8 dni zpoždění ms, test negativní
Ahoj holky, jsem tu úplně nová. Začala bych asi s tim co me trápí. Už 3 roky se snažíme s přítelem o miminko. Antikoncepci neberu, zjistili mi pred rokem dvpurohou delohu ale k te nic moc nepriklanim. Uz 8 dni mám zpozdenou ms, testy negativni, bříško mam nafoukle, boli mě podbrisek stejne jako kdyby ms mela prijit, rano mi je na zvraceni, odpoledne snim co vidim a večer mi je opet zle. Děkuji za vase odpovědi
@barulina Bože a co asi píše? Že si testy dělala. Stačí si to pořádně přečíst. Nebo co jiného jí v lékarně poradí, když si už testy dělala?
@maqggienka hmm, mate pravdu. Tak to se ja potom omlouvam
Zkus zajít k dr. At odebere krev. A nebo do laborky jako samoplatce. A podle hladiny HCG v krvi uvidis jestli se zadarilo nebo ne.. Cetla jsem prispevky ze nekdo tehu byl a mel negativni testy jeste 14 dni po zpozdeni a tak ruzne. Drzim palce at to vyjde 😊🍀
@maqggienka dekuji, testy jsem delala, doktorka mi rikala ze pockame do konce tydne a kdyztak dame vyvolavacku. Ale konzultovali jsme vse jen po telefonu
Holky muzu mit ještě otazku? Vzdy kdyz si jdu vecer lehnout a jsem vklidu mam prapodivne tiky v podbrisku a kousek pod pupikem, jsem blazen? Ja nevim jak tehotenstvi vypada vlastne nic okolo toho ale tohle me vydesilo. Mam to asi ctvrty den. Dekuji a omlouvam se
Ja to měla stejně, porad negativni a po 10 dnech na krvi. Druhy den mi volal, ze vysledky jsou strašně nejasné, malé hodnoty, at prijdu druhe rano znovu. Pri odchodu me smiroval s tim,ze nic. A tak jsem byla smirena a druhy den mi volal, ze se hodnoty zdvojnasobily tak to vypadá,že něco se asi klube 🙂 a ted uz jsem 12tt 🙂
@katule22 Tak mně test ukázal až 12 den po zpozdeni a to jen slaboucko a hodně po limitu asi 20 min ,bylo mi rano blbe a brisko jak před ms a ted jsme 21tt ,tak snad i vám to dopadne dobře. ☺
@michaelarei opravdu? Děkuji moc za reakci ja už jsem si říkala že je to opět planý poplach a asi stále může být. Dnes jsem koupila kyselinu listovou tak ji zacnuto brat. Ale na testu stale nic. Kam si mam zajit na krev, krom gyndy? Dekuji ❤😊🤗
@katule22 nejlepe na tu gynekologii,jinak nevim. Zkus vydržet 🙂) preji at to dobre dopadne
@cawendisch dekuji. Pockam do pondeli a dam Vědět 😊🤗
Tak holky zda se že zas nic. Ms dorazila v 5 ráno, bolest bricha to si neumíte představit. Hodinu jsem sedela na wc a cekala az zabere prasek na bolest
Takze holky uz me zas nic neboli a ms mam jak když mi konci tak snad se rozjede nebo ja nevim už co semnou je

Boze to jsou otazky. Bez do lekarny a zkus test.