4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@lenivekotatko tyjo to je fakt věda tohle 🙄🙏🏻... a teplotu nemeris? Ze bys to poznala podle toho. Jako víš co, mne jak doktorka předpověděla, kdy ovu bude, tak ten den jsem ji fakt cítila... a ono nic, takže taky uz jsem z těch věci zmatená 😂
Hele testovat nebudu, mam pocit, ze to nema smysl 😐 ty pockas az na vynechání nebo zkusis dřív?😁
@anpineapple taky jsem byla na procházce, bylo to super po tý dlouhý zimě 😁 ale teď jsem teda taky zralá už jen na postel 😂
Taky bych šla raději dřiv. Když půjdeš třeba v pátek a náhodou to bude moc brzy tak ona ti řekne abys přišla i v pondělí. Aspoň budeš mít jistotu, že jsi to neprošvihla 😁
Tak já mám nějaký pocity snad pořád 😂😂 ale o víkendu mě dost dloubalo v podbříšku a jakoby tlačilo, pak jeden den mě píchalo celý odpoledne průběžně na jakoby na čípku a do toho už asi od čtvrtka jsem jak koroptev, pořád lítám čůrat 😂😂😂 jo a v neděli jsem vařila vývar a když jssm to cítila tak se mi strašně navalilo 😂😂 ale pak mi došlo že jsem si to asi zase vsugerovala 🤦♀️
Děkuju, zítra dám vědět ☺ ❤ divím se že jsem to tak dlouho vůbec vydržela 😂😂
@anpineapple vubec to nechapu noo😭 teplotu nemerim,nejak se v tom nevyznám 😂 testovat asi nebudu,mam dlouhy cyklus ted by mel byt 37 a 36 den bych mela jit na gyndu tak by mi třeba rekl co se deje😂noo jeste nevis treba ta ovu normalne byla☺️ uvidis a pak dej vedet❤️ taky preju dodatecne vsechno nejlepsi😘
@anpineapple tak jsem udělala test, samozřejmě negativní... jako něco malinko tam vidím, ale to já vidím vždy a všude, tak si nechci dělat naděje. Třeba teď jak děláme covid testy ve firmě tak i na nich bych byla schopná vykoukat ducha 😂😂
Ahoj holky, tak jsem zase s vámi na úplném začátku. Teď čekám na MS po potratu a pak můžeme začít....
@misule777 Ja tam nic nevidím. Jestli už máš den MS tak by to mělo být určitě výraznější😪
@anpineapple Třeba MS nepřijde 😉
Tak nic... právě jsem to dostala... dřív než jsem čekala...
Mi se uz snažíme cca 19 mesicu a ted jsem 4 dny po prvnim iui, takze se uvidi....doma mame prvni dcerku a ta ,,trvala,, 7 mesicu ☺️ no asi chce být jedinacek 😂😂😂
@lenivekotatko no ja s teplotou přestala, akorát me to znervoznovalo a bylo to proste takový divny 😀 takže to nechám všechno byt, včetně ovu testu a uvidíme jak to dopadne 😁 tak to je asi lepší netestovat, kdyz tam pak půjdes.. doktor ti řekne nejlíp, teda snad ti ten tvůj řekne 😀 hodně se ptej a nenech se odbyt 😁😇
Moc dekuju za prani!🥰❤️
@misule777 Achjo, tak to me mrzí 😔 ale zas ti to dřív skončí a bude další šance ❤️❤️ Hlavně to nevzdavat!
@kikika87 to je mi líto 😔😔 pak se urcite uz zadari a všechno dobre dopadne! Musi!!🙏🏻❤️
uvidíme, dneska jsem 28DC, takže bych to každou chvilkou měla dostat... moc nedoufam, ze by to neprislo 🙄
@leilinkaa tak držím pěsti ať se zadari!😁🥰 a kolik je dcerce?
@anpineapple teď koukám do kalendáře a zjistila jsem, že se mi cykly střídají 30 a 26 dní 🤦♀️ tak se teď podle toho zkusím řídit. Tak doufám že to bude příští měsíc zase všechno jinak 😂😂
@misule777 no ja to mam taky takové rozházené, poslední dobou jsem měla vždycky 27, předtim dvakrát 30 a ted jsem uz 28 a nemyslím si, ze to dnes přijde 😐
@anpineapple tak třeba to nepřijde vůbec 😁 to by bylo překvápko co ❤
@misule777 nooo tak to bych asi začala věřit na zázraky 😂 navíc dneska jsem na covidech, takže je to pro me trochu stres a myslim, ze tim se mi to spustí a zitra tu MS bude jak na koni 😀🙄
@anpineapple občas se i zázraky dějí 😁 ježiš tak to ti nezávidím teda... no tak když přijde tak aspoň půjdeš dřív k doktorce a můžete se dřív snažit 😁
@misule777 no to bych rada prave, aby uz přišla co nejdřív 😁😁 ted mi kolegyně vyprávěla, ze její kamarádka se snažili rok a sedm měsíců a ze to vždycky strasne obrecela a pak, ze uz na to kašle... no a dneska zjistila, ze se zadarilo 🥰 ale ja tohle asi neumím... to vůbec neřešit 😂
@anpineapple je to těžký to neřešit viď 😁 ono se to lehko říká, ale jak na takovou důležitou věc můžeš nemyslet 😂
Než jsme se začali o mimčo snažit tak jsem si říkala, že tomu nechám nějakou dobu čas a že určitě nebudu ta co vyšiluje s testama atd 😂😂 a hned první měsíc jsem nestíhala dokupovat testy 😂 chtěla bych mít tu vůli to neřešit 😂
@misule777 přesně!😂😂 taky jsem si říkala, ze taková nebudu... mne to vydrželo dva měsíce teda 😁 jako na druhou stranu, vždyť jsou fakt ženský, co ty děti nemůžou mít... tak me proste taky takovéhle věci napadají 🤭
@anpineapple dekuji, anezka ma 4 roky😃
@anpineapple tak to jsi dobrá, že aspoň ty dva měsíce 😂 já jsem zase dneska jako každej měsíc rozhodnutá, že na to všechno kašlu 😂😂 tak si říkám že jsem zase vtipná 😂😂😂
@leilinkaa Tak to pak bude velká segra 😁🥰 a beres neco na podporu otěhotnění?
@misule777 no protoze jsme si řekli, ze tomu necháme volný průběh.. a me to nakonec proste pohltilo 😀🙄 uplne vím jak se citis 😐 taky si to vždycky říkám... i minule, kdyz jsem šla od te doktorky, tak jsem si říkala, ze proste uz ani nechci.. 😀
@anpineapple přesně, ale už se vidím za dva týdny jak už to odpočítávám 😂😂
Jinak já mám teď na pár dní jiné starosti, včera jsem šla na brusle a hodila jsem pořádnou držku v docela velký rychlosti z kopce (ujela jsem tak 200 metrů 😂😂) 🤦♀️ takže jsem tak rozmlácená že setva chodím a musim si dávat prášky na bolest.

@misule777 to jo! Dneska bylo uplne nadherne, tak jsem si cestou z prace dala procházku, došla si do knihovny pro nejake čtení a byla jsem taková spokojena 😊 ale ted uz teda padám únavou celkem 😂
No Kez by to byla výjimka 🙏🏻 Uvidíme co mi poví, jsem zvědavá..: hlavně, jestli stihnu ten 9DC, protoze jestli mi to vyjde treba na sobotu tak nevim 🙄😀 možná půjdu radši dřív pak, nez později.. vid?
Joo?? Měla jsi v neděli nejake pocity?😇 tak s tou lednickou a “krásnou” pleti to mam stejne 😂 tak dej pak vědět co testik, držím pěsti 😁😁🥰
Joo měla jsem, v neděli. Moc Dekuju za prani!💋🥰