icon

4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?

anpineapple
23. únor 2021

Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇

monib66
29. kvě 2021

@kikika87 právě proto píšu, že kdyby neproběhla ovulace, tak bych to chápala. Jenže mám potvrzenou ovulaci, tudíž se vytvořilo žluté tělísko a to má životnost max. 16dni. Pak přijde MS nebo v případě oplodnění zůstává aktivní asi do 12 týdne, než jeho funkci převezme placenta.
Tudíž u mě buď jde nejpravděpodobněji o cystu nebo mimodelozni😴

misule777
29. kvě 2021

@monib66 achjo, to mě mrzí, že máš takový problém. Ale neboj, mimodeložní to nebude. Myslím, že bys měla na testu aspoň slabou čárku a možná už i bolesti. Uvidíš v pondělí, že všechno bude v pořádku a jen je to nějaká nerovnováha ❤

misule777
29. kvě 2021

@kikika87 přesně, pak to holky kupují ve velkém 😂
Však jo, musíme si to pořádně užít, než nám to zase za pár měsíců zavřou 😁 já teda včera vypila doma flašku vína a taky mě trošku ráno bolela hlava 😂 tak dneska to vidím max na jedno pivo 😂

kikika87
29. kvě 2021

@monib66 To by ti test ale ukázal aspoň ducha ne ?

kikika87
29. kvě 2021

@misule777 Já měla jen jedno malé, hlava mě bolí celý den a už mi po včerejšku ani netahlo 😁 a je zima prostě. Snad už příští týden trochu prohrejeme kosti👏

monib66
29. kvě 2021

@kikika87 třeba ne, já nevím

kikika87
29. kvě 2021

@monib66 U mimodelozniho bys měla nějakou čárku. Podle mě to zbytečné řešíš. Takováhle informace slyším poprvé a po pravdě, já když mám spozdeni, což je dost často tak prostě počkám a ona vždy přijde😁

pavulka
30. kvě 2021

Tak MS se zatím nerozjela, dnes 27 DC. Počkám do úterý a případně udělám test, nějak počítám, že ho budu dělat zbytečně 😒.

misule777
30. kvě 2021

@monib66 mimoděložní jsem měla loni na konci roku. Na testu jsem měla normálně druhou čárku, která sílila. Neboj, mimodeložní to určitě nebude, určtě bys měla na testu alespoň ducha. Vidím to spíš na rozházené hormony. Stává se to hodně často a nemusí být za tím žádný větší problém

misule777
30. kvě 2021

@kikika87 Jako taky doufám, že už začne být tepleji, venku je fakt zima 😖 to se nám ještě nestalo, že bychom museli topit ještě na konci května 😀

kikika87
30. kvě 2021

@misule777 My taky ještě musíme trochu topit 😁 od zítra už začne být aspoň přijatelneji👏 a teplo😍 už mě tyhle víkendy fakt neberou, furt nabalena jak pumpa.

misule777
30. kvě 2021

@kikika87 koukala jsem, že by mělo být líp 😁 v tomhle počasí není ani skoro co dělat.. zima, chvilku prší, pak zase chvilku ne, tak pořád dokola.. 😖 už ať je hezky a teplíčko 😁

anpineapple
autor
30. kvě 2021

@misule777 Jej, tak to jsem zvědavá co za barvu nakonec vyberes 😁😁 hele nevim, asi se proste nejlíp cítím jako blondýna 😁 i kdyz ted kdyz mam tu zrz od more takovou zesvetlenou, tak to taky neni uplne spatne 😂🥰

Jinak holky, jsem dnes 3.den od vynechání a zkoušela jsem tedy test 😁 testovat uz nebudu, ve středu jdu k doktorce

misule777
30. kvě 2021

@anpineapple ❤❤❤❤ krásný ❤ a jak se cítíš? Už je ti dobře?
No vůbec nevím co vymyslím, protože na to co se mi líbí, by mi musela kadeřnice zesvětlit vlasy a toho se dost bojím. Před pár lety jsem si nechala stáhnout černou barvu a vlasy dostaly pořádně zabrat. Bylo to na dlouho.. Myslím, že se ze mě moje kadeřnice zblázní, vymýšlím si na ní pokaždé něco 😂 ale hlavně už potřebuju ostříhat 🙏🙏 mám to už hrozný ty moje tři chlupy
To chápu, tak uvidíš, když si na tu zrzavou nezvykneš, tak si změníš barvu zpět na blond 😁

anpineapple
autor
30. kvě 2021

@misule777 Je mi lépe, asi aspoň zatím 😂 uz jen ráno a občas v noci je to horší 😁 ale bůhví co přijde 🙄
Bojis se, aby se neznicily? Ja se tedy o ne snažím přehnaně starat 😁 taky jsem uz na hlavě měla snad všechno 😂 a taky jsem ted konečně našla kadernici, která mi fakt vyhovuje 😊 akorát samozřejmě jsem předtim byla naposledy v prosinci a fakt to na těch vlasech bylo znát 🙄 Tak uvidíš jeste 😁 ja tomu možná dam jeste jednu šanci, ono zas je rozdíl, jestli mi tam naplacne barvu a jdu za hodinu a půl pryč nebo jestli mi dela melir a jsou z toho hodiny tři 😂

misule777
31. kvě 2021

@anpineapple tak to je dobře, že ti je líp 🙂 snad už to horší nebude 🙂
Už mám vlasy zničené právě až moc 😀 mám je strašně jemné a dost řídké 😒 ..a ty konečky 😢 nebyla jsem dlouho u kadeřnice, protože v tom prosinci, kdy to bylo otevřené, jsem ležela doma po operaci 😒😀 Když jsem si nechala stáhnout tu černou, tak jsem postupně přešla až na blond a to teda bylo pro vlasy peklo. Pěkně jsem si pak nadávala 😀 Jinak taky už jsem měla na hlavě snad všechno 😂 A taky se snažím se o vlasy starat, někdy možná až moc 😀 Ale pořád hledám nějakou vlasovou kosmetiku, která mi bude fakt vyhovovat a nebudou mi po ní padat vlasy...

Jinak teď už pár dní přemýšlím nad očkováním. Protože rádi cestujeme a tak nějak máme v plánu celé léto někam jezdit aspoň na víkendy, tak bych byla jako nenaočkovaná dost omezená. Manžel už se na očkování zaregistroval. Jen bysme museli přerušit na nějakou dobu snažení, tak pořád nevím...

kikika87
31. kvě 2021

@misule777 My tedy nic přerušovat. nebudeme. Na očkování jdu a snažit se taky budeme. Ale to je každého věc jak to cítí.

misule777
31. kvě 2021

@kikika87 Já právě taky nic přerušovat nechci. Tak se teď snažím o tom něco načíst. Zatím jsem došla k tomu, že bude lepší se naočkovat než to chytit v těhotenství. Covid jsem sice prodělala na Vánoce s lehkým průběhem, ale kdo ví, jaký průběh můžu mít příště.

kikika87
31. kvě 2021

@misule777 Mám na to úplně stejný názor 👏 a to sem si taky něco přečetla.

misule777
31. kvě 2021

@kikika87 ještě si něco pročtu, ale už jsem rozhodnutá, že půjdu 🙂

pavulka
31. kvě 2021

Nevydržela jsem čekat do zítra, dnes 28 DC, test dělaný teď odpoledne, tak snad se udrží a neodejde jako minulý měsíc 🙏🏻

misule777
31. kvě 2021

@pavulka krásný duch, gratuluju ❤❤❤

pavulka
31. kvě 2021

@misule777 děkuji, tak snad bude tentokrat sílit 😊.

misule777
1. čer 2021

@pavulka určitě ano, moc držím pěsti 🍀🍀

pavulka
2. čer 2021

@misule777 tak jsem dělala teď ráno test a Ryška je sotva viditelná 😒 takže asi zase nic, počkám do soboty a uvidím, ale smiřuji se s tím, že to zase nedopadlo 😔

misule777
2. čer 2021

@pavulka a kdy máš termín MS? Třeba se ještě vybarví. Nepila jsi včera hodně?

pavulka
2. čer 2021

@misule777 dnes jsem 30 DC, normálně mívám 27 DC, jen minule se to protáhlo na 32 a také jsem měla ducha a nakonec to nedopadlo. Tak uvidím, asi vydržím netestovat do soboty a bude jasno.

kikika87
2. čer 2021

@pavulka To mě mrzí, jestli čárka násilí tak to nebude dobrá znamení. Neklesej na mysli, ale chápu, že je to hrozně těžké 😔

misule777
2. čer 2021

@pavulka tak uvidíš za pár dní. Budu držet palce, aby se nakonec čárka vybarvila.

anpineapple
autor
2. čer 2021

@pavulka přesně tak, zkus vydržet a uvidíš 🥰

Strana