4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@anpineapple tak to už můžeš testovat 😉
@pajasala máme ted na víkend rodiče na návštěvě, tak to zkusím vydržet do pondělí a možná pak test udělám 😇
@anpineapple takže nemám bludy 😁
@misicka03 Nee vazne tam vidím 😁 sice fakt slabounkou, ale je tam proste!😊
@anpineapple teď jen aby to nebyl ten zbytkáč 🙏. Ty prý testuješ v pondělí tak držím palce ✊ taky to zkusím až v pondělí zas 🙂
@misicka03 určitě to tam bude ❤️ Držím taky moc pěsti 😇 ja se prave strasne bojím, ze tam nic nenajdu 😐 jako je mi fakt zvláštně, ale muze to byt cokoliv prave
@anpineapple no jasný ale tak verit se musi😁 mne vubec nic není 😁 v pondeli nastupuju konečně na brigadu tak aspon budu mit co dělat, jsem kvuli covidu prakticky od rijna doma a ještě asi dlouho budu😂
@misicka03 ja vidiiim🍀 tak at sili💪💪
@lenivekotatko tak jasne, ze věřím 😁 tak to budes mít super, ze se takhle zabavis 😊 to uz jsi dlouho doma, taky bych to nevydržela byt doma, navíc kdyz je jeste všechno zavřené 😀 ja teda jakožto zdravotnik se nenudim 😁
@anpineapple zvyknes si, rikam ze jsem na materske se psem😂 uz od jara jsem hledala brigadu a tady nebylo vůbec nic, všichni nabehli na brigady...teeda to to te obdivuju, je to hrozne😭
@lenivekotatko jeee tak mateřská se psem se mi hodně libi 😀😀 to věřím, ze je ted problém neco sehnat.. a co si nakonec tedy našla, jestli se muzu zeptat 😁😊 no trvá to uz vazne dlouho tahle situace blba 😐 i proto uz bych brala to mimi 🥰
Ahoj holky, tak dnes jsem 6dpo. Pokud ms nepřijde dřív, tak úterý/středa bych rada zkusila test. U syna byla nidace 6dpo a test jsem mela pozitivní 2 dny před ms.😊Tak uvidíme... V pondělí dejte vědět.🙏🏻🍀
@anpineapple noo bylo to fajn ale peníze jsou potřeba a přesně jak říkáš,je to dlouhý 😂 oni mně vzali do firmy přes rodinu ale úplně mimo můj obor takže budu taková děvečka pro všechno, nejspíš pomocné práce 😁 a ty děláš co jako zdravotník? Máte teď hodně přesčasů vid 🥺😟
@vaju tak jeste par dni vydržet 😁😁 a kolik je synovi?😊 no ja jsem na zítřek do napjatá teda, dneska se mi snad i o mimi zdálo 😀
@lenivekotatko to je jasny, bez peněz to proste nejde 😁 tak zas to ber tak, ze zkusis neco nového a hlavně ze si vůbec takhle neco sehnala, to je fajn 😇 ja pracuju v laboratoři a dělám prave ty antigenni testy a je toho hodně 😐 ale zas určitě na tom nejsem tak spatne jako přímo zdravotníci na covid pracovištích, těch je mi fakt líto 😐
@anpineapple syn ma 3 roky. Začal chodit do školky a ja si hledala práci. Teď školky zavřeli, tak budem spolu ještě doma. Jsem taky napjatá. Včera jsem měla ukázkovou PMS náladu.😫Minulý cyklus jsem to tušila, že to nevýjde, ale obrečela jsem to.😅
@misule777 taky mi má ms přijít ve středu. Počkej do úterý, teď je to ještě brzy.😊🍀
@misule777 jeste porad je naděje, nesmutni ❤️ Spoustu holek ma pozitivní test vazne az po vynechání 😊
@vaju Ahaa, tak to bys měla věkový rozestup akorát 😇 takhle by se mi to taky líbilo 😁 mne prave přijde, ze snad fakt ty příznaky jsou shodne tehu a PMS 😂 proste to asi nepoznám. Přijde mi, ze ted mam takový citlivý žaludek, ale proste nevim... muze to všechno byt vsugerovane 😐 ja se prave ted obavam, ze pokud to nevyjde, tak taky budu smutnější víc nez předtim, to jsem to tolik neřešila jeste 😐
@anpineapple já vím 😁 když jsem měla loni mimoděložní, tak se mi ukázala slabá čárka den před MS. Tak jsem si říkala, že třeba kdyby to nebylo mimoděložní, tak by se to ukázalo trochu dřív 🤣 ale asi je to vždy jinak. Jsem 9-10 DPO, tak je ještě čas
@misule777 tak treba to je dobre znamení, ze prsa nebolí 😁 mne teda ted uz zas jak čert, sice to přišlo dřív, ale mam to tak každy cyklus... tak uvidíme, uz jsem taky nedockava
@anpineapple taky doufám, že je to dobré znamení 😊 ani břicho necítím. Jen bych pořád něco žrala, ale to je u mě celkem normální 😂😂 budu držet palce, třeba to klaplo. Vydržíš netestovat?
@misule777 tak to je dobré znamení. Úplně tě chápu, já bych taky nejraději hned zítra testovala.😬
@anpineapple já minulý měsíc měla tak šílené PMS, že jsem doufala v těhu. Bolest prsou, že jsem ani spát nemohla, bolest břicha a jizvy po císaři(normálně nebolí vůbec), únava. A MS přišla přesně, jak měla. Test negativní. Takže já už věřím jen nidaci a pozitivnímu testu.😀
@misule777 jo tak s tim zranim jsme na tom stejne 😂 ale to mam taky i před MS normálně, tak nevim 😀
Vydržim, ale jen do zitra, zitra to zkusím a uvidíme 😁
@vaju no jasny, ja si prave myslim, ze si ženské tělo treba i podvědomě muze ty příznaky vsugerovat... takže fakt je nejlepší pockat az na ten test a moc se nepozorovat. Lehko se mi to takhle napíše, ale samozřejmě se pozoruju 😂
@anpineapple no právě já taky, každej měsíc když mi končí ms tak si rikam jak budu jist zdravě, nebudu se cpat atd a pár dní před ms zase začnu prolejzat lednici 😂😂 tak držím palce a dej vědět jak dopadl test 😁
@misule777 máme to my holky težké vid?😂 určitě dam vědět 😇

@misicka03 kolik jsi DPO?