Beggs Methylfolate. Způsobuje zpoždění menstruačního cyklu?
Ahoj,
bral nekdo pripravek Beggs Methylfolate + Myo-inositol Complex (doplněk stravy pro ženy v období plánování těhotenství na bázi myo-inositolu a kyseliny listové) a mel potom opozdenou MS?
Ja mam cyklus pravidelny, 28 dni. Tento pripravek jsem zacala brat minuly mesic na podporu k otehotneni.
Ted mam zpozeni 4 den a MS porad nikde a tehotensky test je zatim negativni (test jsem delala v patek - den zpozdeni a v nedeli - 3 den zpozdeni. Uz asi tyden me boli prsa. Mam pocit, jak kdyby mi trochu vyrostly a mam diky tomu mensi podprsenku. Nebo myslite, ze je tehotenstvi mozne a jen byla ovu pozdeji, tak to test jeste neukaze?
Pokud MS neprijde, budu samozrejme resit vse s doktorem, ale zatim zkoumam, jestli nekdo ma nebo mel podobnou zkusenost. DIky
Ahoj, beru ho již půl roku a poslední 4 měsíce se mi cyklus posunul, měla jsem dříve DC25 a teď mám 27DC a co jsem si četla, tak kyselina listová může ovlivňovat délku cyklu 🙂

@mackys řekla bych že je to 50/50 mohlo to zpozdit Ms ( rozházet cyklus že klidně mohla bejt ovu úplně jinak ) počkala bych 14 dní a pak zavolala lékaři za pár dní vyzkoušet ještě test