icon

37 let a chtěla bych další dítě...Jak to podpořit?

tlustakarkulka
26. únor 2021

Ahoj holky, je mi 37let a už mám dvě děti - skoro 14 a šest a půl (z prvního manželství). Vdaná podruhé jsem téměř pět let. S manželem jsme se nikdy nechránili a já párkrát do jiného stavu přišla, ale vždy to skončilo velmi záhy. Víceméně s pozitivním testem. Na podzim jsem měli těhotenství až téměř do konce prvního trimu, ovšem potratila jsem.
Zkoušelo se už kde co - od nemyslet na to :o), bylinek, vitamínů, profuků vejcovodů, cykly s hormonální podporou tabletkami i injekčně no a teď v lednu proběhla operace. Takzvaná reoperace jizvy po císařských řezích (první byl akutně, druhý pro polohu koncem pánevním) a tedy rozrušení obrovského množství srůstů. Myslela jsem si, že po takovém zákroku se dává půl roku ochrany a pak děj se vůle. Doktor ovšem řekl ať čekám na třetí MS a jdu do toho, úplně mě rozhodil teda tou rychlostí, ale asi bych do toho šla.
Co poradíte, jak to podpořit? Kromě vitamínů a snahy být denně na čerstvém vzduchu, abych nevážila metrák jsou, ale co dál ...

terezz29
26. únor 2021

Uzit si to.

bombat
27. únor 2021

Kup si přípravek Inofolic. Moje doktorka na něj přísahala a opravdu mi pomohl k otěhotnění v 38 letech.

janaplzen
27. únor 2021

@tlustakarkulka Taky doporučuji Inofolic, ještě nejlepší pro Tebe bude verze Inofolic Combi Premium, je v polykacích kapslích a je opravdu efektivní. Většina kamarádek, které Inofolic užívaly, do půl roka otěhotněly. Pokud budeš pořizovat, doporučuji přes internetovou lékárnu, mají lepší ceny..

jako_mala_holka
27. únor 2021

Inofolic/Fertiprona/Nosifol...taky muzu doporučit, hlavní je inositol a kyselina listová plus další vitaminy se taky hodí, nám se zadařilo díky Nosifolu, přikládám mu i to, že bylo všechno s miminkem absolutně bez problémů 🙂

levandule_k
27. únor 2021

Co cviky na pánevní dno (Mojžíšová) ?

janaplzen
28. únor 2021

@jako_mala_holka Nositel je také super, ale pro paní bych spíš volila ten Inofolic Combi, obsahuje kombinaci dvou druhů inositolů, která prokazatelně lépe funguje u žen nad 35 let a u žen s vyšším BMI. Každopádně držím palce, aby se podařilo 🙏

janaplzen
28. únor 2021

@janaplzen pardon, Nosifol (ne nositel) 🙂

jako_mala_holka
28. únor 2021

@janaplzen může být i Nosifol forte duo active 😉 ten jsem třeba měla já, má taky dva druhy inositolu