9 dpo. Kdo je na tom stejně?
Ahojky je tu někdo kdo je na tom stejně?
@vladuska29 možné to je to se teprve uvidí. Ale ovu musí být opět úplně pozitivní. Počkáme
@pajasala já měla pozitivní ovulacni test 8.8 je to ten 5 od spoda jak je jich tam víc. Ty spodní 2 jsou delany teď. Ten spodní dneska a ten nad ním v sobotu. Zajimalo mě jak vipada jí ovulační testy před Ms.
@vladuska29 před MS tam vždy nějaká druhá čárka je patrná. Když začne sílit až je z něj pozitivní tak už by to mohlo být tehu. Já to tak u posledního měla. Ale každá jsme jiná nemusí to tak být vždy
@pajasala ja jsem to právě nikdy nezkoušela tak mě to docela zajímalo. No uvidím v sobotu jestli dorazí ms. Snažíme se o druhe (moje druhy pritelovo prvni) uz prez 2 roky. Máme za sebou už 2 těhu ale obě se špatným koncem. Jen mě trápí že obě 2 byly hned a od posledni revize která byla v lednu 2018 to nejde pořád.
@vladuska29 uvidíš další dny
@pajasala no nic jineho mi stejně nezbývá.
@vladuska29 jj musíme čekat
@pajasala to čekání je vždy nejhorší. A jak jsi na tom ty?
@vladuska29 já dnes teprve 7 DPO. 5 a 6 bolení podbřišku. Dnes se přidaly prsa a klesla bt.
@pajasala já nic takového nezaznamenala jen jsem měla v sobotu malinko vytok. A prsa mě tlačí jen když ležím na břiše. Držím palečky 😉
@vladuska29 i já tobě
Ze se na to nevykaslete honit duchy a jeste k tomu na ovulacnich testech...ja mela za to,ze ovulacni test má poukazat na blížící se ovulaci a tehotensky na přítomnost HCG v moči....cim min budete honut duchy,počítat ovulaci a plodné dny,tim spíš se to povede

@pajasala vid... Snad