4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
Tak MS se zatím nerozjela, dnes 27 DC. Počkám do úterý a případně udělám test, nějak počítám, že ho budu dělat zbytečně 😒.
@monib66 mimoděložní jsem měla loni na konci roku. Na testu jsem měla normálně druhou čárku, která sílila. Neboj, mimodeložní to určitě nebude, určtě bys měla na testu alespoň ducha. Vidím to spíš na rozházené hormony. Stává se to hodně často a nemusí být za tím žádný větší problém
@misule777 Jej, tak to jsem zvědavá co za barvu nakonec vyberes 😁😁 hele nevim, asi se proste nejlíp cítím jako blondýna 😁 i kdyz ted kdyz mam tu zrz od more takovou zesvetlenou, tak to taky neni uplne spatne 😂🥰
Jinak holky, jsem dnes 3.den od vynechání a zkoušela jsem tedy test 😁 testovat uz nebudu, ve středu jdu k doktorce
@anpineapple ❤❤❤❤ krásný ❤ a jak se cítíš? Už je ti dobře?
No vůbec nevím co vymyslím, protože na to co se mi líbí, by mi musela kadeřnice zesvětlit vlasy a toho se dost bojím. Před pár lety jsem si nechala stáhnout černou barvu a vlasy dostaly pořádně zabrat. Bylo to na dlouho.. Myslím, že se ze mě moje kadeřnice zblázní, vymýšlím si na ní pokaždé něco 😂 ale hlavně už potřebuju ostříhat 🙏🙏 mám to už hrozný ty moje tři chlupy
To chápu, tak uvidíš, když si na tu zrzavou nezvykneš, tak si změníš barvu zpět na blond 😁
@misule777 Je mi lépe, asi aspoň zatím 😂 uz jen ráno a občas v noci je to horší 😁 ale bůhví co přijde 🙄
Bojis se, aby se neznicily? Ja se tedy o ne snažím přehnaně starat 😁 taky jsem uz na hlavě měla snad všechno 😂 a taky jsem ted konečně našla kadernici, která mi fakt vyhovuje 😊 akorát samozřejmě jsem předtim byla naposledy v prosinci a fakt to na těch vlasech bylo znát 🙄 Tak uvidíš jeste 😁 ja tomu možná dam jeste jednu šanci, ono zas je rozdíl, jestli mi tam naplacne barvu a jdu za hodinu a půl pryč nebo jestli mi dela melir a jsou z toho hodiny tři 😂
@anpineapple tak to je dobře, že ti je líp 🙂 snad už to horší nebude 🙂
Už mám vlasy zničené právě až moc 😀 mám je strašně jemné a dost řídké 😒 ..a ty konečky 😢 nebyla jsem dlouho u kadeřnice, protože v tom prosinci, kdy to bylo otevřené, jsem ležela doma po operaci 😒😀 Když jsem si nechala stáhnout tu černou, tak jsem postupně přešla až na blond a to teda bylo pro vlasy peklo. Pěkně jsem si pak nadávala 😀 Jinak taky už jsem měla na hlavě snad všechno 😂 A taky se snažím se o vlasy starat, někdy možná až moc 😀 Ale pořád hledám nějakou vlasovou kosmetiku, která mi bude fakt vyhovovat a nebudou mi po ní padat vlasy...
Jinak teď už pár dní přemýšlím nad očkováním. Protože rádi cestujeme a tak nějak máme v plánu celé léto někam jezdit aspoň na víkendy, tak bych byla jako nenaočkovaná dost omezená. Manžel už se na očkování zaregistroval. Jen bysme museli přerušit na nějakou dobu snažení, tak pořád nevím...
@pavulka přesně tak, zkus vydržet a uvidíš 🥰

@kikika87 právě proto píšu, že kdyby neproběhla ovulace, tak bych to chápala. Jenže mám potvrzenou ovulaci, tudíž se vytvořilo žluté tělísko a to má životnost max. 16dni. Pak přijde MS nebo v případě oplodnění zůstává aktivní asi do 12 týdne, než jeho funkci převezme placenta.
Tudíž u mě buď jde nejpravděpodobněji o cystu nebo mimodelozni😴