Bolesti po ovulaci. Je šance?
Zdravím všechny co se snaží, i ty které už mají to stesti a čekají vysněné miminko. 🙂
Chci se zeptat na vás názor i když vím ze s jistotou mi neodpoví zatím nikdo.. ovulaci jsem měla 31.10, styk proběhl během před i po :D beru kys listovou, piju čaj z kotvicniku, a teď už asi dva dny mám občasné pichlave bolesti v podbrisku, hustý bily výtok, a mam šílené výkyvy nalad, porad neustále brecim :D:D a bolí mě na dotek bradavky, vím ze bradavky můžou bolet i před ms ale mě nebolely vůbec nikdy. Na test je ještě brzy zbyva mi do ms ještě 9 dnů, tak jestli někomu třeba takhle začínalo těhotenství? 🙂)) snažíme se už rok a čtvrt..
Děkuji za odpovedi a přeji hezky den 🙂

@michaelarousova ovulace by podle testu i podle teploty měla být 2.12. takže ta síla testu by tomu docela i odpovídala, dneska je to 16 dní (případně třeba o den nebo dva méně, kdyby byla ještě druhá ovulace, kterou teplota nezachytí)... To je vlastně stejně, jako mají jiné ženy v době vynechání MS...
@hanzbl00 díky 🙂 mám doma ještě jeden tenhle 10 test a pak dva 25. Tak ten 10 nechám na neděli, ať vidím obden jestli sili. A mezitím asi zkusím v sobotu a pondělí ty 25. Nějak nedokážu jenom prostě čekat do úterý, co ukáže krev... Těhotenské příznaky mám už od úterý, ale myslela jsem si, že jsem jen blázen, takhle hned po MS...
@hanzbl00 byla 3 dny a slabá, ale já ji mám takovou každý měsíc... Takže jsem žádný rozdíl nepozorovala... Normálně tmavě červená krev jako vždycky (používám kalíšek, takže mám fakt přehled). Jediné co, tak mi přišlo, že tam nejsou úplně kousky sliznice jako vždycky, ale spíš jako hlen. Ale pořád jsem byla přesvědčená, že si jenom něco vsugerovam, protože bych tak moc chtěla být těhotná. Stejně jako když mě v úterý začala bolet prsa během kojení a motat hlava jako vždycky v těhotenství...
@hanzbl00 každopádně doktor říkal, že je dobře že jsem přijela, že to aspoň bude pod kontrolou. A taky říkal, že to, že je ten test slabší je vlastně dobrá zpráva, že kdyby tam byla dálnice, tak by to spíš vypovídalo o tom, že ta MS byl potrat. Takhle prý je naděje, že to bude OK...
@misak48 ovulaci nemám potvrzenou ničím, ale podle kalendáře měla být 30.11, já si upřímně podle bolesti a hlenu myslím ze byla v tom terminu nějak přibližně. Testy jsem delala intimed z Benu. Ale tento měsíc tomu fakt nějak nedavam myslím že je to spis fakt jen zpoždění a brzo to přijde.
Přesně jak jsem napsala před 3 hodinami, ms už přišla😀🤷🏽♀️
@majka116 díky 🙂 já mám pocit, že do úterý mi praskne hlava... Strašně moc se modlím, aby ten test zítra ráno byl trochu silnější než ten páteční a vypadalo to na dobré cestě. Hrozně se bojím mimoděložního, podle diskuzi to bývá dost častý příznak, že je MS. Ale zase snad je to fakt MS, po které je sliznice nízká. Já ji mám vysokou, tehotenskou. Tak se k tomu upínám a pořád doufám ☺️
@misak48 jj, určitě o trošku zesílil 👍🍀🍀
@pinkyy je tehu a pozitivní je 🙂 akorát že je to trochu složitější... Minulý víkend jsem měla MS silnou jako vždycky totiž... V pátek jsem 4 dny po té MS nasla takhle pozitivní ten první test. Tak jsem hned volala na gyndu, doktor mě chtěl vidět. Na UTZ byla zvýšena sliznice, jinak samozřejmě nic. Takže jsem byla v pátek na krvi, v pondělí znovu a v úterý znovu na UTZ a pro výsledky krve... Bojím se, aby to.nebylo mimoděložní... A od pátku do pondělí je teda neuvěřitelně dlouhá doba, proto jsem dneska zkoušela ten druhý test, jestli od pátku zesílí... Abych se aspoň trochu uklidnila...
@misak48 kdyz se to priblizi tak je videt ,ze zesilil☺️ Ja myslim ze to dobre dopadne a budete mit krasnej vanocni darek🌸
@evelin1251
@michaelarousova holky díky za podporu 🙂 já jsem jak na houpačce... Chvílemi mám pocit, že to bude všechno OK a že jsem fakt těhotná. Pak zase bláznim a běhá mi hlavou, že kdyby to bylo mimoděložní tak hrozí Vánoce v nemocnici :-/ práce mám tolik, že nevím kam dřív skočit, ale stejně pořád chodím na ten test koukat, jestli tam.neco nevykoukam... Už aby bylo úterý a bylo jasno :-/
@misak48 tyjo to je fakt vianocny zazrak 🙂 snad budeme moct zajtra gratulovat, strasne ti drzim palce, to je jak z filmu toto...
Ja na ovulku necakam, mame sex tak nejako kazdy den alebo obden, max ked sa mi nechce tak vynechame 2 dni, takze do plodnych dni sa triafat musime kazdy mesiac 🙂 dala som sa fakt do kludu mi pride, dokonca som naplanovala, ze v lete ideme do Ameriky (snad uz by sa malo dat), zbavila som sa skoro vsetkych detskych veci. Ja mam len 25, tak verim, ze k nam raz mimi pride, ale uz to nejdem tak hrotit. Bohvie ci nas neoslabil covid :D Inak teda zajtra ideme na kliniku po vysledky, tak na to som celkom zvedava, co mi povedia.
@kevi1 tyjo tak to dej určitě vědět, jak to dopadlo 🙂 mě je taky teprve 26, ale já mám bohužel pocit, že už mě čas docela tlačí. Jedna věc je, že jsme chtěli fakt malý rozdíl mezi dětma. Navíc čím starší malá je, tím míň mě se chce znovu do miminka... Ale.hlavne by se mi fakt hodilo nastoupit na mateřskou do konce příštího roku kvůli smlouvě v práci... Ale zrovna jsem říkala manželovi, že tentokrát už to snad fakt vyjde, protože jsem si "objednala" porod na léto, kdy nejméně hrozí opatření proti koroně 😅
@misak48 ja som sa tiez dost upla na to, ze nechcem aby medzi deckami boli viac ako tri roky, ale ono v dospelosti je to jedno, ci 3 ci 5 (vidim to u mna a mojch surodencov aj na kamaratoch), aj 10, ide o ten vztah co si vytvoris 🙂 a proste prirodu neoseriem no.. proste to je jak ma byt, ja ale cely cas pracujem, takze sa nestresujem tym, ze mi musi naviazat materska (prve som mala na vyske, takze ziadna materska nebola). To mam o stres menej 🙂 mne sa do miminka nechce od zaciatku, syn ma teraz 2 roky a je s nim zatial "najlepsie obdobie", ja miminka moc nemusim a hlavne syn bol tak urvane decko do 2.5 mesiaca, ze som myslela, ze to neprezijem 😀 ale okaslat sa to neda ze, proste si to musime prezit a zazit znovu 🙂 a ja by som chcela este dve
@kevi1 já bych taky ideálně chtěla 3 děti, ale vím, že třetí těhotenství určitě nezvládnu. Takže budu nesmírně vděčná, pokud budeme mít dva zdravé drobky 🙂 to máme to starší podobně, malé budou 2 na konci ledna... Já právě taky pracuju celou dobu na dohodu, takže doufám, že budu mít mateřskou z toho. Ale ten projekt bude pomalu končit, takže nemůžu úplně počítat s tím, že mi příští rok tu smlouvu zase prodlouží... Návrat do práce mě netlačí, smlouvu jsem měla na dobu určitou, takže pak budu hledat novou a stejně bych nešla dřív než v září, až budou malé 3,5 a půjde do školky...
@misak48 tak ja az na zvracanie som mala tehotenstvo a porod parada 🙂 ani na mne v skole nespoznali ze som tehotna 🙂 drzim palecky nech to vyjde a je vsetko ok. Ja som zajtra zvedava na vysledky tych testov a verim ze v najblizsich par rokoch sa nam zadari, cas ma netlaci a keby nie tak chlap aj tak chce dieta do pestunskej starostlivosti, tak snad sa mi este raz dieta postasti vychovat

@misak48 tak tfuj tfuj tfuj, třeba to bude malý Vánoční zázrak 🍀