12 cyklů snažení a nic. Mluví se už o roce?
Ahoj holky, 🙂
s manželem se snažíme od července minulého roku o miminko. Mám cykly 24-28 dní takže teď už jedeme 12 cyklus. Všude píšou že neplodností se označuje rok snažení bez úspěchu. Je myšlen rok jako 12 měsíců nebo 12 cyklů? Nejraději bych zavolala doktorovi a nějak to už řešila, ale bojím se že mě řekne že je ještě brzy. 😒
Myslím, že je na čase to začít řešit, má Dr. mi taky říkala, že počká na preventivní prohlídku, která je po roce a tam už by situaci řešila, ale já jsem otěhotněla o chlup dřív. Rozhodně mi ale v průběhu doporučila Inofolic, který myslím, že právě zabral a taky souhra různých okolností.
Rok je rok, nie 12 cyklov. Neviem, co vsetko ste vramci toho snazenia robili, ale ja som za to nechat to na prirodu, max.hormonalny profil a spermiogram. Inak samozrejme styk obden (bez akehokolvek "strielania mimo"), sledovanie ovulky, kontryhel, kys.listova, selzink pre chlapa. Nam sa podarilo po 2r, mala som 33.
holky díky za reakce 🙂 počkám jak dopadne tenhle cyklus a když nic tak cinknu na gyndu.

@alena989 brzy mi to nepřijde s manželem se snažíme od září a už jsem měla duphaston plus clostribegyd tři měsíce 😉 teď teda neberu ale lékař mi řekl pokud se do konce prázdnin nezdaří tak půjdu na laparoskopii a manžel spermiogram .... Rozhodně já bych užna gyndu šla 🙂