4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@kikika87 asi to zkusím... nic tim nezkazim 😂
@lenivekotatko Tak jaká je situace?
@kikika87 zatim vyckavam🤣 teta z cervene lhoty zatim nikde, dneska jsem 12 dpo, 37 dc. Jenze jsem nejak nemohla spat,od 3 jsem vzhuru a za chvili padim na brigadu takze nejaka ranni moc neni,v ty 3 jsem fakt netestovala🤣 sehnala jsem aspon test slunicko jenze nevim no zkusim pockat asi do patku, stejne budu testovat asi az odpo,pac takhle brzo rano to asi nedam🤣 ale je mi nejak podezrele dobre,zadny podbrisek nic...mozna lehoucce prsa,ale to mam vzdy🤣 co ty☺️
@lenivekotatko Já dnes 28DC a měla bych to dneska dostat. Ale dneska je mi nějak divně, no snad už to přijde. Ať můžu začít ten nový a úspěšný cyklus 😂 Ty mě teda napinas!😂 no a myslíš, že to vyšlo?
@kikika87 jak divně?😳 Presne aspon at se to neprotahuje vid😁 noo trochu at je jistota kdyby nahodou😂 ale myslim ze nevyslo, myslim ze bych aspon citila podbrisek nebo neco ..
@kikika87 tak nic, nevydržela jsem a zkusila test, samozřejmě bily...kdyz hoodne koukam tak mozna malilinky stin ale to je spis vykoukany😭
@lenivekotatko Nee, fakt tam nic neni?😐 ja tomu u tebe ted věřila 😔 treba se jeste zitra objeví!
@lenivekotatko To mě moc mrzí 😔 příští měsíc to bude lepší! Ja to pořád nedostala, nicméně další test stejně nemám tak nezbývá než čekat.
@anpineapple noo rikam,vykoukany stin😂 uklidnuji se ze muze byt brzo ale nevim noo😂
@kikika87 uvidime treba se jeste objevi😂 a kdyz ne tak dalsi mesic jdu k jine gyndarce😁
@lenivekotatko ty stíny moc dobre znám 🤦🏼♀️😀 ale tak uvidíš ❤️
Jinak teda holky... u me co se miminka týče, tak žádné novinky. Ale přítel me včera požádal o ruku 🥰❤️
@lenivekotatko Ten sem měla o víkendu taky, přísahám. Další den už nic 😂 zkusíš jinou ? A máš už někoho vyhlidnuteho ?
@anpineapple Oooh😍 tak to ti moc gratuluji, to je opravdu dovolená snů ❤
@anpineapple moc gratuluju🍀☺️☺️
@kikika87 sakra😂 joo mne ten muj doktor vadi jak mi poradne nic nerekl,nevysvetlil...Mam vyhlidlou gyndarku co ma znama a chvali ji☺️
@lenivekotatko Je fakt, že máš ty cykly dost dlouhý...s tím by ta nová mohla něco udělat. Aneb kratší cyklus, víc šanci 😂👍
@lenivekotatko Pořád máš ducha ? Na Mě nezabírají snad žádný ty prášky, pořád sem to nedostala, teplota skoro 37...kde je ta mrcha.
Moc děkuji holky ❤️❤️❤️
Včera jsem se spalila, předposlední den dovci 🤦🏼♀️ A ke všemu me začaly bolet prsa, takže se MS asi blíží zase 😐
@anpineapple Aaa, to to uteklo. I kdyby to tento měsíc nevyšlo, tak vyšlo něco úplně jinýho neméně důležitého ❤💍
@kikika87 no kdybych mela aspon ducha tak jasam, ale ja tam videla max stin😂😂 dneska jsem netestovala,zkusim vydrzet do soboty z ranni moci,pokud to do te doby nedostanu...ty jo,teplotu myslis normalne telesnou? a ty nechces zkusit test?
Ahoj holky, tak v pondělí jsem byla na 1. UTZ (6+0, podle utz 6+1) a je to potvrzený🥰 srdíčko už bilo o 106 a mrnous má 4mm😁 přeju vám všem ať se zadari🍀🌹
@kikika87 Joo je pravda, ze jsem šťastná 😁❤️ Akorát si tedy říkáme, ze svatbu chceme az po dítěti... takže abych se nevdavala ve 40 😂
@monuleee Juuu to je krásný!❤️ Moc ti to přeji a ať to malinke krasne roste 🥰🥰
@lenivekotatko No test negativní. Takže to přijde. Dneska sem hledala další info, asi nemusí přijít do 3dni od vysazení. Ale jako doufala jsem, ze mi to cyklus zkrátí a ne že bude vlastně stejně dlouhý jako bez nich🤔 to pak jako nechápu proč to beru !!!!🤷♀️ No tak příští měsíc pojedeme skoro na stejno co😉 teď už to musí zabrat !
@anpineapple Fakt až po dítěti? To já bych si to zase užila ještě než bude dítě 😂 ale tak letos už je to stejně asi moc narychlo a do příštího roku daleko, to už třeba mimi bude 👍😉🍀
@kikika87 takze dneska jsi kolikaty dc a normne mas?Ja to ted brat nebudu,az přijde ms, objednavam se jinam a poptam se,mne to ovu i cely cyklus posunulo jeste dyl...mela jsem mit ted ms 33 a dneska 38 a nic...ovu byla ted 25,normalne cca 20...takze spis horsi,o vedlejsich ucincich ani nemluvim😂😂
@anpineapple takze svatba do roka nebude,pac prcek bude😘
@kikika87 No my to prave moc nestihame 😂 ted budeme rekonstruovat nový byt, takže do podzimu prace dost... svatba jedine az na jare a to spoustu kamarádů bude mít čerstvá miminka a my snad pomalu taky, takže to nejspíš prave odlozime 😁

@anpineapple Vidíš. Tak teď budu mít měsíc inofolic a pak můžu zkusit fertipronu😊 díky! Třeba jo ? A když ne, placebo efekt taky dokáže věci 👍