Ahoj holky, už nevím co vyzkoušet, aby se nám konečně zadařilo. Před měsícem a půl jsem dokončila kúru Inofolicu a žádný zázrak se nekonal. Byly mi doporučeny přípravky Lukol a Evecare, které svým složením spadají pod ajurvédu, je to dovezené z Indie. Na netu jsem moc o Lukolu nenašla. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá tyhle přípravky znáte a jaké máte zkušenosti. Už bych si moooc přála, aby se nám konečně zadařilo. Pořád odkládám návštěvu CARu, vidina braní hormonů mě celkem děsí. Předem moc díky.
Ahoj holky, brala jsem to myslím cca 2-3 měsíce a skončila s kurou na konci října, v prosinci se povedlo. To jsem ale zkoušela preseed gel v kombinaci s prstickovou metodou. Navíc zafungovala mozna psychika, protože jsme začali chodit do CAR, ale žádný zákrok nebyl proveden. Tak držím pěsti, ať se brzy miminko zadaří 😉
Ahoj, díky za odpověď. Ono je kolikrát těžké říct, co zrovna zabralo, jelikož všechny toho zkoušíme asi víc 😀 Já jsem si to každopádně pořídila spolu s přípravkem Shatavari, doporučil mi to pan Kulovaný, u kterého jsem byla na stanovení plodných dnů dle Jonášovy metody. Tak uvidíme, rozhodně to neuškodí🙂
@ anaj82 Budeme si to přát navzájem 😉
Ahoj,
tak Shatavari asi nepomohlo, ale co rozhodně pomohlo, bylo odblokování kostrče a pánevního dna🙂 Zkoušela jsi? Byla jsem 2x u fyzioterapeutky paní Kolací a úplně jsem cítila, jak mi všechny svaly hezky povolují.
Vychází to z metody Mojžíšové, kterou jsem teda necvičila, jelikož jsem v té době dělala hormonální jógu. Ta sice hodně holkám zabrala, ale u sebe jsem cítila, že to není úplně ono.
Tak moc držím palce, ať taky najdeš to, co pomůže tobě!
@alma moc moc ti gratuluju!! at je vse v poradku a tak jak ma! 🙂 na kostrci jsem byla, cvicila jsem i mojzisovou. mela jsem ji ok. panevni dno nevim, jestli mi také delali, to je soucast procedury při te kostrci? ja mam vse ok a výsledek 0. asi to bude v hlave a to je to nejhorsi. Budu muset zapracovat na to "nemyslet na to, nechat to byt"... ale moc diky ze na me myslis a dala jsi vedet, potesilo me to 🙂 ten termin, co ti vypocital ten astrolog také sedel?
Ahoj,
děkuji za tvá milá slova🙂)
Máš pravdu, asi jsem to popletla, jednalo se jen o kostrč... Každopádně to bylo něco, co jsem potřebovala já a každá máme něco jiného. Já jsem se třeba ještě dopředu hodně bála, jak utajím těhotenství v začátku (v práci pořád něco slavíme-zapíjíme, chodíme na sushi apod.), a co když se to provalí a pak to nevyjde, a pak se budou všichni ptát atd. atd., furt mně v hlavě jely všechny možné scénáře a dost možná jsem tím těhotenství podvědomě potlačovala (byť se myslím, že to odblokování bylo hlavní). Každopádně teď, když to nastalo, je mi to úúúúplně, ale úúúúúúpnlně jedno, jak co bude. V práci potají skleničku vyleju, nebo si ji s nějakou výmluvou nedám. Hodně situací, kterých jsem se taky bála, vůbec nenastaly🙂 A i kdyby, mám v sobě pocit, že všechno nějak vyřeším. Je to takový zvláštní klid, dřív jsem se hodně se vším nervovala a stresovala, teď mně asi zapracovaly hormony tak, že jsem v klidu a nic neřeším🙂
Na rady typu "nemyslet na to" jsem začínala být už alergická, ale ano, o té hlavě je to hodně. Já jsem se taky už třeba od svých 20 bála i toho, že to nepůjde, člověk pořád čte ty články, jak s tím mají dnes lidi problém apod. A pak když to fakt nešlo (2 roky-ty jsi na tom jak?), tak mi to přišlo fakt paradoxní, že se stalo přesně to, čeho jsem se tak bála... Taky jsem si říkala, že chci své první dítě určitě do 30, pak teda že ve 30, pak teda aspoň počít ve 30😀D a pořád jsem do toho tahala hlavu a to je blbost, ono to tělo funguje nezávisle na hlavě, naopak ta hlava škodí...
A tomu termínu od astrologa. První jsem si myslela že nezafungoval, že jsem otěhotněla klasicky na ovulaci, ale gynekoložka už mi dvakrát trochu posunula termín a teď to vypadá, že to bylo fakt na tu "lunární ovulaci" 🙂 Nemusíš nikam chodit a nic platit, když si vygooglíš Jonášova metoda, tak jsem různé on-line kalkulačky. A nenech se odradit, pokud tam budeš mít nějaké rudé vykřičníky - já jsem je tam měla na několik let dopředu i nazpátek na úplně všechny termíny🙂)
No, to jsem se trošku rozepsala, promiň, každopádně kdyby tě něco zajímalo, ptej se. Moc moc budu držet place!!!
Ahoj, před rokem ses tady ptala na produkty od Himalaya a vidím, že se vám zadařilo🙂 Moc gratuluju. Myslíš, že k tomu ty přípravky mohly dopomoct? Jak dlouho si je užívala? Předem díky.