icon

13 DPO. Je šance?

petraszi
14. únor 2021

Holky jsem 13 dní po ovulaci která byla 2.2..... pořád negativní test ale od 8.2. do včerejška mě šílené bolely spodní záda a měla jsem velke bolesti hlavy na které netrpivam. Dnes pri curani se na papíře objevila malinká krvavá skvrna velikosti cca 1Kc... Mám ještě šanci na 2 carky na testu?😥 menstruace by měla být 16.2.

Strana
z2
hasara33
23. únor 2021

@petraszi tak alespoň víš, co zpoždění způsobilo 😊 já takových zpoždění mívala a mívám několik do roka, zrovna teď čekám na MS už 16 dní 🙄 a zatím mi nikdo nebyl schopný říct čím to je

ema90
23. únor 2021

@petraszi No vidite 🙂 Ale urcite to neni zadna tragedie, proste se to obcas deje.
Jak uz jsem psala- vzdy, kdyz jsem mela zpozdeni, tak to byla cysta. Az tedy ted naposledy ne, to uz bylo tehotenstvi 😀

Ale nebojte, vazne to neni nic co by vam branilo v poceti miminka. Drzim palce 🍀

Jen tedy po vyvolavacce se mi vzdy rozhodil cyklus a trvalo pokazde dalsi dva,tri cykly, nez se mi ms uplne srovnala.
Ale zacala jsem potom pit kontryhel a malinik, cyklus se srovnal okamzite a ja hned otehotnela.

petraszi
autor
23. únor 2021

Holky dekuju moc ! 🙂) já jsem teda někdy mela rozhozene MS ale spíš max 2, 3 dny... nikdy ne cely cyklus. Takže pro mě úplně nová zkušenost🙂 mějte se nadherne a dekuji ještě jednou moc🙂

petraszi
autor
28. únor 2021

Devcatka zase já🙂 neuverite.... v úterý jsem byla na gynde kde mi rekla dr. že mi praskla cysta... ze klidně těhotná být můžu, ale ze ona zatím nic nevidí... No a dneska? Pozitivní test 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 naprosto výrazné 2 čárky 😍❤🙈

hasara33
28. únor 2021

@petraszi no tak to je skvělá zpráva 🤩🤩 moc gratuluji a přeji aby vše bylo v pořádku 🍀

petraszi
autor
28. únor 2021

@hasara33 dekuji mockrát 😍 budu dělat test ještě ráno ale když jsem si dnes dělala test až odpoledne, tak věřím, že ráno je to snad jiste😍🙏

hasara33
28. únor 2021

@petraszi to rozhodně 😊❤️

petraszi
autor
1. bře 2021

Vše jak má být 😍😍😍

Strana
z2