Asi nic, že?
Já vím, je to tu pořad, ale zeptám se i tak… 2 dny zpozdeni, asi zase nic, ze? :-/

Omlouvám se, měla jsem pocit, ze něco vidím, ale ano, jen jedna..
@amalka2981 Bohužel nic...
@amalka2981 Nevěš hlavu, jednou se to určitě povede, ale tohle honění "duchů" na negativních testech opravdu nemá cenu a nepřidává to ani tvé psychické pohodě.
Už je to to rok a půl, co jsme přišli o miminko a od té doby se snažíme a niiic.. Tak se omlouvám, ze už jsem takovej blazen.. Uuuuž na to prdím a budu dělat test až pro 14ti denním zpozdeni, vždycky to totiž jinak dopadá stejně 🤨
Bohužel nic
@amalka2981 Chápu tvoji frustraci a je mi líto, že si přišla o miminko, ale zkus se na to tolik neupínat, ačkoliv vím, že je to náročné. Pro tvůj klid bych klidně navštívila lékaře, pakliže se Vám již přes rok nedaří, to je doba, když už je konzultace s lékařem na místě a může ti k případnému těhotenství pomoct.
@nikjean Ano, už jsem se objednala.. Ale vis jak, stále je tam ta naděje, ze třeba nebudeme potřebovat pomoct a zvládneme to sami.. Ale je fakt, že už je to fakt dlouhý, noooo… :-/
@amalka2981 nezlobte se ale to jako fakt?Prece vidite ,ze tam nic neni ....
@nat Ale no tak...paní přece vysvětlila své pohnutky,které ji vedly k položení dotazu.
tady jsou některé fakt slepice...paní je smutná, zdá se ji že něco vidí...nechápu že si někdo dovolí negativně komentovat- nikdy nevíte co má dotyčný za sebou, jaké traumata s těhotenstvím nebo ztratou spojené, ano takový člověk se dokáže chytat stébla trávy, z každým termínem menses je už nedočkavý, nese to sebou i hodne stresu, nemáte právo nikoho soudit.
za mě je ten test divně flekatý, nenamočila jsi ho moc? zkus udělat ještě jeden. držím palce at seco nejdříve zadaří
@europa00 Moc děkuji, tenhle komentář mi opravdu dokázal, ze tu jsou i super lidi 🙂 Každopádně jsem už začala špinit, takže testik už asi stejně nemá smysl.. Uvidíme, co nám přinese další měsíc, ale už se asi obrátíme na odborníky. Ještě jednou děkuji 🙂
@amalka2981 Já tam něco vidím, zkuste ještě zítra, pozítří a uvidíte. Držím palce ☺️
@amalka2981 vidím. A moc vám přeju, aby čárka sílila a bylo to už těhotenství se šťastným koncem. ♥️
Já tam vidím! 🌷
@amalka2981 tady vidim 👻ať pekne sili
@amalka2981 Je tam slabá druhá čárka 🙂 zkuste testnout za 2 dny, zda sílí a moc držím palce 🙏
@amalka2981 Jojo, něco se tam rýsuje.🙂)
@amalka2981 tak tady vidět je! 🥳 takhle jsem to měla já, špinění a takovej duch, teď mi tu piští do ucha.. Hodně štěstí 👍👍✊
@amalka2981 Taky vidím 🍀
@amalka2981 já vidím i na tom prvním testu,na dnešním jsou //😉
Já taky vidím 😊 přeju moc ať sílí 😊.
Nechápu proč někdo píše schválně ze nic nevidí a ještě z vás děla s prominutím úplného blbce.Snažíme se dva roky a taky se chytam každého stébla takže naprosto chápu 😊 to člověk jeste potřebuje číst takové komentáře ošklivé jako jsou někdy tady ..nechápu.Hodně štěstí 🤍
@amalka2981 ahojky super zprava..i tak bych s tím spinením zašla ke gnekologovi..tehotenství tam určitě probíhá, tak hlavně aby se udrželo...s pinení nekdy může znamenat nižší hladinu progesteronu, treba by ti na to dal utrogestan na zavadení, at más klid raději že se nic nezanedbalo. drzim palce
@amalka2981 Dělej testy obden, pak uvidíš znatelný rozdíl, pakliže je vše v pořádku. Držím palce 🙂
A já vidím i na prvním testu a to jsem nelovila teda... Takže... Držím palce 😍 ať čárky sílí!

Je nutné se opravdu ptát? Přece sama musíš vidět pouze 1 čárku.