2 folikuly po clostylbegitu - můžu mít dvojčata?
Ahoj dnes jsem byla na ultrazvuku a po Clostylbegitu se mi udělali 2folikuly na pravo.Jeden má 12mm a druhý 17mm.Doktorka říkala, že tak za 3-4dny prasknou.Praskne teda asi jen ten větší ne?A když jsou 2 můžu mít dvojčátka?Je běžné, že mám jen na pravo a vlevo vůbec?Děkuji za odpovědi hezký den.
@loylii tak to je krásný že se podařilo.Já právě měla zamlklý potrat v srpnu.Navíc Amh 0.3 v květnu naměřeno. Řekli nám že ať se budeme snažit jak chceme ale přirozeně se to nepovede.No a v červnu už sem to nedostala takže radost veliká ale pak ten potrat.Proto mi doktorka dala Clostylbegit.Tak uvidím jestli se zadaří a nebo ne
@loylii no já právě před 6lety byla darovat vajíčka a ani po píchání hormonů se mi moc neudělali jen 4.tak sem to neřešila, byla sem sama, chtěla jsem jen pomoct.No a právě, že teď sme chtěli s přítelem vědět, jak na tom sem.Tak sme tam byli v květnu letos 15.5. mi řekli,že už před těma 6lety sem na tom byla jak 45letá ženská a že to přirozeně nepůjde no a hned v červnu už sem byla těhotná.Pak ten potrat, minulý měsíc se to nepovedlo tak uvidíme teď.
@kattry bud úplně v klidu. Mě naměřili 0,3 amh a ze prý jen IVF. Věk 37. Byla jsem 3x a nikdy nic. Měla jsem 2-5 folikulu vždy. Tak jsem se přihlásila do programu darovaných vajíček. Darkyne mě stala 70tis, z 10ti vajíček nakonec měla jen 2 dobrý který mi zamrazili. Měla jsem jít za měsíc na transfer a stihla jsem poprvé v životě otěhotnět přirozene😀 asi osud nebo co... Ale v 8.tt potrat. Tak jsem si dala čas 4 cykly a ze si necham zavést jedno embryo od dárkyně. Lékařka v Gennetu mi dala Duphaston, abych měla pravidelnou MS a nařídila pit Kontryhel a brát stále Femibion. Týden před transferem jsem se hlásila na kontrolu a zas těhotná. Tentokrat dvojitě😀.. Nikdo to tam nechápal. Takže, zrovna na mém případě je videt, ze tabulky, lékaři, IVF nejsou samospasné. Naše těla nás dokážou někdy překvapit. Já bych ti poradila - hlidat si pravidelnou MS, užívat si postelivych hrátek a to nejen v plodném období, dat si vínko, proste si ten život užívat. Brát dlouhodobě vitaminy nicemu určitě neuškodí. Hlidat si stravu. Já osobně nejim cukr a mouku. Jinak na vše prdim a jedu život na plno🥳
@loylii přítel mi taky říká že na to mám kašlat a nebrat je vážně.I moje gybdařka říkala že neměli pravdu když se to vlastně povedlo hned.To mi si užíváme dá se říct denně🤣 mě právě už taky chtěli objednat na IVF když nám říkali ty výsledky ale mi sme to stejně chtěli zkusit přirozenou cestou.Stejně je to zázrak ♥️

No jo...to uz je vedlejsi riziko clostiku...je to psany i na pribalovim letacko...riziko vicecetneho tehotenstvi..☺️drzim palce🍀