Agolutin. Kdy po druhé dávce dorazila MS nebo těhotenství?
17. únor 2025
@janulkavs ahoj, po agolutinu se ti ms muze rozjet az do 10 dní občas i do 14ti dní. Pokud by se jednalo o těhotenství , test by jistě ukázal
@janulkavs agolutin má až 14 dní ... Po takhle dlouhé době už by byl test pozitivní i Dr by viděl .
2amp nejsou konska davka. Zalezi ma hmotnosti.

Ahojky holky. Je to uz delsi doba co mam podezreni na tehotenstvi.
Akt.zpozdeni 23 dnu
Da se rict, ze cca tyden po styku kdy bych mohla byt tehotna me zacal bolet podbrisek. Jednou jsem mela ruzovy vytok. Na prave strasne, na leve, obcas pichnuti, nekdy trochu krec. K tomu se pridala zada-bedra. Jeden cas me bolela tak, ze jse nemohla ani vstanout. Od te doby citim bedra snad stale a podbrisek obcas take citim.
Testu jsem zkousela nespocet, hcg z krve bylo nizke, ale to jsem byla uz pred nejakym casem. U dr.vse v poradku ( mela jsem podezreni jestli se nemuze jednat o cystu ). V posledni rade jsem dostala 2 ampulky Agolutinu po kterych jsem myslela, ze umru.
Silene me chytl podbrisek a opet zada. Po dvou dnech bylo lepe. A od te doby je to uz snesitelne.
Ted uz je to od injekce 8den a ms ani po konske davce nikde. Kolikrat jsem cetla zkusenost holek, ze mely snehobilo na testech a az dr.jim potvrdil tehotenstvi treba ve 3m.
Co myslite vy? Jeste nejaky jiny tip o co by se mohlo jednat?
Jinak NIKDY jsem problemy se zadama nemela 🥺