icon

S partnerom sme veľmi chorí, čo bude ďalej?

zabudnutaanezdrava
14. bře 2017

Ahojte kočky,
chcela by som počuť váš názor...
dokým som nezačala chodiť s partnerom bolo vsetko so mnou relativne v poriadku(ak neratam alergie), pred cca 7 rokmi sa mi zacalimoje problémy,ked som sa dala dokopy s partnerom terajsim. Prekonala som mononukleozu (co som sa spatne dozvedela az potom), a stálesom mala pocit,akoby som bola chora, neskor sa pridruzili rozne ine veci, gynekologickeho a urologickeho razu, zacalo mi to ale do seba zapadat az po rokoch, ze na vine bude asi partner. Tak sme šli na testy,ktore neukázali doslova nic, opakovane. Prestali sme to riesit, nasledky mononukleozy vsak mame obaja dodnes.Predpokladam, ze ma vtedy nou partner nakazil,ako aj inými bacilmi. On si ani nechce priznat, ze je nejaky chory, vzdy sa odmieta liecit (ako mlady chalan,ktoremu nic nie je vraj), ze prehanam a tak, prelieceni sme boli velakrat pomocou ATB, rozne, a rozne vela krat, az z toho sa mi podlomila imunita, začalo ma velmi bolievat v krku, hrdlo, mandle, a aj jeho. Vedela som, ze si zas nieco prenasame ako vzdy.( totiz s nikym inym nie sme v takom uzkom intimnom kontakte)preto viem,ze to vzdy mame od seba. Hrdlo sa mi nikdy uz nedalo do poriadku,pochodila som vsetky oddelenia, nevedeli prist NIKDY na to,co mi je, partner tiez, do toho som ja dostala mnohe ine choroby,ako neuralgiu trigeminu, zapaly rozne.
Najhorsie vsak je to, ze partner byva strasne casto tiez chory( vraj predtym nez ma spoznal vobec nebýval), stále ho skrabe hrdlo, stale ma zvysene teploty, a jeho surodenci tiez su chorlavi, s kt. je v styku stále, detto stari rodicia trpia na vselijake bacily v dych, cestách, k starym rodicom chodi partner stále, my doma nie sme chori,oni su.. Ked sa ku mne partner priblizi,ked ho boli hrdlo nahodou, ze sme v jednej mietsnosti okamzite zacne aj mna skrabat a bolet,a nemozem sa z toho dostat mesiac. Nechapem,co je to za pliaga,ale je to tak. Nastvalo ma to,lebo to takto ide roky rokuce,a nic ine nerobim,len som PN a chorlaviem, a zeriem ATB, hoci sa nikdy sa nic neprislo, partner trpi aj astmou atd, nemozeme sa uz ani poridne bozkavat a objimat,lebo ked sme blizko pri sebe,ze na seba dychame, tak ma rozboli sialene hrdlo, mam v nom ziletky.nepomaha mi na to nic, tak sa to staloaj pred dvoam mesiacmi, podrobil isme sa opat dalsim testom z krvi , mne nasli vsak mykoplazmy a jemu chlamydie.dali nam rovnake lieky atb, ktore sme mali jest, jedli sme ich, bolo to lepsie, akonahle zas sa trosku uzdravil, stretol sa s rodinou,ktora je chora, zas ho boli hrdlo, a zas to preniesol mne.

takze suma sumarum sme stale obaja chori,avsak ja ovela castejsie, co mi velmi nici zivot, a neviem si s tym dat rady. Lubim ho a nechcem ho kvoli tomuto stratit,ale ja uz si neviem dat so sebou rady, co bude dalej?to bude takto po cely zivot? ze stale budeme obaja nejako vazne chori ?a bude ma partner nakazovat ?lebo pokial sa nevidime tyzden trebárs, tak mi nic nie je, akonahle sa vidime uz ma skrabe a boli hrdlo,prinajmensom..
Uz nevieme,na ake testy máme ísť :( aby sme sa vyliečili,ale vrvaim,my aj ked s avyliečime, nam to nepomoze nadlho :(

mali ste podobny problém? dakujem za všetky rady

Strana
z5
zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

@ilonne ja nehovorim o tom,ze sa tomu branim, isto vyskusam aj psychiatra,skor ci neskor,(ale nechcem brat lieky dalsie od nehoa nechcem antidepresiva,to rozhodne nie)
ja netvrdim,ze stres nemoze neovplyvnit choroby, smaozrjeme moze, aj v mojom pripade po stresovej zatazi mi neni dobre,ale to neni dobre nikomu,keby mal kazdy chodit k psychoatrovi,kto ma stres tak asi by boli plne cakarne od rana do rana. A niet sa co divit,ze nie som psychicky v pohode,ked prezivam take peklo,co sa tyka zdravia.
Mna len vyviedli z miery komentáre niektorých zien,ze si to vymyslam, vsugeruvavam, som hypochonder,a ze vlaste nemam zdravotne problémy, iba psychicke, tak take komentáre nestrpím, keby niekto bol v mojej kozi,asi tiez by mu taketo odcudzovanie prislo nevhod.Len tolko

advarp
16. bře 2017

ženy, viete ako sa vraví, komu niet rady, tomu niet pomoci. Zakladateľka sa evidentne ľutuje a chce to aj od ostatných. Každopádne, písomný prejav je hrozný, stále sa točí dookola, opakuje sa, skáče z myšlienky na myšlienku, píše nesúvisle, bez konceptu, a dokonca si sama aj protirečí, je to zvláštne. Evidentne nevie, čo chce sama, rady teda určite nechce, kedže ich tak zarputilo odmieta. Na návštevu psychológa, alebo psychiatra sa pozerá, ako keby mala byť upálená na hranici. Nechce pomoc, asi sa chce len posťažovať, aké to má ťažké.
Dievča, nemáš to ťažké, len sa nevieš pohnúť z miesta. V živote prídu ďalšie problémy, ako ich bude riešiť, keď to nedokážeš teraz, keď len stojíš na mieste a plačeš? Budeš to mať ešte ťažšie. Takže ak chceš pomoc, prijmi ju od tých, ktorí sa ti pomôcť snažia a rob niečo so sebou. Zakládaním diskusií na MK sa tvoje problémy nevyriešia. Rád si tu našla viac ako dosť, tak sa prestaň tváriť, že tu z teba ostatní robia prinajmenšom idiota, každý, kto číta tvoje príspevky, vidí, že nie si ok psychicky a NÁSLEDNE ani fyzicky. Bohužiaľ ti aj tak nejako nedochádza, čo ti chce ten druhý povedať, následne je komunikácia s tebou ešte ťažšia.

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

@advarp ja pisem nesuvisle ?ja sa lutujem ?ja placem? to kde vidis ?pisomny prejav hrozny ?si ucitelka slovenciny ci co? Neskacem z myslienky na myslienku, a aj keby, mam v sebe tolko myslienok, a trapeni,ze aj keby som skakala, tak je to moja vec a mam na to pravo,a neprisla som sa lutovat pre tvoju informáciu, prisla som hladat ludi s podobnym osudom, resp. rady,ale tu som sa dockala skor iba odsudzovania a to,ze zo mna ludia robia cvoka...
A neprotirecim si v nicom, ked si taka uzasna analyticka textu,- tak mi napis presne vtedy, kde robim to,co si popísala. Poznam sa,a viem ,co pisem a moj prejav prinajmensom nie je taky katastrofalny, ako tvrdis ty

advarp
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava no vidíš, až na posledné dve vety sa to zlepšilo. Nie si jediná, ktorá má problémy, každý ich má, ale ostatní sa ich snažia riešiť komplexne. Rady si už dostala, aj od žien, ktoré niečo podobné zažili, tak snáď padnú na úrodnú pôdu. Prečítaj si po sebe tie príspevky, ktoré si napísala. Dá to prácu to po tebe čítať. Samé ľutovanie, ako to všetko nejde, aké je to ťažké, ako ti nikto nerozumie a nevie pomôcť. Tak si pomôž sama na podklade rád od iných. Čo tu chceš ešte počuť? Alebo ako si to predstavuješ? Vzchop sa.

advarp
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava
A ešte k tej psychosomatike, moja sestra je typ, ktorý má potrebu každému rozkazovať a vždy musí byť tak, ako ona povie. Jej bývalý si to nenechal, nie je predsa pes, ani nesamostatný jedinec... z toho, že ona mu rozkazuje a on ju nepočúva začala mať epileptické záchvaty. Áno, až taká silná psychika je. Proste to nevedela spracovať, že ju niekto neposlúcha a má svoju hlavu. Po tom, čo sa rozišli bolo aj po záchvatoch. Dovtedy ich mala aj 2x za týždeň.

werumka
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava Už jsme si psaly v diskuzi minulé. Řekla bych, že nemocí a trápení mám víc než Ty a ve chvíli, kdy jsem byla ve stejném stavu jako Ty, tak psychiatr byl první, kdo mi byl schopný pomoct. Protože tělo už to nezvládalo.
Chronická mykoplazmata - ano, chce to léčbu. ALE - pokud máš v pořádku psychiku, máš tím pádem v pořádku imunitu a tím pádem i tohle probíhá skrytě bez jakýchkoli příznaků a přijde se na to mnohdy celkem náhodně. Chronická mononukleóza? Zřejmě myslíš EB virus. Ano, ten má v těle každý druhý (a to zcela beze srandy). A člověk, který je psychicky zdeptaný, s ním má velké potíže, protože nabourává jeho imunitu. To je k tomu, co jsi sama napsala. Takže tyto dvě věci samy o sobě nejsou důvodem Tvých potíží. Důvodem Tvých potíží je celkový stav, který za Tebe léky nevyřeší.
Celý život jsem si píchala pět injekcí denně, píchala se do prstu několikrát denně a dále to tak mám. Beru několik prášků, nemohu mít řidičský průkaz. Dva roky jsem nemohla vstát z postele. Takže já opravdu vím, co to je, mít zdravotní trápení. A na rozdíl od Tebe se ho do smrti nezbavím. Ale rozdíl mezi námi dvěma je v tom, že já jsem to přijala a začala pracovat na své psychice za pomoci terapie a psychiatra. A vedu normální život. Takových, jako jsi Ty, jsem v čekárně potkala bezpočet. A do jednoho na té první návštěvě tvrdili, že do téhle ordinace nepatří. Přeber si to, jak chceš, ale pokud si nepřipustíš i tuhle alternativu, nikam se nepohneš. Hypochondrie je totiž taky nemoc, která vzniká často po nějaké prodělané chorobě a která podlomí člověku psychiku a stále se necítí být zdravý. Nepřipomíná Ti to něco? 😉 Zkus to, opravdu nemáš co ztratit.

nikollgaskova
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava Za jak dlouho tě to boleni v krku a to všechno přejde kdyz nejsi se svojim pritelem ?

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

@werumka samozrejme...ako inak,kazdy ma vacsie problémy ako ja :D:D co ine cakat,, kazdy si mysli,ze ma vacsie problémy,ako ten druhy. Pozri sa, ja nemam IBA to,o com pisem na fore, ake problémy, ja mam este ich ovela viac, ok, ochrnuta som nebola ako ty, ale nie som zdrava v ziadnom pripade a hovoriť, ze som hypochonder, je velmi odvazne a netaktne, v mojom pripade...sorryy,ale nevies o com pises

@nikollgaskova ono neprejde, trapi ma aj dva tyzdne,...neprechádza to, pride zacnem to mat, a ked odide, neprejde to, a ked prejde, to sa musim dopovat tabletky, kloktat kadeco, kadejako si do toho krku davat a potom trosku to ustupi do par dni niekedy, niekedy nie a mam z toho dva tyzdne marodky, pripadne mesiace...ako v tomto pripade.

@advarp radsej uz nebudem reagovat, ok?

advarp
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava samozrejme, máš na to právo. Asi som zaťala do živého 🙂 Síce sa nepoznáme, ale prajem ti, aby si sa rozhýbala, lebo ti život pretečie medzi prstami. Takže veľa šťastia pri ukončení školy, rozhodovaní čo ďalej so životom, kariérou aj chlapom. Máš naozaj veľa dôvodov byť nespokojná a nešťastná, ale každý si sám riadi svoje šťastie a svoj život, tak neobviňuj nikoho, len seba. Anezovšeobecňuj, ja napríklad si nemyslím, že mám ťažší život ako niekto iný, aj keď priznávam, že jednoduché som to nemala, ale každý má to svoje trápenie. Možno v tom je moje šťastie, že sa neľutujem, aké to mám hrozné a nefixujem sa na to a preto môžem žiť teraz šťastne a spokojne. Vyriešiť základné a zásadné problémy v tvojej hlave je ten najlepší liek, ten by si potrebovala... A ani nepoznám veľa takých ľudí, ktorí si myslia, že to mali v živote ťažšie ako ktokoľvek iný, nemyslím, že je to niečo, čo sa dá porovnávať a predbiehať sa v tom.

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

a inak, tu nejde o to,ake diagnozy mam JA, pripadne ake mam nazvy chorob, tu ide o to, AKO sa citim, ako mi je nanic fyzicky,ako nemozem robit aktivity,ktore som robila ako uplne zdrava zena, ako stale minam peniaze na lieky,ktore mi aj tka nezaberaju,ako nemam financie na ich platenie,ako namiesto toho,aby som sla na diskoteku s kamoskami vysedavam v cakarnach lekárov, ktorych nenavidim,tu nejde o to, kolko mam diagnoz, a ze sa stazujem,ja sa nestazujem,ja zialbohu hovorim PRAVDU, ano, su horsie pripady, a horsie choroby, netvrdim, ale treba sa na to pozerat aj z mojho uhlad pohladu, ze to nemam lahke ani jednoduche a skoro vsetky kamosky v mojom veku nemaju absolutne ziadne zdrabotne patalie a najma nie ako ja, a este okrem toho, uz aj samotny nazov diskusie hovori, ze mam problém najma toho,co sa týka partnera, ze si nieco stale prenasame, a bez riesenia, neda sa to vyriesit, téma ani tak nie je o mne a o mojich diagnozach a chorobach, je o tom,aku mam tazku situáciu, kedze nevieme,co to je, co nas trapi, a ako to odvratit, ja nefnukam a ani sa nestazujem,ale nie som hypochodner, a nic si nenamylsam, ja si nepotrebujem zialbohu namyslat,ale ked nemozete kvoli slabosti a malatnosti kracat po ulici, pripadne vyjst hore normalnym schodiskom a mate sotva 25 rokov a zivot pred sebou a ked mate bolesti, pre ktore sa valate po zemi,bez zjavnej priciny, tak vam to zamava so psychikou,ked patrate a vystavate si v cakarni lekárov x hodin namiesto kavickovania a shopingovania s kamoskami,namiesto cestovania a uzivania si zivota,ked hladate a patrate na svoju vlastnu past po nete a aj inde ,ze co vam to paneboze, ked usite chodit do skoly, aby ste porobiili skusky a ukoncili semester a vam sa da iba spat z liekov,a premahate sa,aby ste sa naucili a da sa vam plakat, ked namiesto toho,aby ste boli stastna,ze ste konecne v objati partnera citite,ze in vam zavliekol nejakeho bacila, tak toto nie je zivot,a najma nie stastny.....ked vam nezaberaju lieky, a vy nechapete preco, ked mate rovnake problémy cele roky, rokuce a predtym ste boli stastne spokojne dieta a najma ZDRAVE v kazdom ohlade, tak mi netvrdte, ze by ste boli vysmiate a ze ja problém nemam...to moze trvdit iba bezcitny clovek,ktory si nepresiel mojim zivotom v mojich teniskach...
hej,a sorry za koment...zase sa iba lutujem,ja viem 🙂)))))))))))))))

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

@advarp neviem do akeho ziveho by si zatala, necitala som ani poriadne tvoje komentáre, a trosku menej ironie a sarkazmu by ti neuskodilo, slecna..

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

@advarp ak mas velke preobrovske nutkanie rypat do niekoho nahliadni to inych tem, tam sa mozno na tom zasmeju, ale ja na to nemam naladu ani chut, mam momentalne ine problémy ,ktore si ty ani len predstavit nedokazes

werumka
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava Myslím, že jsi mě vůbec nepochopila, ale nevadí 😉 Nejsi hypochondr v pejorativním slova významu. Máš strašně unavenou, úzkostlivou hlavu, která Tě pronásleduje mnohem víc, než Tvé nemoci tělesné. Ty samozřejmě máš taky. Ale to, jakým způsobem se projevují, je opravdu hlavně v hlavě. Pokud si dobře pamatuju, jsou to tak dva měsíce zpět, kdy jsi dostávala typy na imunology. Navštívila jsi nějakého z nich? Nebo jsi už tak strašně zacyklená, že už funguješ jen na autopilota?

werumka
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava Ano, máš potíže, jaké jsi dřív neměla. A máš kamarádky, které tohle řešit nemusí. Ale to se prostě stává. Byla jsem mladší než Ty, když jsem skončila v invalidním důchodu. Moje kamarádky tohle taky nikdy nezažily a já sama jsem s tím taky neuměla žít, protože jsem byla vždycky plná elánu. Ale i to prostě k životu patří. Smířit se s tím a postupně začít ty věci odbourávat. Chceš všechno (úplné zdraví) a výsledek je, že nemáš nic. Skutečně jsou nutné tak vysoké cíle v životě?

advarp
16. bře 2017

Slečna :D to znelo ako od prísnej pani učiteľky... no mne sa zdá slečna, že máš tak trochu jednoduchý život, ak sa ľutuješ, že nemôžeš na kávičky, nákupy a diskotéky. To ja som premýšľala nad tým, či si môžem dovoliť jesť každý deň, alebo nie a buď rada, že máš peniaze, ktorými si môžeš zaplatiť lieky. Aj keď, keby si si nechala poradiť, tak by si ich nemusela zbytočne vyhadzovať za niečo, čo ti aj tak nepomôže... Mala by si byť vďačnejšia za to, čo máš. A áno, ďalší príspevok, v ktorom sa len ľutuješ. Nehnevaj sa, ale ľudia, ktorí majú skutočné problémy teraz asi krútia hlavou nad týmto tvojím výčtom. Ty nemáš nevyriešiteľné problémy, ty ich len nechceš riešiť, to je rozdiel. Čoho sa vlastne bojíš?
A ja nerýpem, ja sa snažím ti otvoriť oči.

elinkal
16. bře 2017

Tak mozna jsou opakujici se infekty dukazem nevery partnera, po kterych @zabudnuaanezdrava, patras v jinem foru 😏.

werumka
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava A jinak bych ještě na okraj doplnila: Když si někdo dá práci a čte Tvé příspěvky a snaží se na ně konstruktivně odpovídat, tak si dej taky tu práci a čti jejich komentáře. Když napíšeš, že komentáře vlastně ani pořádně nečteš, tak to od Tebe taky příliš taktní není... 😉

nikollgaskova
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava chci ti pomoct at se z toho dostanes. Tady mas odkaz a opravdu si s nekterym domluv schuzku, nebo dopadnes hoodne zle.
http://www.toplekar.cz/lekari/?city=ostrava&exp...

elinkal
16. bře 2017

@werumka a ja bych jeste doplnila, ze kdo si da praci a podiva se na ruzne typy diskuzi, ktere tazatelka uz na konikovi stihla vytvorit, tak ten pochopi, ze mrha energii ve snaze pomoci.

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

dievcata nemusite prispievat ak nechcete a vobec nie ironickymi komentármi, tie mi naozaj nepomozu.dik,

@elinkal doklady o nevere partnera su to,ze mam opakovane infekty? to ako suvisi ?

@werumka ja som iba komentovala na jednu slecnu,ze jej komentáre ani poriadne necitam,pretoze mi neprospieaju a su plne ironie a sarkazmu a ja tieto dve veci neznasam..a ano navstivila som imunologa, bez vysledne,ani sa neunuval mi porobit testy.ked si predstavim seba spred 6 rokov,aka som energicka, vecne usmieta, optimisticka a plna elanu a ked sa teraz pozriem na seba je mi zle

@advarp moj vypocet bol -ako to nazvat-"obrazny",nevies citat medzi riadkami zjavne,..a nie,nemam peniaze, to sa teda fatalne mylis ja ziadne peniaze nemam,dokopy...a jednoduchy zivot teda nemam, pretoze napriklad mam stovky kamosiek,a ani JEDNA nema take problémy,ako ja, napriklad,ale to ty nepochopis,ty si melies svoje.
byt vdacna za to,-vies co ,prosim ta,radsej uz neprispievaj svojimi " radami", ktore mi maj otvort oci,budem ti povdacna..

zabudnutaanezdrava
autor
16. bře 2017

ak simyslite, ze tato diskusia nema zmysel, nik vas nenuti citat to,a uz vobec nie prispievat.

normalnimatka
16. bře 2017

kde nepomůže obyč. medicína, hledej altenativy.... na "trhu" je toho dneska plno... často si alternativní medicína poradí líp s věcma, který běžná medicína nevyřeší, jen zalepuje problém, kterej se projeví zas jinde, na čemž je koneckonců celá západní medicína žel bohu postavená.

advarp
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava určite majú aj ony problémy, len o nich toľko nerozprávajú, alebo nepočúvaš, čo ja viem... Ty píšeš, ako keby sa ti diali strašne hrozné veci, ale rozumiem, máš tú laťku asi trošku inde. Pozri si príspevky žien, ktoré prišli o dieťa, alebo je dieťa ťažko choré (alebo partner), alebo postihnuté, ľudí, ktorí bojujú s nejakou naozaj zlou chorobou, napr. neoperovateľný nádor mozgu, rakovina a majú rodinu, pre ktorú sa snažia bojovať so smrťou, matky, ženy, ktoré sú týrané partnerom, alebo kýmkoľvek, zneužívané deti bez detstva, ľudí vo vojnou zasiahnutých oblastiach, matky, ktoré utiekli s deťmi a v podstate jediná budúcnosť, ktorú majú je niekde v azyláku, a musia fungovať kvôli svojim deťom, rodiny, ktoré žijú z ruky do úst, deti z rozvojových oblastí, ktoré nemajú ani čo jesť, myslíš, že týchto ľudí by trápilo škriabanie v hrdle, mykoplazma, EB vírusy alebo ďalšie tvoje problémy? Tak sa porovnávaj s takýmito ľuďmi. Keď budeš počúvať, tak zistíš, že tvoje problémy oproti problémom iných sú zanedbateľné a že si ich v podstate sama vyrábaš. Vypočula som si mnoho príbehov o ľudských osudoch a dopriala by som ti takú ľadovú sprchu. Riešiš malichérnosti. Nespokojná s partnerom? Rozíďte sa a bude možno aj po všetkých tvojich fyzických neduhoh.

japona
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava Sama jste v jiné diskuzi psala, že nevíte, kudy v zivote dál. Zda studovat, pracovat, zda být/nebyt s partnerem, zda je to ten pravy apod.. Není možné, že Vaše podvědomí se boji cokoliv rozhodnout, tak vás zatěžuje "jednoduššími" ukoly typu: "jak budeme léčit zánět mocaku"?. Proste se za nemoc jakoby schovavate/omlouvate?
A to už jsme zase u psychiky..

advarp
16. bře 2017

@japona výstižné

advarp
16. bře 2017

zakladateľka diskusie sa zrejme nechcela o svoje slová podeliť verejne, ale ja sa o nich rada podelím:

@zabudnutaanezdrava
PRAJEM ti z celeho srdca , aby si mala take malicherne choroby ako ja mam...
prajem ti,aby si mala take iste zdravie,ako mam ja

a viac mi do diskusie nepis, nie som na to zvedava.a aj tak reagovat nijako nebudem...

Toľko k jej charakteru.
A nie, že máš malicherné choroby, ale riešiš, resp. sa tváriš, že riešiš malicherné problémy. To je presne to, čo som písala už v prvom príspevku, že ti tak nejak nedochádza, čo ti ten druhý hovorí a preto to nikam nevedie. Si hluchá voči radám ostatných, aby si si riešila psychiku a len okolo seba kopeš, ak ti niekto začne písať pravdu.

advarp
16. bře 2017

@zabudnutaanezdrava "a mimochodom, ,este som nestretla na fore tuna takeho bezcitneho arogantneho cloveka, ako si ty, srsi z teba zloba,je to smutne,aki su dnes ludia,tak potom,co sa cudujem, ake su choroby...."

Nie, nie som bezcitná, nie som arogantná a nie som zlá, len píšem pravdu na základe toho, čo si tu sama uverejnila. Hnevá ťa to? Ok, možno to s tebou pohne. Robím všetko preto, aby si prestala písať ako sa to nedá, ako to nejde, ako je všetko zlé a čierne a aby si s tým niečo začala robiť. Ja ti neprajem nič zlé, naopak, snažím sa ti pomôcť. Účel svätí prostriedky ako sa hovorí. Chcem ti znechutiť sa stále len sťažovať a docieliť, aby si so sebou niečo robila. Prečo mi na tom záleží, keď ťa ani nepoznám? Asi to nebude preto, že som zlá, ale si mladá, život máš pred sebou a plácaš sa na mieste v "problémoch", miesto toho, aby si si užívala. Dúfam, že si uvedomuješ, že tým, že si mi priala chorobu si to dosť prestrelila, toho predsa normálny človek nie je schopný...

soyovka
16. bře 2017

Vy nevidite, ze se tu bavite s nejakou podvodnici? Registrovana je od ledna, neni v zadnych skupinach, pouze zaklada diskuze o svych nemocech, ovsem staci to trochu prolitnout a clovek hned vidi, jak si protireci a lze. Takze bud mate tu cest s nekym, kdo se tim bavi nebo nekym psychicky nemocnym - napadaji me ruzne diagnozy. Ztracite tady se @zabudnutaanezdrava cas a dost mozna se bavi na vas ucet, pripadne ji podporujete tim, ze ji davate, po cem tak touzi, a to je pozornost 🙄. Uz ten nick je dost vypovidajici. Nenechte se do toho zatahovat, damy. Pani by se mela jit lecit nebo se jit bavit nekam jinam.

advarp
17. bře 2017

@plachetnicka ty joooo, tak to vyzerá na ňu, aj keď je to pred rokom a rieši to, čo teraz - školu, chlapa, úplne to isté...

Strana
z5