37 let a chtěla bych další dítě...Jak to podpořit?
Ahoj holky, je mi 37let a už mám dvě děti - skoro 14 a šest a půl (z prvního manželství). Vdaná podruhé jsem téměř pět let. S manželem jsme se nikdy nechránili a já párkrát do jiného stavu přišla, ale vždy to skončilo velmi záhy. Víceméně s pozitivním testem. Na podzim jsem měli těhotenství až téměř do konce prvního trimu, ovšem potratila jsem.
Zkoušelo se už kde co - od nemyslet na to :o), bylinek, vitamínů, profuků vejcovodů, cykly s hormonální podporou tabletkami i injekčně no a teď v lednu proběhla operace. Takzvaná reoperace jizvy po císařských řezích (první byl akutně, druhý pro polohu koncem pánevním) a tedy rozrušení obrovského množství srůstů. Myslela jsem si, že po takovém zákroku se dává půl roku ochrany a pak děj se vůle. Doktor ovšem řekl ať čekám na třetí MS a jdu do toho, úplně mě rozhodil teda tou rychlostí, ale asi bych do toho šla.
Co poradíte, jak to podpořit? Kromě vitamínů a snahy být denně na čerstvém vzduchu, abych nevážila metrák jsou, ale co dál ...
Kup si přípravek Inofolic. Moje doktorka na něj přísahala a opravdu mi pomohl k otěhotnění v 38 letech.
@tlustakarkulka Taky doporučuji Inofolic, ještě nejlepší pro Tebe bude verze Inofolic Combi Premium, je v polykacích kapslích a je opravdu efektivní. Většina kamarádek, které Inofolic užívaly, do půl roka otěhotněly. Pokud budeš pořizovat, doporučuji přes internetovou lékárnu, mají lepší ceny..
Inofolic/Fertiprona/Nosifol...taky muzu doporučit, hlavní je inositol a kyselina listová plus další vitaminy se taky hodí, nám se zadařilo díky Nosifolu, přikládám mu i to, že bylo všechno s miminkem absolutně bez problémů 🙂
Co cviky na pánevní dno (Mojžíšová) ?
@jako_mala_holka Nositel je také super, ale pro paní bych spíš volila ten Inofolic Combi, obsahuje kombinaci dvou druhů inositolů, která prokazatelně lépe funguje u žen nad 35 let a u žen s vyšším BMI. Každopádně držím palce, aby se podařilo 🙏
@janaplzen může být i Nosifol forte duo active 😉 ten jsem třeba měla já, má taky dva druhy inositolu

Uzit si to.