10. DC - možné otěhotnění. Zadaří se?
Dobrý den s přítelem se snažíme o miminko.
Nicméně můj dotaz zní. Když mám tento týden plodný a přijde i ovulace a mi měli sex včera 2.8. Je možnost, že se zadaří, když mám teprve dnes 3.8. 10.DC.? Bylo mi už řečeno, že žena může otěhotnět v rozmezí 9.DC, až 17.DC, tak jestli máte některá zkušenosti. Mám, už jednoho syna, ale ten vyšel na první pokus snažení. Cyklus mám pravidelný.
@venuah Vis, ja nejsem takova trubka, abych chtela tehotnet s nekym hned po prvnim sexu a partydenni znamosti. Takze fakt radeji jeste jednou. Nemnoz se.
@sudylichozrout A ty nás tak znám, že víš jak dlouho se jinak známe..? Řekla bych že ne.
@venuah No, tak znat se muzete dlouho, ale spite spolu kratce, tj. chodite spolu kratce. Kamaradstvi a vztah jsou dve rozdilne veci a jestli ti je 28 mela bys to vedet. A ne se hned poustet do ditete. Kua fix, to neni rohlik na krame. To ti to fakt necvaka?
@sudylichozrout Mám takový pocit, že je to naše věc a když partner chce, tak mu asi neřeknu ne. Kolik pár počalo dítě i po měsíci vztahu. A fungují úplně normálně. Každý má holt svůj názor to já neberu, ale o to jsem neprosila, aby někdo řešil nás dva.
Ona už existuje další diskuze 🙈 Jako sorry, ale když nechceš, aby vás někdo řešil, tak proč to tu řešíš? Vypni koně a je to.
@sudylichozrout wow, dalsi telenovela 😀 . Ja si nekdy rikam, kde tyhle zensky zapomnely mozek 😀
@venuah kdyz partner chce, tak mu neřeknu ne... Coze? To jako vážně? Tak to vypovídá o všem 😀😀😀😀 No ty vo** 😀😀😀 Takze kazdy kdo se s vama vyspi a rekne si o dite, tak vy mu nereknete ne 😀
Chodíme spolu 2 mesice, udělejme si dítě... Tak jo 😀 No přece mu nereknete ne 😀😀

@sudylichozrout Nápodobně..