4. DPO a čekání. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky!😊 je tu někdo kdo taky napjatě čeká co bude dál?😁 O miminko se snažíme 5. měsíc a i když vím, že to jeste neni žádná doba, tak jsem samozřejmě strasne nedočkavá a už bych nejradši těhotná byla 😀. Jak jste na tom vy? Pojďme si to čekání trochu zkrátit a zpříjemnit 😇
@monib66 supeeer☺️ ja se právě nemuzu dovolat doktorovi
@monib66 krasne zesílila 🥰 to čekání je šílený porad 🤦🏼♀️ Ja jdu za tyden a měla bych se dozvědět co to bude, tak je to taky nekonečný 😁
@anpineapple a už je ti líp? Já čekám, kdy nevolnosti dorazí mně 😂 U syna v 8tt a trvaly do 11tt, u dcery od 7tt do 14tt
@monib66 supeer,krasne zesilila☺️ ty jo az za tak dlouho? Ja myslela ze objednavaji driv😳 muj doktor ma dovolenou tak tam budu volat az v pondeli, ale tajne jsem doufala ze mne objedna hned, to bych mela byt cca 5+6 nebo 6+0
@monib66 neni vůbec 😕 a to dneska začínám 16.tyden, takže možná to přejde po porodu 😂 treba je mít ani nebudes 😊
@lenivekotatko já se taky divila, u syna jsem byla na začátku 6tt a u dcery na začátku 7tt. Naštěstí ty 2 ulicnici mě tak zaměstnávají, že mi to uteče 😀 Navíc jsou teď oba nachlazení, tak lítám s kapesníkem od jednoho k druhém 😂 Dcera, ta celou noc se kojí a do toho u mě typická tehotenska únava, no jsem ko 😴😂
@anpineapple achjo 😴 To je mi vážně líto. A držím palce, ať se miminko na kontrole ukáže 🙂 Syn, ten se vystavoval a pohlaví jsem věděla od 15tt a dcera, ta se stále schovávala a pohlaví, tak to tajila tuším až do 25tt 😂
@monib66 no to mi ani neříkej! Ja uz to déle nevydrzim, jsem strasne zvědavá 😂😂
@monib66 jeej tak to máš napilno😁 ale je dobre ze ti to utika😁 ja jsem strasne nervozni 😔
@anpineapple urcite dej vedet jak se mrnous ukazal😁 mrzi mne ze je ti furt takhle spatne🥺 možná se zkus zeptat doktorky jestli s tim uz něco nebude delat😟
@kikika87 jak jsi na tom ty? Chystáš se ted nekdy testovat?
@lenivekotatko Nabízí mi jen ty injekce a to se mi moc nezamlouvá, to bych musela pichat každy den 😕 treba uz to skončí 😁 určitě dam vědět!😊 nakonec si to nechám napsat do obálky a bracha nám pak o víkendu udělá u rodičů odhalení 😁 oni to chudáci jeste ani neví 🤦🏼♀️😂
Co u tebe, co ten podbrisek? Všechno dobry?😊
@lenivekotatko Já to mám dostat asi až za týden a testovat už prostě dříve nebudu. Ale dám pak vědět 😉 a co ty, jak ti je?
@anpineapple tak to chapu,prala bych ti aby te to uz přešlo,vytrpela sis dost😫 ty jooo to odhalení zní supeer😁😁
Ja docela dobry, zajimave ze kdyz jsem na nocni v praci tak mi je vetsinou lip nez kdyz mame volno.Ted jsme to trochu prehnali s uklizenim a podbrisek zase zacal docela dost bolet, ale kdyz si lehnu tak dobry...
@kikika87 Urcite dej vedet🤗 u mne docela v pohode, kdyz jsem v práci tak lepší nez kdyz mam volno😅😅
@lenivekotatko Nemáš čas myslet na to. Já chodila téměř celé těhotenství do práce a na to jak mi bylo zle sem to taky dala. Možná je to někdy lepší než cekat doma na gauči až to přejde...To je jako s kocovinou😂
Holkyy ja se zblaznim,konecne jsem se dovolala na gyndu,cekala jsem ze mne objednaji na tenhle nebo pristi tyden...a houby,az 31.8,to buse nekonečných 14 dni😅 budu 7+6, neni to nějak pozde?🙄
@lenivekotatko Ne, to je fakt normální. Vydržaj😁 aspoň už bude vidět a slyšet i ❤
@lenivekotatko já jdu až 8+0 😴 Taky mi to přijde nekonečný. U obou děti jsem byla v 7tt
@lenivekotatko Uz hezky všechno uvidíš a nebudeš muset čekat do další kontroly 😊 ja kdyz tam předtim byla dvakrát a nejdřív byly jen dvě dutinky a pak az žloutkový vacek a muselo se čekat další tyden na srdíčko…. Otrava 😁
@monib66 takze to samy prakticky😂
@anpineapple noo ale aspon jsi vedela co a jak😂 jdes tento tyden na kontrolu vid? Netusis nahodou kdy pak je dalsi kontrola,kdyz to mas certvy?😁
@lenivekotatko většinou tak za 14 dní až tři týdny. A do 14tt se dělá velký UTZ 🙂
@monib66 tak aspon to bude rychlejší noo😂
@lenivekotatko Az příští úterý.. takže taky čekám 🤦🏼♀️😅 Ja předtim chodila po 10 dnech, ale to bylo hlavně aby zkontrolovala, ze je všechno Ok kvůli těm nevolnostem. Pak jsem byla před tim velkým screeningem a ted chodím po mesici 😳😁
@anpineapple sakrys,furt jen cekani😂😂 co partner,jak to zvlada,pomaha ti kdyz je ti furt zle? Proziva to s tebou?☺️
@lenivekotatko Joo to on je nejvíc zlatej! Občas nechápu, protoze dokážu byt neuveritelne protivna 😅😅 ted mi je dva dny skoro dobre, takže doufam, ze uz by to treba i mohlo vydržet ❤️🙏🏻 Byla jsem včera po nakupech, protoze uz mi začalo růst břicho a dneska jsem z toho uplne zničena 😂
Co ty, mas nevolnosti??

A dnes takto 😍❤