13 DPO. Je šance?
Holky jsem 13 dní po ovulaci která byla 2.2..... pořád negativní test ale od 8.2. do včerejška mě šílené bolely spodní záda a měla jsem velke bolesti hlavy na které netrpivam. Dnes pri curani se na papíře objevila malinká krvavá skvrna velikosti cca 1Kc... Mám ještě šanci na 2 carky na testu?😥 menstruace by měla být 16.2.
@petraszi No vidite 🙂 Ale urcite to neni zadna tragedie, proste se to obcas deje.
Jak uz jsem psala- vzdy, kdyz jsem mela zpozdeni, tak to byla cysta. Az tedy ted naposledy ne, to uz bylo tehotenstvi 😀
Ale nebojte, vazne to neni nic co by vam branilo v poceti miminka. Drzim palce 🍀
Jen tedy po vyvolavacce se mi vzdy rozhodil cyklus a trvalo pokazde dalsi dva,tri cykly, nez se mi ms uplne srovnala.
Ale zacala jsem potom pit kontryhel a malinik, cyklus se srovnal okamzite a ja hned otehotnela.
Holky dekuju moc ! 🙂) já jsem teda někdy mela rozhozene MS ale spíš max 2, 3 dny... nikdy ne cely cyklus. Takže pro mě úplně nová zkušenost🙂 mějte se nadherne a dekuji ještě jednou moc🙂
Devcatka zase já🙂 neuverite.... v úterý jsem byla na gynde kde mi rekla dr. že mi praskla cysta... ze klidně těhotná být můžu, ale ze ona zatím nic nevidí... No a dneska? Pozitivní test 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 naprosto výrazné 2 čárky 😍❤🙈

@petraszi tak alespoň víš, co zpoždění způsobilo 😊 já takových zpoždění mívala a mívám několik do roka, zrovna teď čekám na MS už 16 dní 🙄 a zatím mi nikdo nebyl schopný říct čím to je