snění mě baví. Třeba..někdy.

mishka87
5. zář 2025

Mám 2 cestovatelské sny. Jeden už od dětství a to procestovat Nový Zéland. Ten je bohužel finančně i časově náročné.
Druhý cestovatelský sen je projet celý Balkán. Jenže stejně jako u prvního snu, nemám parťáka a ani mi nikdo nedá minimálně měsíc dovolené. Takže prozatím to beru po kouskách. Bohužel s mužem a zatím i dítětem se nepodívám tam, kam bych chtěla. Počkám si, až kluk povyroste a budu doufat, že bude on můj parťák. Sama si už kvůli bezpečnosti netroufnu někde lézt sama po kopcích a divoké přírodě.

konidana
5. zář 2025
@anonym_autor

Já mám dva sny - a jeden se mi možná splní, za což jsem vděčná, druhý -spíš ne,ale i to snění mě baví. Třeba..někdy.

@anonym_autor ja uz mladi (jeste v minulem stoleti) mela sen ci plan, ze bych jednou chtela obejit celou republiku po hranicich kolem dokola. Nijak moc jsem po tom neslapala, prosla jsem par useku, maximalne desitky km. A ted, jak to zaclo byt hitem (stezka kolem ceska) tak uz na to nemam vubec chut.

martulka88
5. zář 2025

@anonym_autor Jde o reálné či nereálné. Já si přála mít velkou rodinu, tři děti. Postupem času, jak jsem stárla a nenacházela partnera, tak to bylo horší. Nakonec mám manžela, dva nádherné kluky a jednoho andílka, takže defakto 3 děti mám, ikdyž žijí jen 2. Kdysi jsem si přála jet do Paříže. Měla jsem dostat ke 30.narozeninám od našich pro dva zájezd (tehdy bych brala ségru), ale byly teroristické útoky a tak z toho sešlo. A ani mi to nevadí. Ale jak stárnu, mění se mi "sny". Co bych jednou ráda zažila, tak je polární záře "na severu". S ohledem na naše dva malé rarachy, to hned nebude. A co bych si tak nějak přála, tak začít pracovat na sebe a být svým pánem. Nápady jsou, ale obavy, že to nevyjde, jsou větší.

martinka_33
5. zář 2025
@konidana

@anonym_autor ja uz mladi (jeste v minulem stoleti) mela sen ci plan, ze bych jednou chtela obejit celou republiku po hranicich kolem dokola. Nijak moc jsem po tom neslapala, prosla jsem par useku, maximalne desitky km. A ted, jak to zaclo byt hitem (stezka kolem ceska) tak uz na to nemam vubec chut.

@konidana ja jsen kdysi chtěla jít pěšky do Říma, tak doufam ze seto taky nestane hitem 😅 Řím miluju ale zatim jsem tam vždycky doletěla nebo dojela vlakem.

martinka_33
5. zář 2025

Vždycky jsem snila, že mě zachrání princ na bílém koni a budeme spolu žít šťastně až do smrti. Většina mých snů je čirá utopie, takže ne, neplním si je, jako princezna jsem se v tomhle životě nenarodila 😅 Ale snění mě ohromně baví.

autor
5. zář 2025

To se tak hezky čte, přeju, ať se vám sny plní...

g_m
5. zář 2025

Žít v zahraničí, mít cizince manžela a bilingvinni deti a to už se mi bohužel nepovede ☹

pavca1982
5. zář 2025

Nemám sny jsem realista. Mám ale cíle a většinou co si vezmu do hlavy , tak si splním. Všechno ovšem není hned😉

cuma
5. zář 2025

Toužila jsem po spokojené rodině, dvou dětech....mam jedno dítě za které jsem vděčná, 9 let rozvedená a sama....což beru stále jako prohru,i kdyzvim,ze je nám lépe samotným...Cestovatelské si plním po krůčcích

skarol
5. zář 2025

Můj sen byl mít 3 děti, z mnoha důvodu zůstaneme u dvou a jinak mě nic nenapadá, nejsem náročná.

sedouana
6. zář 2025

Mám obrovský sen, který ze začátku vypadal jako utopie, tak jsem ho v sobě zahrabala a až jsem to udělala, tak teď to skoro vypadá že jsme na půli cesty si ho splnit
Nebude to ale bez obětí a obrovských změn pro celou rodinu. Jinak další takové sny jsou mít práci co mne bude bavit a být celá rodina v životě dlouho zdravá.

janina92
6. zář 2025

Tančit 💃🏻 Latinskoamerické tance ..dneska už si na to připadám celkem stará 😀🙈

merope
6. zář 2025
@janina92

Tančit 💃🏻 Latinskoamerické tance ..dneska už si na to připadám celkem stará 😀🙈

@janina92 Jsem se musela schválně podívat do tvého profilu, kolik že ti je. A zjistila jsem, že jsi úplná mladice. Proč si na to připadáš stará? Já si k 50tým narozeninám přála křídla pro orientální tanec a teď budu chodit na kurz. A vyloženě teď přemítám, v kolika jsem vlastně začala tančit, trošku se mi to motá, ale nějak kolem třicítky. Na latinu jsem nicméně chodila (začala - jen pak jsem otěhotněla) kolem čtyřicítky, pak rok a půl romské tance (s hlídáním dětí) a teď teda "opušťák" na tanec s křídly. Zrovna tanec se dá začít klidně i v důchodu.

martinka_33
6. zář 2025

@janina92
@merope podle me neni nikdy pozdě na nic když zdraví dovolí. Mě teda limituje nedostatek financí (lakaj mě samé nákladné hobby) a nedostatek času (směnný provoz a nedostatek hlídání).

sasbu
6. zář 2025

Já jsem měla sen vysněné od dětství povolání a to se mi splnilo. I když mě v mládí rodiče od toho odrazovali, stejně
jsem si našla cestu sama.
Druhý sen je vlastní bydlení v novostavbě. Tam to vidím na bohužel, podle cen, které jsou nyní astronomické.

Strana
z2