Škaredá prsa a postava typu hruška: Jít na plastiku?
Ahoj, mám škatedá prsa tvarem i velikostí, do toho velké vystouplé bradavky. Bohužel mám.postavu tvaru hruška, silná stehna a zadek, takže postava vypadá nesouměrně. Šly byste na plastiku?

@mia255 ano, samozřejmě že si vybrala renomovaného chirurga, druhý taky vyhlášený měl termín ještě delší.
na druhou stranu revizní operace je složitější než ta původní, už jsou tam změny po předchozí operaci a nemusí to dělat a umět dobře udělat každý plastický chirurg.
@surikata131 ano to zcela jistě je ale u nás je více operátorů kteří reoperace provádí a zvládnou na jedničku. Jen nemají tak zvučné jmeno 🙂
Nešla, máte krásnou postavu. Asymetrie je přirozená, nikdo nemá dokonale symetrické tělo.
kde je postava typ hruška?
tělo je úplně ok. zapracuj na sebelásce;)
@jinajanna joooooooooooo 🙂 !!!
Každej chlap, s kterým jsem se o tom bavila a který měl tu čest osahat si silikonová prsa u svých (ex)partnerek se na to nijak nadšeně netvářil. A to jim to většinou platili (aby si partnerky zvedly sebevědomí, ne kvůli tomu, že by to chtěli doma mít). A pak když vidím "před a po" u některých operací prsou, tak teda výsledek často žádná sláva a. Prsa máš krásný, mám podobnou postavu a mnohem víc mě štvou ty "madla lásky" - tukové polštáře na bocích.
@bledulka84 Ano, tukové polštáře. Otázka je, pokud zhubnu, jestli nezmizí i tato malá prsa. Přibíram na stehnech, břichu a zadku.
Tohle není o hubnutí, ale formování břicha a boků, zvolit správné cviky, prsa by to ovlivnit nemělo.
@bledulka84 Tak já nevím, ale implantáty nenajdu ani já sama na sobě🤷♀️
@mia255 mam implose pod sval. Doma v tu dobu 10ti měsíční mimco.
Já jsem asi extrém ale bolesti jsem nemela, v nemocnici jsem dostala injekci od bolesti v noc po operaci pak jsem si nebrala už nic.
Ani doma ne.
Manzel byl 14dni doma, skrz malého, ale jinak jsem fungovala normálně. Pracka susicka myčka takové bezne veci, ale pomalým tempem.
Ciste teoreticky; i lehce (zduraznuji LEHCE) povisla prsa mohou byt hezka, ne? Kdo rika, ze atraktivni jsou jen nepovisla? Zalezi na tvaru, velikosti...Mne se spis nelibi, kdyz na sebe lidi obecne kaslou a od jisteho veku se o sebe nestaraji, at to zeny i muzi. Tim myslim primereny pohyb a stravu, idealne nekoureni a neholdovani alkoholu. Malokdo ma tak skvelou genetickou vybavu, ze vypada dobre i po 40, aniz by pro to neco delal. Toho 'celkoveho zanedbani' si alespon ja vsimnu daleko driv nez toho, jestli ma/nema povisla prsa.
Ne, není potřeba, ale záleží, jak se ty cítíš. Po porodu mi klesla, nemám je takové, jako před těhotenstvím, ale příteli se líbí. Možná po 50 půjdu na plastiku, zatím na to kašlu a ty plastiku nepotřebuješ 👍

@mia255 Možná jsem tvůj příspěvek špatně pochopila, ale zní to, jako kdyby podle tvého názoru za krásná a úžasná šla označit pouze plná a vztyčená prsa mladičké, dosud nikdy nekojící ženy. Tak to opravdu vidíš? 😳