4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@lenivekotatko Jo to je jediná výhoda, že si aspoň to léto užijeme se vším všudy. Když sem čekala dceru tak sem otěhotněla touto dobou a celý léto mi bylo zle🤢 dneska je teda vedro k padnuti ! Tak paráda, že se oslava vyvedla. Já mám pocit, že s tou proverou zase naopak zvladnu vypít nejak víc a nic mi neni😂
@kikika87 taky sis dala do nosu joo🤭😁dneska to byl mazec noo😂 jsem nejaka utahana takze po praci jsem to zakempila na gauci. Ty bys pomalu mela mit ovu nebo uz byla?
@lenivekotatko Nic necítím, podle mě nebyla a nebude, ty další prášky to zastavily. Já sem poslední tři dny konečně vypustila a nemyslím na to. Prostě vím na čem sem a nemusím se stresovat co a jak. Holt příští měsíc to jistí😂 Dala sem si pěkně do nosu, zas do víkendu mi to stačilo 😂
@kikika87 tak uvidis, další mesic mas taky clostik vid😁 zase mozna dobre dat hlave pauzu☺️ ja jsem byla taky smirena ze nebude a pak takove překvápko 😂o vikendu party?😁
@lenivekotatko Hlavně sem nafoukla a už začínám zas pribírat , to mě tak štve ! Ještě na léto, fakt nechci vypadat jako koule s nohama 😪 o víkendu bude party leda doma, ale příští týden bych ráda už nekam vyrazila. Včera sem šla na test kvůli kadernici, tak holt půjdu kvůli cepovanymu pivu😂
@kikika87 ted jsem koukala ze mam bricho jak ve 4.mesici🤣 a taky se mi zda ze nějak pribiram,myslis ze taky ten clostik? Noo vsak doma se taky da nebo chodime k okýnku na travu kdyz je hezky🤣
@lenivekotatko Taky? Já mám šílený pandero, no prostě jako balón, snad neuletim. To víš, že ty hormony jako štíhlým telum nepřejou😂 snad to není po tom pivu a ciderech😂🍻👍
@misule777 ahoooj ❤️ Promiň, ze zas takhle se zpožděním pisu 😁 tak poslední tyden ti uteče a pak budes mít zaslouženou dovolenou 😊 a vyrazíte tedy nakonec do těch Jizerek nebo jak to bude, bude to uz otevřené? Ja ted vůbec ty opatření nesleduji, tak se pak budu asi divit 😂 mne teda ta změna prostředí strasne moc prospěla a máme se tu fakt krasne 🌴 počasí je takové akorát, na vylety super, na koupání na me trochu chladněji, ale skočim tam občas 😁 od zitra máme uz auto, tak začne objevovani 🙏🏻 Jen je teda neskutečný jak ta dovca vždycky utíká 😐
@anpineapple Ahoj ❤ tak jsem ráda, že si dovču užíváte a máte tam fajn počasí 😁 tady začíná po pár hezkých dnech být hnusně, to bude asi tím, že se mi blíží ta dovolená 😂😂 je dobře, že ti to tam prospívá, aspoň si odpočineš od toho všeho 😁 tak to jsi dobrá, že do tý vody vlezeš, pro mě je studená i vířivka 😂 chystáte se i na Pico del Teide?
No my to rozsekneme zítra jak to bude, manžel tam bude volat. Čekáme, co zítra vyjednají. Od pondělí chtějí otevřít zahrádky restaurací, tak čekám jestli naaaahodou neotevřou i hotely 😂 Ale myslím si, že hotely neotevřou, tak si myslím, že nás neubytují 😒 jedině, že by to byla služební cesta 😂 Tak uvidíme, jak to dopadne. Navíc v práci už to taky vypadalo, že nikam nepojedu. Měli jsme tam dvě takový komplikace, naštěstí se to vyřešilo. Tak snad už se to nepo.... 😀
Tak užívejte dovču, odpočívejte, prozkoumávejte a dej si za mě drink na pláži 🍹😀❤
@misule777 Vyrazíte nekam nakonec ? Počasí tedy není žádná sláva co.
@lenivekotatko Tak jak se cítíš ?😉
@kikika87 asi už mám po ovu 😁 ale je to tenhle měsíc nějaký divný, myslím si, že ovu proběhla max 10 dc. Většinou to bývá cca 15 dc. Od 3 dc jsem začala pít kontryhel. Myslíš, že by to mohlo být tím kontryhelem? Teda já ani přesně nevím, jestli ta ovu fakt byla.. ani jsme se úplně moc nesnažili. Nějak jsem se na to tento měsíc vykašlala 😀
No jako doufám, že alespoň 2-3 výlety zvládneme 😁 potřebuju někam vypadnout a hlavně hýbat se 😀
@misule777 No to nevím, ale kontryhel je všemocný 😉 taky sem si ho koupila, ale nepiju ho úplně pravidelně. Už mám těch čajů tolik, že bych musela pít jen čaje celý den. Teď piju na odkyseleni. Hele ale to je dobře, ze ses na to vykaslala ! Já taky, nemá to cenu. Furt sem se sledovala jako pako, stejně sem tu ovulaci bude neměla nebo ani nevím kdy byla. Holt dej se vule boží! A kam by ses chtěla podívat?
@kikika87 no paradoxne docela dobry az na to ze mam normalni tehotenske bricho,vetsi nez svagrova ve 4.mesici🤣🤣 i manzel koukal a rikal ze je takove kulate jestli uz tam nemám mimco🤣🤣🤣 co ty?
@lenivekotatko A kdy budeš zkoušet test ? Já zkusím na začátku příštího týden, ale jako šance tomu nedávám.
@kikika87 ja ani nevim taky asi nekdy pristi tyden, jsem 7dpo a podle apky bych mela mit ms v neděli,myslim ze ale v terminu neprijde,ze se to posunulo tak pockam aspon do toho 12 dpo coz je středa 😁 ty po nebo ut?
@lenivekotatko Já to mám po těch praskach dostat do dvou dní od vysazení. Končím s nimi v pondělí. Když prý do dvou dní nepřijde ms, tak zkusit test. Takže bych měla taky až ve středu 😁🙄 ale možná zkusím v pondělí 😂🤦♀️
@kikika87 ve st to budes mit teda akorat jakoby den ms vid😁 ja nevim no ja mam strach ze kdyz budu testovat brzo tak pak to treba nedopadne a dostanes ms hned druhy den,by mne jeblo🤣 proto i premyslim jestli tu st nebo radsi az pa
@lenivekotatko Vlastně jo. Ten strach tu bude i potom, to já už zažila toto. To už bude permanentní strach, který musíme nějak zvládnout 😐🤷♀️
Ahoj holky 😊 taky se přidávám, ze uz na to nejak kašlu 😂 na dovce teda uplne, vazne jsme to potřebovali oba dva s přítelem... řešíme jiné věci a fakt si to tu užíváme a i cítím, ze jsme oba konečně bez stresu, relaxujeme a ze jsme takoví spokojeni 🥰 jen teda včera me trochu bolelo břicho jako na MS a malinko prsa, tak nevim jestli to náhodou nebyla ovu, což u me člověk teda rozhodne neví 😂 přeju krasne dny a posílám trochu letní atmosféry 🌴
@kikika87 no tak proc se stresovat😁 na druhou stranu kdyz ms prijde tak usetrime test😂😂
@anpineapple No to je nádhera !!!! Užívejte si to co to jde 😍 tady za chvíli odplaveme nebo co😂 aspoň, že ještě nejsou komáři v tom vlhku 😂 hele fakt to přijde ve chvíli kdy to nejméně čekáš!
@lenivekotatko Šetřit na testech ? No neblazni, to už je skoro sport tohleto😂😂 mě ten adrenalin docela baví 😂
@kikika87 dobre noo🤣🤣 pokus 🤣🤣🤣
@lenivekotatko Bohužel teda už jich moc nemám, tak musím šetřit 😂 nemám lékárnu v místě bydliště 🤷♀️

@anpineapple Ahoj 🙂 nějak nestíhám poslední dny.. 😔 teď mi začal poslední pracovní týden, tak to bude masakr, abych stihla kolegům vše připravit tak, aby měli co nejmíň práce, až budu mít tu dovču 😀
Jinak minulý týden už jsem z toho byla nějaká špatná, už je to takový dlouhý. Ale jak začal víkend, začalo být hezky, tak už je to zase dobrý 🙂 navíc jsem se v sobotu trochu přiopila, tak to taky asi pomohlo 😂
Tak to jsi dobrá, že už jsi stihla kadeřnici, manikuru atd. 🙂 Já se objednala ke kadeřnici už před 2 týdny, kdy oznámili že otevřou a má už tak narváno že jdu až na začátku června 😂 asi už budu chodit kanálem, už se stydím za ty moje tři chlupy na hlavě 😂
A co ty, už vyrážíte? 🙂❤