10. dpo. Vidíte slabou čárku na těhotenském testu?
Ahoj, vidíte něco? Já si nemůžu pomoct ale na obou mi přijde že se něco slabě rýsuje, předevčírem jsem testovala a tam vím že 100% nic nebylo ale tady? Nevím no, možná si něco zkouším vsugerovat, říkám si že kdyby se povedlo tak už by tam duch být měl a pokud ne tak je tenhle cyklus už prostě ztracený ne?
@anonym_autor Já nic nevidím. A 10 dní po ovu rozhodně není nic ztraceno, vajíčko může zatím hnízdit, a v takovém případě je na test ještě brzo.
@frantiska87 doufám že je jen brzy, z jistých důvodů nás dost tlačí čas a na tenhle cyklus jsme “vsadily vše” tak snad, šílím z toho že bych možná radši slyšela že je to ztracený aby se mi ulevilo a na chvíli si vydechla. Děkuji za slušný komentář
koukám na velkém monitoru a možná tam opravdu něco je, zkus případně zítra nebo pozítří ráno, to už by to značně sílilo.. takhle jsem měla pididucha 10DPO a za dva dny už jasná zřetelná čárka.. držím pěsti
koukám na velkém monitoru a možná tam opravdu něco je, zkus případně zítra nebo pozítří ráno, to už by to značně sílilo.. takhle jsem měla pididucha 10DPO a za dva dny už jasná zřetelná čárka.. držím pěsti
@anonym_98c141 určitě zkusím, děkuji 🙏🏻
@frantiska87 doufám že je jen brzy, z jistých důvodů nás dost tlačí čas a na tenhle cyklus jsme “vsadily vše” tak snad, šílím z toho že bych možná radši slyšela že je to ztracený aby se mi ulevilo a na chvíli si vydechla. Děkuji za slušný komentář
@anonym_autor testujete dál? Jak to vypadá? Já dávám vše do všech cyklů, zatím nic. :(
@anonym_autor testujete dál? Jak to vypadá? Já dávám vše do všech cyklů, zatím nic. :(
@frantiska87 první dítko nám trvalo taky skoro rok, ale už je to nějaká doba, dlouho jsme se nemohly rozhoupat k druhému a teď už nás trochu tlačí čas tak doufám že to vyjde, tyhle testy jsou dnešní (10DPO) zítra budu zkoušet další a uvidíme
@anonym_98c141 11DPO ale řekla bych že lepší fotka na denním světle
@anonym_autor úplně pozitivní test to není, ale dneska už je viditelná, tak teď se obrnit trpělivostí a zítra ráno zkusit další.. vypadá to ale, že opravdu sílí oproti včerejšku .. držím pořád pěsti
@anonym_autor úplně pozitivní test to není, ale dneska už je viditelná, tak teď se obrnit trpělivostí a zítra ráno zkusit další.. vypadá to ale, že opravdu sílí oproti včerejšku .. držím pořád pěsti
@anonym_98c141 souhlasím, stále je to slabý duch, ale narozdíl od včera šel vidět fakt hned hezky, žádné extra naklápění nebo zkoumání tak doufám že je to na dobré cestě, včera mi najela šílená bolest prsou a šílená únava jako při prvním těhotenství tak budu věřit🙏🏻
Dušíka vidím a moc vám držím palce. Mně bohužel mamatesty takového ducha ukazují třeba každý druhý měsíc (testy žádné jiné značky ne). Vloni jsem těhotná byla, i když to nakonec nedopadlo, a něco, co se dalo nazvat viditelnou slabou čárkou, se na testu objevilo až 12 DPO. Takže naděje určitě je, není nutné mít 10 DPO dálnici, na druhé straně už moc nevěřím mamatestům... Dejte vědět, jak jste dopadla 🙂
Dušíka vidím a moc vám držím palce. Mně bohužel mamatesty takového ducha ukazují třeba každý druhý měsíc (testy žádné jiné značky ne). Vloni jsem těhotná byla, i když to nakonec nedopadlo, a něco, co se dalo nazvat viditelnou slabou čárkou, se na testu objevilo až 12 DPO. Takže naděje určitě je, není nutné mít 10 DPO dálnici, na druhé straně už moc nevěřím mamatestům... Dejte vědět, jak jste dopadla 🙂
@anonym_be86ea je to jste mě moc nepotěšila tak snad a vám držím taky palce🙏🏻♥️
@anonym_autor dneska 11DPO ranní moč
Že nejsem blázen?
@anonym_autor Na první fotce jsem nic neviděla, ale téhle další už mi přijde, že se něco rýsuje. 🙂 za jak dlouho máte mít MS? Nám taky už trochu tlačí čas, ale ten tlak mi právě vůbec nedělá dobře… tak se snažím dělat, jakože nic. :D
@anonym_autor Mě zajímá to "vsadili vše", taky jsme v situaci, že už nás trochu tlačí čas, tak by mě zajímalo, co jste teda konkrétně pro to udělali? A jak dlouho se vlastně snažíte o druhé? Děkuju za odpověď 😊
Nedalo mi to a musela jsem teď zkusit další, jinou značku, něco tam vidím, ale určitě to není tak jako ten mamatest z rána, ale uklidnilo mě to, zkoušela jsem i ten plastový co je na úplně první fotce hned po tom mamatestu ale tam možná max nějaký mini stín. Dneska mám celý den šíleně bolavá prsa, tak jako snad nikdy, přijde mi že mi snad upadnou, jinak velká únava, ale za to můžou hlavně asi ty vedra.
Mám tak 3 dny do ms cca, nemám to úplně pravidelné
@anonym_autor Mě zajímá to "vsadili vše", taky jsme v situaci, že už nás trochu tlačí čas, tak by mě zajímalo, co jste teda konkrétně pro to udělali? A jak dlouho se vlastně snažíte o druhé? Děkuju za odpověď 😊
@anonym_2cce1f my se nesnažíme nijak dlouho, dali jsme tomu volný průběh a nic tak tohle je první cyklus kdy jsem si pohlídala testem ovulaci, bereme s manželem oba nějakou chvíli vitaminy na podporu početí a na náš vkus jsme to lehce přehnali se sexem😅 první dítko trvalo teď jsme trochu zaháleli a nakonec nám došlo že už je možná trochu “pozdě”, všichni furt říkali jak druhé bude hned a “samo” tak jsem se na to možná moc upla
Nedalo mi to a musela jsem teď zkusit další, jinou značku, něco tam vidím, ale určitě to není tak jako ten mamatest z rána, ale uklidnilo mě to, zkoušela jsem i ten plastový co je na úplně první fotce hned po tom mamatestu ale tam možná max nějaký mini stín. Dneska mám celý den šíleně bolavá prsa, tak jako snad nikdy, přijde mi že mi snad upadnou, jinak velká únava, ale za to můžou hlavně asi ty vedra.
Mám tak 3 dny do ms cca, nemám to úplně pravidelné
@anonym_autor tyhle stavy znám, vždy jsem v tom hledala těhotenství, protože ty příznaky byly pokaždé trochu jiné, tak jsem si vždycky říkala: už, už to bude… ale zase to bylo jen PMS. Ale to PMS se mi začalo měnit od tý doby, co to zkoušíme. Držím palce, ať to dopadne. 🙂
@anonym_autor tyhle stavy znám, vždy jsem v tom hledala těhotenství, protože ty příznaky byly pokaždé trochu jiné, tak jsem si vždycky říkala: už, už to bude… ale zase to bylo jen PMS. Ale to PMS se mi začalo měnit od tý doby, co to zkoušíme. Držím palce, ať to dopadne. 🙂
@frantiska87 jo to jsem měla přesně u prvního dítka ale pak ty prsa začali bolet jinak no a teď teda tuplovaně takovou citlivost a bolest jsem nezažila tak snad, ale od včera jsme 2x zvracela, nevolnosti u mě nejsou nic neobvyklého takže to neberu, ale zvracení “jen tak” už je podezřelé, kamarádka testy viděla a ta si je jistá, ale já se zatím snažím držet zkrátka
Tak to je šílenej hormonální koktejl. 🙂 já teda taky trpím na nevolnosti, ale zvracení… to už je hodně podezřelý, i když ta těhotenská nevolnost pr přichází až později… ale vy už jste těhotná byla, tak to aspoň můžete nějak porovnat, já právě srovnání nemám a radši se držím zpět s myšlenkama každý cyklus, i když si všímám, že je něco jinak…
Prvni vubec, druhy hodne slaby duch… jestli jsou jeste cca 3 dny do terminu MS, tak to chce trpelivost.
Tak to je šílenej hormonální koktejl. 🙂 já teda taky trpím na nevolnosti, ale zvracení… to už je hodně podezřelý, i když ta těhotenská nevolnost pr přichází až později… ale vy už jste těhotná byla, tak to aspoň můžete nějak porovnat, já právě srovnání nemám a radši se držím zpět s myšlenkama každý cyklus, i když si všímám, že je něco jinak…
@frantiska87 jo u prvního jsem to měla přesně takhle, nevolnost častá ale zvracení ojediněle a fakt to bylo jakože teď se mi navalilo a jdu a často jen “ublinknuti”, dneska nic moc posun tak uvidíme
Dneska 12DPO takhle, nevidim extra posun ale není vyloženě sněhobílo. První foto 2 různé značky obě citlivost 10, druhé foto porovnání mamatestu ze včera s dnešním
@anonym_autor Potichoučku gratuluju , je to na dobré cestě 💙
@anonym_autor Potichoučku gratuluju , je to na dobré cestě 💙
@prosincovemimi děkuji🙏🏻
@prosincovemimi děkuji🙏🏻
@anonym_autor vypadá, že sílí .. odpolední test bude nevypovídající, jinak koncentrovaná moč to může výrazně zkreslit.. doporučuje se testovat ráno a stejnou značkou testu a tyto testy porovnat mezi sebou. Stále držím pěsti 🙂 na gratulaci je to brzy, ale nevypadá to úplně špatně.. případně můžeš zajít na odběr HCG
@anonym_autor vypadá, že sílí .. odpolední test bude nevypovídající, jinak koncentrovaná moč to může výrazně zkreslit.. doporučuje se testovat ráno a stejnou značkou testu a tyto testy porovnat mezi sebou. Stále držím pěsti 🙂 na gratulaci je to brzy, ale nevypadá to úplně špatně.. případně můžeš zajít na odběr HCG
@anonym_98c141 mě právě ten odpolední přijde nejvíc výrazný, tady je ještě jedna jeho fotka, ale je fakt že je to jiná značka tak jsem si říkala že zkusím ten druhý dnes ve stejný čas jako včera aby se dali porovnat stejné značky ve stejný čas, no a zítra se uvidí bude to obden od prvního ducha tak by to mělo už rozseknout a podle toho bych pak zkusila v pondělí pokud ms nedorazí
Vůbec jsem přesně kvůli tomuhle nechtěla takhle brzy testovat, tohle lovení duchů člověka úplně ničí, ale jakmile začne je těžký přestat jenže ty prsa mi nedali🙈
@frantiska87 to je jen prý.. já jsem zvracela a ještě jsem ani nevěděla, že jsem v tom.. na základě toho jsem si vlastně dělala 10DPO test a zvracela jsem až do 20. týdne a od 30. až do konce, hrozný .. druhý těhotenství jsem to měla stejně, to už jsem si byla skoro jistá i bez testu, smrdělo mi maso a ze všeho se mi natahovalo .. prsa a zvracení u mě dva znaky hned z kraje
@anonym_98c141 mě právě ten odpolední přijde nejvíc výrazný, tady je ještě jedna jeho fotka, ale je fakt že je to jiná značka tak jsem si říkala že zkusím ten druhý dnes ve stejný čas jako včera aby se dali porovnat stejné značky ve stejný čas, no a zítra se uvidí bude to obden od prvního ducha tak by to mělo už rozseknout a podle toho bych pak zkusila v pondělí pokud ms nedorazí
@anonym_autor a seš si jistá tou ovulací? dneska tedy 12DPO? Protože to je vlastně důležitější než termín MS

@anonym_autor Já nic nevidím. A 10 dní po ovu rozhodně není nic ztraceno, vajíčko může zatím hnízdit, a v takovém případě je na test ještě brzo.