Ahoj ženy 💋 Mohu být těhotná?
Ahojky, zase a znovu s dotazem. 😢
Každopádně nebudu psát všechny m/s které byly, jen poslední 3.
11. Měsíc menstruace 6.11.Trvala 4 dny vše v pořádku
12. Měsíc menstruace 7.12.Trvala taktéž 4 dny , vše v pořádku.
Nyní Leden, je 17.1. A já nic. 🤔😥 test jsem si dělala včera večer. Bohužel nic! Tak co se zase sakra děje? V podbříšku sem tam zapíchne, někdy bolí, jakoby se rozjizdela m/s ale bohužel stále nic, bolí mě sem tam hlava, stavy hrozné, jsem nervózní. Už nevím co dál. A podle mě kdyby tam něco bylo tak už 10 dnů ukáže. Měli jste to prosím někdo? Děkuji za každou odpověď. 🥺
@katule22 to je mi moc líto, každopádně my už taktéž taky táhnem na 3 rok, takže jsem to řešila i jinak, nemůžu už další rok jen tak promarnit. Objednala jsem se na poradu na umělé oplodnění, pokud se teď nezadaří, v únoru mám začít léčbu. Držím ti palce 🍀🍀🍀
Ahoj ja u prvniho tehotenstvi dve cary po jednu dnu vynechani a druheho duch asi az po týdnu možná po delší době. U prvniho tehu dr videl hned ze to tam je u druheho az mnohem pozdeji.. Tezko rict co se ti deje, taky to zpozdeni muze byt ze stresu.. Ale.drzim palce at je to to, co si prejes!
@marcelka287 děkuji, no každopádně si myslím ze by se to dávno ukázalo.

@kristynkaam ahoj, já jsem to tak měla asi před cca 4 měsíci s 10ti denním zpožděním. Snažíme se 3 roky tak už jsem byla celá šťastná a ms pak přišla. Takže naděje byla v trapu. Ale nezoufej ❤