Bolest prsou i při menstruaci - nikdy se mi to ještě nestalo. Co to může být?

7. črc 2022

Dobrý večer měla bych takový dotaz, snažíme se o miminko já se chtěla jen zeptat, dostala jsem menstruaci, vždycky mě prsa bolí 14 dnů do předu, ale když mi začne menstruace, tak bolest přestane dnes je 3 den skoro končí, což se divný trvá mi 5 - 7 dnů, ale nechápu, že prsa mě tak nehorázně bolí takhle jsem to nikdy ještě neměla, nevíte někdo, co to může být? Děkuju

lilian2111
8. črc 2022

Nic bych v tom nehledala, tělo není stroj, pokud dorazila menstruace, o těhotenství se na 95% nejedná. Můžeš udělat pro jistotu test, ale nehledala bych v tom asi vůbec nic.

gbp
8. črc 2022

kdyz jsme se snazili, taky sem to obcas mela. proste sem si to moc prala 🤷🏼‍♀️ a tonouci se stebla chyta...mela sem nejruznejsi tehotenske priznaky kazdy mesic 🙈 a az sem konecne tehotna byla mela sem uplne neco jineho 😂 ze sem ani nevedela, ze to muze byt priznak a nepoznala to 😄👍

jancazao
8. črc 2022

A já jsem to tak měla. Menstruace byla úplně jiná, krátká a slabá a bylo mi divně. Dělala jsem si test a byl negativní. 14 dní po MS jsem byla na pohřbu v kostele, udělalo se mi zle a všichni ať si udělám test... Už byl pozitivní.

leniczka23
8. črc 2022

Tělo není stroj, co se nikdy nestalo se může ze dne na den stát normálním. Na víc, ve chvíli, kdy se začnete snažit, budeš mít víc těhotenských příznaků, než kdejaká těhotná. Mysl je mocná. Přišla MS, přišla. Dal bych to nehrotila.

jasmina1992
8. črc 2022

Udělat TT tím nic nezkazíte já měla ms v termínu u dvou těhotenství . Během menstruace mě též bolela prsa a břicho a celkově pocit.... intuitivně udělat test , při první menstruaci to bylo mimoděložní a při druhé volný potrat , bohužel má zkušenost.

nihanin
9. črc 2022

@leniczka23 přesné

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
romelia
7. srp 2022

@jasmina1992 take mam ted takovou divnou ms... prisla o den drive a uz 3 dny pred tim jsem zacala litat na malou kazdou chvilku, pak dorazila ms bez priznaku jakekoliv bolesti, 4 dny slabe ms a konec zadne spineni jen slabe krvaceni, od te doby me hrozne boli prsa. Ty jsem citila i malinko pred ms, ale ted cim dal vic a mam je i natekla. Take dva dny hrozna bolest hlavy a bolest v podbrisku. Myslim, ze se mnou teda mavaji hormony.. jinak nevim. Jen jsem cekala ze prichodem ms se me ulevi a ke to daleko horsi. Nemel tak nekdo? Dekuji.

nihanin
8. srp 2022

@romelia nemusí být každá ms stejná může být i bez příznaků nejsme stroje jjnak pokuď mas podezření například na těhu tak si kup test ale pokuď bylo krvácení tak za mě je šance těhu nulová