Bolest a pnutí v podbřišku 8 dní po styku v době ovulace. Někdo podobně?
Ahoj Holky. Jsem tu nova. S pritelem se snažíme o miminko teprve 2.mesic. A teprve az tento jsme vychytali ovu. A milování bylo pred, v den ovu a po. Je to dnes presne 8 dni. Menstruaci mam pravidelnou a Ovu dorazila taky v poradku.
Vcera i dnes mam celkem bolesti v podbrisku. na vajecnikach. Na test je jeste brzy. Mela jste to tak některá?
@sylvka tak tohle je test s více nez 99% spolehlivosti 🍀🍀držte palce rano jdu ke Gyn.
ms mas dostat az 22.8., tak nechapu co chces zitra delat u doktorky, stejne nic neuvidi...
@petramana na krev
ja mela mit ms 15.8. a mam pozitivni test, dnes jsem volala gyn. a objednal me az 7.9.
@petramana no ja mam letet na dovolenou v pondeli a ona ma pak dovcu. Tak jsem chtela vedet co a jak. Rekla ze mi vezme krev.
@barbora1994l no tak super! Držím palce. Jen na gyn jdeš moc brzo, neuvidí vůbec nic 🍀
@lilian2111 no ja tam nejdu ale aby neco videla ale aby mi to jen potvrdila z odběru krve 🙂 necekam ze mi vyjede ultrazvuk😀jinak dekuju
Gratulace🍀 tak at je vse v poradku, bud opatrna, MS muze jeste prijit. Abys nebyla zklamaná 🍀
@petradt1986 vim, vim, pocitam s kazdou možnosti. Jen mam radost, ze je i tohle neco noveho. Vim ze to muze odejit s MS 🙂 ale dekuji za podporu
@barbora1994l jo,tyhle jsou super.drzim pěsti na krev a dej vědět 🤩 počítám že to už by bylo asi kvetnatko,viď 🌺🌸🌷🏵️🌻🌼
@sylvka no spis duben😀🍀 snad se to udrží a neodplavi se…bylo by to nadherne😍😍❤️Děťátko si moc prejeme. Ale asi budu delat závěry opravdu az po MS.
@barbora1994l jasný,stát se může cokoliv.na druhou stranu,já mám tři děti a nikdy jsem nic jako biochem.tehu nezažila.po pozitivním testu vždy přišlo mimco.🌸
@sylvka to se čte krasne. 😍 budu doufat. Ze se udrží. A dam urcite vedet. Moc dekuji za podporu. Opravdu je krasne to s nekym rozebrat a slyset hlavne ty pozitivni zprávy 😍 ikdyz stat se proste muze cokoliv.
@barbora1994l držím palce 🌸
Tak ja nakonec vcera na gyn. byla - kdyz me objednali az na toho 7., tak pak mi sestra volala, ze bych stejne mela dostat na zacatku utrogestan kvuli zamlklemu v minulosti, takze jsem mela prijit, udelali mi i preventivku zrovna a ultrazvuk... mela jsem byt 4+3 tt a doktor jen videl vysokou sliznici, bile misto, ktere by melo byt pro mimi nachystane a jinak nevidel nic. Takze kontrola az toho 7. A tady moje testy, posledni dnes rano.
@petramana tak to vypada dobre 🍀 gratuluji
Ja byla taky. A u me to stejne 😀vzala mi krev. Hcg tam bylo. me si bude hlidat ted co 14 dni. Takze jdu 3.9. Dr. Byla dokonce více optimistická nez ja😀 tak ted jen doufat. Ze MS to nijak neovlivní 🍀
jen bych se chtela zeptat zkusenejsich - kdyz mudr. videl na ultrazvuku jen vysokou sliznici a svetle misto kde by se melo to mimi pozdeji ukazat - je mozne tedy vyloucit mimodelozni? kdyz je vysoka sliznice a to svetle misto....
@barbora1994l Tak jak jsi na tom?
@petramana ahoj🍀 zatim to vypada moc dobre. Test pise 3-4 tydny 🙂 MS se nedostavila, mam 4-4 dny zpozdeni. Prsa boli, ze bych si je nejradsi urizla 😀 a podbrisek taky poboliva. Dr mi tehu potvrdila a 3.9 na kontrolu, kde mi pry uz da i prukazku 🙂 tak snad se to bude vyvíjet dal tak dobre
Co ty ?🍀

@lilian2111