Dokud nezhubnu 5 kil, manžel se nechce snažit o miminko

mirka244
28. říj 2015

Holky poraďte prosím, manžel mi dal podmínku, dokud nezhubnu 5 kil, tak se nezačneme snažit o mimino, jsem z toho na nervy, hubnutí mi moc nejde, nebo mám ho poslat ....

rezza
28. říj 2015

Co to je proboha za podmínku? Uvědomuje si že v těhotenství těch pět kilo zase nabereš...a ještě mnohem víc?:O

luckylee
28. říj 2015

A duvod ma k tomu jaky?

eimmy
28. říj 2015

kolik vážíš ???

mirka244
autor
28. říj 2015

to jo, on mne říká, že pokud to nezvládnu zhodit teď, tak po miminu to už určitě nezhodím, máme teď takovou krizi, nevím či nebude lepší rozvod, či takový vztah má smysl ☹

mirka244
autor
28. říj 2015

75 kg, 173 cm ☹

kacca11
28. říj 2015

A co se nad tím zamyslet a zkusit to, než ho posílat do prdele? Bože, to je mi tedy přístup. Pokud ti k tomu poslání do zadku stačí tohle, tak se o dítě vůbec nesnažte.

lv
28. říj 2015

tak bud dítě, nebo rozvod? divný, plánovat s někým dítě a uvažovat o konci..

andelka
28. říj 2015

@mirka244 co je to za blbost? Teď shodis pět ( kdyby řekl 20 kvůli zdravotním důvodům, tak to ještě beru ), a v tehu priberes 15, a stejně po porodu budeš těch pár kilo shazovat. Kvůli pěti kilum bych se nestresovala. Osobně po druhém porodu jsem byla nejstihlejsi za posledních 10 let. A to jsem nedělala nic.
Fakt chceš s ním dítě a závazek na desítky let?

kacca11
28. říj 2015

@lv Taky nechápu.

Tohle je podle mě důvod, proč je tolik svobodných matek. Ženou se do dítěte v nefunkčním vztahu, nemají zájem na čemkoli ve vztahu pracovat, snažit se, o nějakém "v dobrém či zlém" nemůže být řeč a pak se diví, že skončí samy, bez peněz a s nemožným otcem dítěte za zády.

Ach jo, mně je z toho celkově smutno.

(Pozn. nemluvím o všech plošně, to vůbec, ale tady na koníku je těchto případů fakt mraky)

karlajasmine
28. říj 2015

@mirka244 To je dost malo informaci na to, aby ti nekdo poradil, jestli ten vztah ma smysl nebo ne.. Nevime, jak se k tobe jinak chova, jak se chovas ty nemu, jak spolu komunikujete, co spolu podnikate.. Takovou poznamku o tech 5kg muze rict peknej debil, anebo to muze taky rict chlap, kterej se ti snazi uprimne rict, ze mu zalezi na tvem zdravi a ktery sam neco pro sve zdravi dela, posiluje atd...
Ale kazdopadne pri snazeni se o miminko by tohle nemela byt zrovna ta nejdulezitejsi vec... Ja pribrala v tehotenstvi necelych 15kg, po porodu to mam v planu shodit ale kvuli sobe, svymu dobrymu pocitu a pocitu ze se libim, ne primarne kvuli muzi.. ten by me na to nerekl ani pul slova... ale na druhou stranu mi k tomu mozna nic nerekne prave proto, ze vi, ze pro me samotnou je moje vaha dulezita, protoze se mu chci libit... (i sama sobe). Ale i kdybych to uz v zivote neshodila tak jsou ve vztahu daleko dulezitejsi veci, ktery by mely fungovat.. a to vzajemny respekt, jestli vam je spolu dobre, umite spolu neco podnikat, zabavit se.. proste jestli ten vztah jako celek ti za to stoji nebo ne.

Na to si odpovez jako prvni - jestli tohoto chlapa milujes a chces s nim byt, pokud ano, proc nezapracovat na komunikaci a nezkusit i treba tech 5kg shodit. Pokud na sobe a na komunikaci zapracuje i on, tak nebude treba se rozvadet.
Ale pokud si nejsi jista, ze s nim chces byt a uvazujes o rozvodu, pak 5kg sem/tam je uplne bezpredmetna vec a spis bych premyslela teda nad tim rozvodem, protoze porizovat si dite do nefunkcniho vztahu je blbost.

monini28
28. říj 2015

Nooo... nad myšlenkou zhubnout se pozastavovat nebudu, to není na škodu nikdy (pokud už teď nevážíš 45 kg 🙂 ), spíš mě trochu udivuje přístup manžela - sice nevidíme do celé problematiky, hooodně si to zestručnila, ale pokud budu čerpat jen z informací, které předkládáš...promiň, ale za tohodle chlapa ses provdala? Je to hnusný, já vím, ale kdyby to byl přítel, ok, ale brát si člověka, který má takové myšlenkové pochody... Nevím, asi to nebude jen černobílý jak to popisuješ a třeba k tomu má své (pro mě nepochopitelné, ale fajn) důvody, přesto to nechápu. Já mám s partnerem (přítelem, ne manželem) 4-letou dceru, jsme spolu už 10 let, a od doby, kdy jsme se jako mladí poznali, jsem přibrala 20 kg (tenkrát jsem závodně tancovala a hodně se změnilo), přesto mi to ani jednou nevyčetl (jakože vážně, ve srandě si třeba rýpnul), zažili jsme spolu hodně těžkých chvil, a pokud by tohle byly jeho životní priority, ani bych s ním dceru tenkrát nechtěla. Nevím kolik je tvému manželovi, jestli je stejně starý jako ty nebo starší, ale zřejmě zastydl ještě v pubertě. 75 kg je při tvé výšce i dle BMI normální váha, jestli si myslel, že budeš mít až do 70 let ploché bříško a pevný zadek, tak to sorry, ale to možná ani nemá cenu mu vysvětlovat.
Myslím, že ani jeden z našich komentářů se ti moc zamlouvat nebude, nicméně tvé 2 možnosti se stejně slijou v jednu: buď zhubneš (a 5 kilo rozhodně nic nezmění na tvé sebedůvěře ani to neovlivní zázračně tvé zdraví) a přistoupíš na jeho podmínku, takže je to obyčejný manipulant, kterému jen stoupne ego, nebo se s ním rozejdi ještě před dítětem, protože pak problémů přibude, to mi věř. 😢

luckylee
28. říj 2015

Zalezi jak jsi na tom byla kdyz jste se poznali ale prece rozumny chlap musi vedet z v tehotenstvi priberes a treba to pak vse ani neshodis.Ja mela 77kg na 169cm kdyz jsme se seznamili a ted mam 84kg v 19tt.Pritel mi zacal rikat koblizku ale nikdy by mi nerekl jestli nechci zhubnout.Ted i kdybych mela pres 100kg tak by mi rekl ze je dulezitejsi abych byla spokojena a porodila zdravy miminko.
Ale zalezi jak to je mezi vama a co mu samotnymu se libi.Jen se muze stat ze i treba kvuli zdrav.problemum nekdy priberes a kdyz budes starsi tak uz se to bude shazovat jen dost tezko tak i s tim by mel pocitat.

luj_89
28. říj 2015

Já být tebou, tak to řeším s mužem a ne na MK. My nevíme jak to myslel, jak to řekl a proč to řekl. To ví jen on a možná částečně i ty.

koordinatorka_odboje
28. říj 2015

@mirka244 😀 😀 😀 co to je za dětinské vyjednávání?
A ty chceš mít dítě s někým, kdo je mít s tebou nechce?

no_title
28. říj 2015

Záleží, jak to myslel. Pokud chtěl, ať zhubneš např. kvůli miminku - znám ženu s těžkou obezitou, která stále potrácela - právě kvůli obezity, tak to není tak hrozné, tam bych poznámku partnera i pochopila. Pokud mu jde jen o vzhled, tak je to minimálně trochu zvláštní a dětinské.

andelka
28. říj 2015

@no_title ona není obézní. Kdyby při své výšce měla přes 100 kg tak OK,není to sranda,velká nadvaha se může pojit s problémy, být rizikem. Ale těch 5 kilo je lehoucka nadvaha,kvůli tomu dělat dusno mi přijde hloupé. Zní to vyloženě jako manipulace.
Já mám úplně stejné BMI jako ona a říct mi někdo že dokud nezhubnu pár kilo,tak žádné mimi nebude,tak fakt nebude. S takovým bych nespala.

no_title
28. říj 2015

@andelka jo aha, nečetla jsem ostatní příspěvky. A jinak souhlas, já jsem jednou odmítla kluka jen proto, že chtěl, ať si nabarvím vlasy na černo 🙂. Nemám ráda takové tlačení.

luj_89
28. říj 2015

Mě se tady strašně líbí, jak z jedné jediné věty skoro všichni umí udělat kompletní psychoanalýzu autorky a jejího muže 😀. Neberte ty diskuse o cizích životech tak vážně proboha!

terez225
28. říj 2015

@mirka244 úplně první mě napadlo , jestli je připravený na miminko a neřekl ti to jen proto ,aby to oddálil 😀 jak ale napsala @luj_89 taky bych to radši řešila doma než na MK. Zvlášť když je to napsané stručným popisem a nikdo neví co ,proč,jak 🙂

brunetka11
28. říj 2015

@mirka244 Kvůli takové prákovině se chceš rozvádět?
Na čem váš vztah vůbec stojí?

mirka244
autor
28. říj 2015

Holky, děkuji za názory, krize je zažehnaná 🙂

kacca11
28. říj 2015

@mirka244 hlavně si teď neporizujte dítě. Dítě potřebuje stabilní zázemí a to není to, co jsi tu předvedla.

andelka
28. říj 2015

@mirka244 a co ti řekl? Jak to teda myslel?

slunecnice875
30. říj 2015
Uživatel slunecnice875 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od slunecnice875.

když chceš dítě jenom aby tě neopustil, jinak chceš rozvod, tak o čem tady jěšte mluvíš? 🤐 🙄
s takovouhle podmínkou by u mně šel do... koše i s prstenem.

lucka_zaoralova
30. říj 2015

@karlajasmine Kráááásně napsáno! Není co dodat!!! 🙂

linee
30. říj 2015

@mirka244 pokud mate krzi, nevim, zda není lepsi snazeni o mimi odlozit. Tehotenstvi je dost narocne a je dulezite mit v partnerovi oporu. A pokud to trvalo ani ne jeden den, jak to ted ctu, tak se o krizi ve smyslu partnerska krize urcite nejednalo.
Popravde, ted jsem docetla az do konce a vůbec jsem tvůj dotaz asi nepochopila. Takze najednou uz nechce, abys zhubla nebo uz jsi tehotna nebo to byl vtip?

mirka244
autor
31. říj 2015

ta krize trvala už nejakou dobu, ale teď to vyvrcholilo, už je všetcho ok 🙂 promluvili jsme si o tom, už si nebudeme dávat žadné podmínky 🙂

mirka244
autor
31. říj 2015

andelka nemyslel to zle, on je teď uletení na zdravu výživu a sem tam sportuje, tak chce abych aj já, jenže já nemám pevnou vůli, jeden den si říkam, že budu jíst zdravě a druhý den v práci jím zákusky, chlebíčky a podobné 😢
trvalo to asi od června, už jsem byla z toho psychicky špatná, jsem si říkala, bud mne má rád, takovou jaka sem nebo nevím

luckavolosyn
31. říj 2015

@mirka244 já otěhotněla teď se 78kg a 171 cm a manžel mě neustále obletoval i obletuje, jak jsem krásná. Mě kolem těch 80kg váha vyhovuje, vlezu se pohodlně do vel.40. Bývalý manžel mi bohužel dával stejná ultimáta, já z těch nervů nabrala ještě mnohem víc a byl z toho konec vztahu.

luckavolosyn
31. říj 2015

@kacca11 Máš úplnou pravdu, mám taky dcerku z předchozího manželství, ačkoliv bylo dávno nefunkční, chtěla jsem dítě.A bylo to pak stokrát horší, takže jsem nakonec utekla, ale já měla oporu v rodině a potkali jsme báječného chlapa s kterým bych klidně 5 dětí 😀