icon

Bazální teplota. Proběhla už ovulace?

alokina
1. bře 2021

Holky jsem z toho už trochu zmatená... Proběhla už ovulace? Podle mého pocitu si myslím,že byla včera, ale jistá si nejsem. Popřípadě nějaké rady a postřehy,co máte z vašeho měření? Četla jsem spoustu článků, ale nevím,nevim...Děkuji za rady 😁

Bazální teplota. Proběhla už ovulace?
Strana
z6
alokina
autor
9. dub 2021

@andelka pyridoxin beru :(

andelka
9. dub 2021

@alokina jak dlouho?
Ono je to složité. Těch 10 je takové minimum. Jak je lf moc krátká,tak je to problém. Ale i tak se otěhotnět dá, jen to není na první dobrou.
Co víc se s tím dá dělat bohužel nevím. Už jsem po tom dlouho nepátrala, jestli jsou nějaké nové doporučení, přístupy.

andelka
9. dub 2021

Já teda taky nemám zrovna dlouhou lf, obvykle 11-12 dní. Vždycky to stačilo. Ale 9-10 už je moc málo často.

alokina
autor
9. dub 2021

@andelka teprve první měsíc ho beru 🥺

andelka
9. dub 2021

@alokina tak ještě vydrž. Tyhle věci se musí brát dlouhodoběji, většinou se účinek projeví třeba za 3 měsíce.
Já takhle kvůli nepravidelné a pozdní ovulaci brala drmek,a taky se to neprojevilo hned.

alokina
autor
9. dub 2021

@andelka mám ho taky zkusit,když mám ovulaci až 19DC?

andelka
10. dub 2021

@alokina No to mi jako pozdní ovulace nepřipadá. Takhle ji mám běžně.

alokina
autor
21. dub 2021

@andelka ahoj,co si o tom myslíš? Takové nízké teploty už 3 dny 🤷

alokina
autor
21. dub 2021

@alokina tak mám pozitivní ovu test dnes

andelka
21. dub 2021

@alokina ty nízké teploty můžou být predovulacni.

alokina
autor
21. dub 2021

@andelka ještě se mi to nestalo,tak jsem na to cumela,co to je 😀

andelka
21. dub 2021

@alokina já se zas dneska probudila s teplotou 36,71, v 8 DC. Tak jsem též zvědavá co to bude.

alokina
autor
1. kvě 2021

@andelka děkuji ti za trpělivost a tvá vlídná slova, doufám,že tuhle diskuzi už nebudu muset otevřít 😍

pajasala
1. kvě 2021

@alokina hurá no konečně gratuluji

alokina
autor
1. kvě 2021

@pajasala děkuji 🥰😍 gynex asi zabral

andelka
2. kvě 2021

@alokina no paráda. Držím palečky 🍀🤗

alokina
autor
18. kvě 2021

Ju i srdíčko

majinka111
20. kvě 2021

Ahoj holky, poradíte mi z grafem? Je bez ovulace, sem z něho zmatená... Děkuji moc

andelka
20. kvě 2021

@majinka111 teoreticky se může objevit ovulace 23 dc, jestli teploty zůstanou nahoře.

@alokina držím palce 🍀

majinka111
20. kvě 2021

@andelka děkuji, tak snad neklesne🙄

ewistat
21. zář 2023

Holky, vy co jste měřily BT, poraďte.🙏
Měla jsem hojný hlen, bolesti břicha, dokonce jsem 11 dc zašpinila. Ale teplota dnes (možná 3 DPO) není nahoře 🙄. Dala bych za tu ovulaci skoro ruku do ohně. Kdybych měla dnes 36.7, tak mi ji vyznačí plnou čarou, ale 36.6 a nic 🤷
Nemůžu mít třeba méně progesteronu po vysazení HA, že by to hůř stoupalo? Vysadila jsem na konci srpna a MS přišla po 14 dnech, takže teď jsem 2.cyklus od vysazení. Po uvu mám nasadit utrogestan, ale takhle ho asi nenasadím 🙈
Taky mě napadlo, že jsem od 5 do 6 vzhůru, protože mě vzbudí manžel, když vyjíždí z garáže a měřím až v 6

Strana
z6