icon

Bolest podbřišku před menstruací. Je to ovulace nebo zkusit test?

13. kvě 2026

Ahojte ženy mám cca 19 dní do ms a už 3 den mě docela dost bolí pravý podbřišek vystreluje to do boku pravého a někdy do zad myslela jsem si že je to ovulace ale tu poznam.nechci běžet za dr hned ale docela mě to omezuje.myslela jsem si také že by to mohlo být těhotenství ale MS jsem měla i když takovou divnou spíše hnědocervena krev a měla jsem ji asi 1 den a přišla hlavně o 5 dní dřív.myslite že je to ovulka nebo mám zkusit test?vím že nemáte kouli ale třeba to někdo také tak měl.mam dosti výtok který nesvedi nepálí.jen ještě maličkost těhotenství nevím protože manžel z 99%je neplodný.

klokanka31
13. kvě 2026

@anonym_autor Já bych se obávala i mimoděložního, takže zkus test. Ale taky by to mohl být slepák, zánět moč.cest...

klchudik
13. kvě 2026

@anonym_autor určitě zkus test. Případně řeš dál 🙏

autor
13. kvě 2026
@klokanka31

@anonym_autor Já bych se obávala i mimoděložního, takže zkus test. Ale taky by to mohl být slepák, zánět moč.cest...

@klokanka31 test je negativní těhotenství vyloučeno.a zánět mocaku určitě ne to by mi dole palelo a bolelo ale tam nic pokud to neprejde tak se objednám ještě zkusím počkat alespoň do neděle.

klokanka31
13. kvě 2026
@anonym_autor

@klokanka31 test je negativní těhotenství vyloučeno.a zánět mocaku určitě ne to by mi dole palelo a bolelo ale tam nic pokud to neprejde tak se objednám ještě zkusím počkat alespoň do neděle.

@anonym_autor Hele nemusí...já byla na podzim na pohotovosti, bolest hlavně na pravý straně podbřišku, jinak nic. Myslela jsem že slepák, ale byl to zánět moč.cest...

kopmina
15. kvě 2026

Když je test negativní, tak to bude spíš něco jiného než těhotenství. Klidně to může být ovulace, cysta nebo třeba jen něco hormonálního.