icon

8 let snažení o druhé dítě...marné...Pomozte!

milujicimaminkas89
24. led 2021

Zdravím Vás ženy...od září 2014 se snažíme o druhé dítě. 1 chlapeček se nám povedl krásně, za půl roku byly dvě čárky, porod byl císařem bohužel a od té doby mi nejde otěhotnět. Mám za sebou IVF a transfery, ale nic. Vyzkoušela jsem už všemožné prášky, hormony, injekce, náplasti, bylinky...stejně nic nepomohlo. Problém je v mé sliznici, neroste, jak má. V roce 2018 v říjnu jsem jako zázrakem otěhotněla, ale bohužel v lednu 2019 potrat a musela jsem jít na výškrab. Je mi mizerně. Už nemůžu. Každý měsíc se s manželem snažíme a každý měsíc kupuji testy a vžd najdu 1 čárku. Jsem moc smutná. Nechci, aby byl náš syn na světě sám. Chci naš život posunout dál a dát život ještě alespoň 1 dítěti, chci zažít znova těhotenství...ale je to.marné. Je mi 32 let, manželovi 37 let. Syn má 8 let. Moc chci otěhotnět...moc...😔😔😔❤️

Strana
z2
victress
26. led 2021

@milujicimaminkas89 tak to nemůžeš brát, že je to nespravedlivé, co je spravedlivého na tom, že i malé děti mají rakovinu a jiné nemoci a umírají???

zuzkasim
26. led 2021

@milujicimaminkas89 Mám občas taky chvíle, kdy bych od života chtěla víc... ale vždy si připomenu, abych byla vděčná za to, co mám a nepokukovala po tom, co bych mohla (nebo chtěla) mít víc. Tvé příspěvky jsou opravdu zoufalé, při tom máš muže a syna... spousta lidí na světě nemá ani to. Opakovaně tu zaznívá, jak důležitá je psychika. Zkus se dát dohromady, jestli to nezvládneš sama, tak s pomocí psychologa, holky to tu píší hezky, víš, aby se ti nestalo, že i toho jediného syna nakonec třeba budeš mít jen každý druhý týden...

evelin1251
3. únor 2021

@milujicimaminkas89 Ahoj, já se taky jako blázen honím za druhým dítětem 🤪 Mám 3.letého syna, chtěla jsem volně navázat z rodičáku na mateřskou, ale nevede se...poslední půl rok, jsem byla doslova posedlá,hlídání ovulace, furt jsem naháněla manžela, vždy mu připomínala plodné dny, aby byl hlavně doma, no prostě se že mě stal magor, sex jen z nutnosti a vidiny mimina, déšť běs. Každý měsíc čekání na // čárky na testu a pak zklamání, nehledě na ty peníze vyhozený z okna. Snažíme se rok, pro někoho krátká doba pro někoho dlouhá. Vyšetření za sebou zatím žádná nemáme. V říjnu jsem otěhotněla, ale v 7tt se to pustilo, takže si myslím, že to půjde normálně. Chce to se jen uklidnit. Od září jsem měla po mateřský nastoupit do práce (byla jsem domluvená, že mi dají pul rok neplac.volno), ale rozhodla jsem se už teď. Jinak bych se doma zbláznila, a to doslova, protože poslední měsíce byly jen, odpočítávání dnů do ovulace, nuceni manžela do sexu, a pak zas odpočítávání dlouhých dnů do ms. Takže chodím do práce a věřím, že se zadaří a přijdu na jiné myšlenky. Jo navíc, mé nové kolegyně v práci, si hned první den neodpustily otázky, proč nemám druhé dítě?! Odpověděla jsem, že prostě nemáme a syn bude jedináček. Nejspíš to ze mě prostě srší, ta zoufalost 😏 Hlavu vzhůru, věřím že to brzy vyjde ♥️♥️🍀 Užívej si života se synem a manželem. Já jsem vyrůstala do 11 let jako jedináček (pak se mi narodila sestra) a bylo to docela fajn, byly jsme dobrá parta kamarádů, doma se mi věnovali, a vlastně jsem vůbec nepociťovala, že by mi sourozenec chyběl. 😘

Strana
z2